Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

QUOTE(Irreelle @ 2014 01 24, 15:29)
"Pasaka" organizuoja vaiku nuvezima/parvezima  mirksiukas.gif Zinoma uz atitinkama mokesti  smile.gif

drinks_cheers.gif ne už dyką smile.gif

dar turbūt niekas neskelbia 2014 vasaros stovyklų? kol kas randu tik vasario atostogų dienos stovyklas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 24, 15:33)
* drinks_cheers.gif ne už dyką smile.gif
** dar turbūt niekas neskelbia 2014 vasaros stovyklų? kol kas randu tik vasario atostogų dienos stovyklas.

* Pernai ir uzpernai toks malonumas kainavo 90 lt

** Pasakos ir Raganes jau yra

Pasaka

Ragane

Dukte siemet i Pasaka vaziuos trecia karta, jai ten labai patinka. Kitur nera buvusi, gal todel kazko kito net nelabai nori bandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 24 sausio 2014 - 15:44
sveikos mamytės, smile.gif
jau greit vaikučiams atostogos, kai kam jau prasidėjo.
gal girdėjote kur būtų galima jas smagiai praleist bigsmile.gif gal žinote kur organizuojamos kelių dienų atostogos su nakvyne, pramogomis.....
O tai bijau, kad neprabėgtų jos prie kompo schmoll.gif

iš anksto ačiū, visoms už idėjas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mergina labai nori į stovyklą kokią nors Anglijoje, bet aš pasižiūrėjau, kad nuo 5000 lt g.gif Gal kas nors jau leido savo vaikus į užsienio stovyklas ir gali padėti, pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
Mes irgi noretume antrokui 8 metu rasti stovykla,1- savaitems, gali buti ir usienis smile.gif Gal kas kokiu rekomendaciju turi? \esame Vilnieciai smile.gif
Atsakyti
Mane domina stovyklos pajūryje "Mažasis genijus" mano dukrai 10 metų,šis miestas mums arčiausiai.Ar kas yra išbandę,norėčiau atsiliepimų
Atsakyti
Sveiki, turiu 8 metų merginą smile.gif ir neturim visai jokios patirties renkantis stovyklas, kadangi dar niekur nebuvom. Vis saugau vaiką ir galvoju, kad dar per maža g.gif .
Kažkaip šių metų vasarą pagalvojau paieškoti kokios savaitinės stovyklos pradžiai ir radau Trakų raj. Aukštadvarije stovykla "MOZAIKA", gal kažkas ten leido vaikus?
Kaina 720 Lt 7 d. su maitinimu 5 k.d., kaip galvojat čia geras variantas?
Atsakyti
QUOTE(lortea @ 2014 03 15, 20:50)
Mane domina stovyklos pajūryje "Mažasis genijus" mano dukrai 10 metų,šis miestas mums arčiausiai.Ar kas yra išbandę,norėčiau atsiliepimų

Pernai musu 10 m dukra buvo MG stovykloje Palangoje, kazkokioje ex sanatorijoje ( pamirsau per metus pavadinima blush2.gif )jai labai patiko thumbup.gif siais metais norejo dar vaziuoti, bet mums jau 11m, tai siulo tik i Lenkija, o mes nenorim taip toli unsure.gif pernai buvo Kryme, tai labai nepatiko ilga kelione autobusu ir pati stovykla fear.gif O jos draugei tokio pat amziaus nelabai patiko MG ax.gif man, kaip mamai labai nepatiko, kad MG mergaites dienos metu galejo iseiti uz stovyklos ribu vienos, ejo kazkur prie nuosavu namu kaciuku ziureti doh.gif niekas nepasigesdavo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 20 kovo 2014 - 14:15
QUOTE(Irreelle @ 2014 01 24, 15:42)
* Pernai ir uzpernai toks malonumas kainavo 90 lt

** Pasakos ir Raganes jau yra

Pasaka

Ragane

Dukte siemet i Pasaka vaziuos trecia karta, jai ten labai patinka. Kitur nera buvusi, gal todel kazko kito net nelabai nori bandyti...

Ir mes planuojame siais metais i Pasaka vaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
Taip tikrai ,dabar MG turi labiau Lenkijoje šeis metais,ir tik vieną turi Palangoje ,bent taip tiktais internete mačiau. Na jau man netiktų toks iškeliavimas iš stovyklos teritorijos ribų g.gif Man pajūris arčiausiai ir patogiausiai ypač Palangoje. Tai dabar jau nebežinau,o kažint dar yra kokios kitos stovyklos Palangoje ? Išvis norėtūsi labiau atsakingesnių stovyklų g.gif
Atsakyti
vasaros stovykla
My Webpage
My Webpage
Gal kas nors savo vaikus leidote į vieną iš šių stovyklų ax.gif ax.gif ax.gif
Maniškis 12 metų - man tokias nuorodas parodė......pats renkasi (mums geriau liepos pabaiga, rugpjūtis, nes iki liepos 15 poilsis kitur)
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas patartumete kur butu tinkama stovykla 8-9 metu berniukui, bet kad butu susieta su sportu ( lanko futbola) geriausia zemaitijos zonoje, nes mes is Palangos
Atsakyti