Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

Kiek mažai atsiliepimų apie stovyklas ax.gif
Atsakyti
Mano 7 m. mažoji šiemet pirmąkart iškeliavo į dienos stovyklą, LVJC organizuojamą "Kieto riešutėlio" stovyklėlę Riešėje birželio 15-19 d. (tik viena pamaina ir tik birželį). Sekėsi labai gerai, nors grupėje buvo jauniausia tarp 8-11 m. vaikų. Netgi kitų vaikų buvo išrinkta sumaniausia dalyve biggrin.gif . Stovykla patiko tuo, kad buvo daug įvairių veiklų ir smagių užsiėmimų nuo edukacinių pamokėlių iki teatro ir monotipijų, mandalų piešimo bei aitvarų gaminimo. Vaikai turėjo 2 ekskursijas - į Vichy parką ir batutų centrą. Svarbu ir tai, kad buvo geras maistas ir gražios erdvios patalpos, vaikai kasdien išeidavo į lauką pasivaikščioti ar pažaisti kvadrato. Vadovės (Kristina ir Andželika) - išradingos, kūrybingos ir apskritai šaunios merginos. Tos 5 dienos prabėgo labai greitai. Kitąmet dukra vėl norėtų lankyti ten pat, paskutinę dieną kiek liūdėjo, kad reikia išsiskirti su naujais draugais ir draugėm. Liks geras prisiminimas, atsisveikinimo dovanėlės ir smagios paskutinę dieną vadovių darytos nuotraukos iš vaikų fotosesijos su savo gamybos aitvarų skraidinimu lauke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite parasyti atsiliepimus apie stovykla Birstone Zvaigzde ? Leidziam pirma karta savo 8 metu dukra, tai truputeli neramu, turbut kaip ir visoms mamoms isleidziant savo vaika pirma karta ir dar taip toli nuo namu 10 dienu doh.gif
Atsakyti
mes vyksim į Flinto stovyklą 8- 10 metų smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu paklausti, gal kas yra buvę stovykloje "Žavaigdžių takas"? Kokie vaikų atsiliepimai?
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie Whahantsu stovyklą? Pradėjau sekti juos FB, bet nelabai suprantu jų krypties g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 07 17, 01:24)
Gal kas turite atsiliepimų apie Whahantsu stovyklą? Pradėjau sekti juos FB, bet nelabai suprantu jų krypties g.gif

Aš kiek suprantu jie ten kažkokios budistinės ar tai induistinės pakraipos g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 07 18, 19:51)
Aš kiek suprantu jie ten kažkokios budistinės ar tai induistinės pakraipos g.gif

Rengėjai-taip, bet pati stovykla man kažkokia teigiamos prasmės, požiūrio atrodo mastau.gif būtų įdomu, jei kas atsilieptų iš tėvų.
Atsakyti
Laba diena, gal būt sudomins 6-10 m. vaikų dienos sporto stovyklėlė Kauno sporto halėje rugpjūčio 17-21 d. http://sportohale.lt...-sporto-dienos/
Atsakyti
QUOTE(Sidabriuke @ 2015 08 11, 01:09)
Laba diena, gal būt sudomins 6-10 m. vaikų dienos sporto stovyklėlė Kauno sporto halėje rugpjūčio 17-21 d. http://sportohale.lt...-sporto-dienos/

jūsų nuoroda kažkodėl neatsidaro
radau čia http://renginiai.kas...to-dienos/20004

būtų fainai. Bet mūsų dviems- jau brangoka
Atsakyti
O gal žinote kokią stovyklą Kaune paskutinei rugpj savaitei? Be pipirinos nieko nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 08 18, 06:36)
O gal žinote kokią stovyklą Kaune paskutinei rugpj savaitei? Be pipirinos nieko nerandu.

žiūrėk, ši, kaip suprantu, iki 08 31.

QUOTE(Cat&Rat @ 2015 08 18, 09:00)

Atsakyti