Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

QUOTE(Cat&Rat @ 2014 05 29, 21:48)
atrodo visai smagi, bet kaina didoka.
mes tai už šitą. be to, jei susiorganizuoji 3vaikų kompaniją, dar nuolaidėlę pritaiko.
https://www.facebook...3...e=1

o čia visai nebrangi... tik man visai priešingam kauno gale...

dar radau vijolinos stovyklą http://www.laisvalai...aiku-stovyklos/ irgi nerandu atsiliepimų internete...
Papildyta:
QUOTE(Bishojo @ 2014 05 27, 20:35)
Čia yra dienos stovyklos, susijusios su gamtininkais, bet nebuvom, nežinau nieko plačiau  4u.gif
http://www.aplinkoty...s.kaunas.lm.lt/

o čia kaip įdomiai...per savaitę išvyką ir į kėdainius ir į druskininkus ir kazlų rūdą... manau maniškei būtų per intensyvu... čia jau gal stipriai vyresniems vaikams.
Atsakyti
Gal kas nors kokiu nors nauju atsiliepimu turi apie merkurijaus stovykla? blush2.gif blush2.gif blush2.gif galvojam ten leisti savo mazaja - tik siek tiek baisu - nes ankstesni atsiliepimai nekokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loranija @ 2014 04 19, 13:05)
Manoji pernai važiavo(8m), šiemet pareiškė, kad vasarą vėl nori į stovyklą, bet prie jūros. Galvoju apie Žilvitį. Gal kas buvo ir įspūdžius gali papasakot?

Mes irgi renkames tarp zilvicio ir merkurijaus. Atsiliepimu nera daug unsure.gif

QUOTE(Kristuks @ 2014 05 08, 09:30)
Sveiki, o apie Kauną (Kulautuva, Kačerginė) yra kokios stovyklos? gal kas buvote? kada? kokie atsiliepimai? ačiū

Merkurijaus stovykla Vilkijoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2014 06 08, 11:48)
Gal kas nors kokiu nors nauju atsiliepimu turi apie merkurijaus stovykla?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif galvojam ten leisti savo mazaja - tik siek tiek baisu - nes ankstesni atsiliepimai nekokie  unsure.gif

Pastaruoju metu negirdėjau jokių atsiliepimų apie merkurijų, tačiau prieš porą metų mano draugė buvo išleidusi dukrą, tai pasiimė jau po kelių dienų, nes mergaitė nebeištvėrė. Žinoma, čia nebūtinai problema stovykloje, tačiau nupasakota situacija tikrai įspūdžio nepaliko, kitos draugės dukra taip pat kitais metais ten jau nebevažiavo, taip kad. Siūlyčiau daugiau pasiklausinėti apie šią ir aklai neišleisti:)
Mano manymu žilvitis, atgaja, tikrai kur kas geriau, žilvitis - dėl lokacijos, atgaja - dėl programos .
Atsakyti
Aš saviškę leidau kažkada į Atgajpos dienos stovyklą Vilniuje, tai atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
STOVYKLA IGNALINOJE
Gal turite atsiliepimų apie ŽVAIGŽDŽIŲ TAKĄ
Atsakyti
QUOTE(Adelina. @ 2014 06 08, 19:09)
Pastaruoju metu negirdėjau jokių atsiliepimų apie merkurijų, tačiau prieš porą  metų mano draugė buvo išleidusi dukrą, tai pasiimė jau po kelių dienų, nes mergaitė nebeištvėrė. Žinoma, čia nebūtinai problema stovykloje, tačiau nupasakota situacija tikrai įspūdžio nepaliko, kitos draugės dukra taip pat kitais metais ten jau nebevažiavo, taip kad. Siūlyčiau daugiau pasiklausinėti apie šią ir aklai neišleisti:)
Mano manymu žilvitis, atgaja, tikrai kur kas geriau, žilvitis - dėl lokacijos, atgaja - dėl programos .

Ačiū labai ax.gif visgi pasirinkom Gintaro stovyklą. Ji arčiau mūsų, nes Žilvitis dvigubai tiek kilometrų.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2014 06 08, 22:15)
Ačiū labai  ax.gif  visgi pasirinkom Gintaro stovyklą. Ji arčiau mūsų, nes Žilvitis dvigubai tiek kilometrų.

Gintaro stovykla - diiidelė, labai daug vaikų - tokia kaip seniau būdavo pionierių stovyklos biggrin.gif (nors kai kam tinka). Maistas ir buitinės sąlygos šiaip sau - labiau vidutinės nei geros....
Yra kokybiškesnių.
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2014 06 09, 23:06)
Gintaro stovykla - diiidelė, labai daug vaikų - tokia kaip seniau būdavo pionierių stovyklos  biggrin.gif (nors kai kam tinka). Maistas  ir buitinės sąlygos šiaip sau - labiau vidutinės nei geros....
Yra kokybiškesnių.

O as girdejau visai geru atsiliepimu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
tariuosi....maniske 9-mete prima karta su nakvyne stovykloje su futbolo bureliu. vaikai daug maz pazistamas, jos treneris su zmonna stovyklos vadovas. vaziavo su dideliu noru. bet dabar tik para praejo, jau kokie 6 skambuciau ir verkia i rageli. pasiimk, liudna. klausiu kas negerai -viskas gerai, man be jusu liudna.

vat ir suprask-ar lektis gelbeti vaiko, ar visdelto duoti apsiprasti .kalbejau su vadovais-sako-vienintele verkia. baisiausai, paciai kantrybe truko-skaiau, arba ten sedek-arba i ligonine vesim nervus tavo gydyti. ji matosi-pati sau prikisa i galva to liudesio
Atsakyti

i 
Ši tema skirta nuomonių, atsiliepimų apie stovyklas pasidalinimui. Komercinės, reklaminės žinutės nebus toleruojamos. Nėra reikalo skelbti apie pamainas, dėti nuorodas į fb puslapius, skelbti kontaktus vadovų, stovyklų, savininkų ir t.t. Kam aktualu, susiras visą informaciją vienos ar kitos stovyklos oficialiame puslapyje

! 
Primenu, kad forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai/parašas bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba turėti parašą. Taip pat gali būti visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

i 
Norintys reklamuoti savo stovyklas legaliai, kreipiasi į forumo adninistraciją
Atsakyti
O gal kas zinote kokias stovyklas Kedainiuose arba Kedainiu rajone?
Atsakyti