Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

Gal kas šiemet vaikus leidot į Kauno jaunųjų turistų stovyklas?
http://www.jturistai.kaunas.lm.lt/

Labai domintų atsiliepimai bigsmile.gif (kitąmet taikysime į dienos stovyklas)
Atsakyti
Šeštadienį parsivežėm saviškes iš Skautai - Neskautams stovyklos.
Su oru nepasisekė - lietaus buvo daug, bet nepaisant to, patiko labai.
Vadovai, veikla, dainos, pokštai - tik kalba, pasakoja, nori vėl susitikti.
Manau, geriausias įvertinimas stovyklai, kad vaikai nori vėl į ją važiuoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanaika: 26 liepos 2012 - 18:47
Na va ,grįžom mes iš Atgajos Zelvoje, ši karta labai patiko, įspudžiai liko labai geri, kartu skaitant vaikų laiškelius, pajutau nepaprasta šilumą ir draugiškumą, važiavom jau trečia karta, nors kaip jau rašiau, praeitais metais nelabai patiko, bet džiaugiuosi kad šiemet vis gi važiavom vel.
Ištikruju viskas priklauso nuo vadovu, labai susidraugavo su teveliu, labai patiko maistas, sake buvo labai skanu
Sutiko 5 vaikus, su kuriais jau buvo praeitais metais, o daug kitų vaikų taip pat jau važiavo nebe pirma karta, vaikam tikrai ten patinka thumbup.gif ir ačiu vadovam už nuoširdų darbą ir gerą nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
Trakuose vyko kriksčioniška Gyvenimo žodžio stovykla.

Labai labai patiko!
Siūlau pasidomėti,stovykla vyksta jau keli metai.Mes buvom pirmi metai,
Mano vaikas jau septintoje stovykloje buvo, tai gi turi su kuo palygint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gddr: 01 rugpjūčio 2012 - 20:15
Veja2, mano dukra grizo is tos pacios pamainos kaip ir taviskis "Atgajoje". Nusikalus nerealiai (hm, idomiai cia po poilsio), bet laiminga, patenkinta, be zodziu... Is tiesu, tai stovykla kurioje puoselejamos geriausios tradicijos ir vertybes, tikra, nekomercine, pagrista meile, draugiskumu... Na vien dainos ju kokios... Tik uz sia stovykla (maniske cia jau 3 karta).
Papildyta:
QUOTE(Gddr @ 2012 08 01, 20:13)
Trakuose vyko kriksčioniška Gyvenimo žodžio stovykla.
Labai labai patiko!
Siūlau pasidomėti,stovykla vyksta jau keli metai.Mes buvom pirmi metai,
Mano vaikas jau septintoje stovykloje buvo, tai gi turi su kuo palygint.

Cia yra BAPTISTU -netradicinio krikscionisko judejimo stovykla (Lietuvoj skaitoma religine sekta). Asmeniskai as kategoriskai pries tokias stovyklas. Vaikams per lengvai praplaunamos smegenys, na...nebent tevai tokiu pat paziuru, tada gal jiems normaliai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 02 rugpjūčio 2012 - 13:59
Kur gi nepatiks, gi čia viena iš misijų su vaikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 08 02, 13:54)
Veja2, mano dukra grizo is tos pacios pamainos kaip ir taviskis "Atgajoje". Nusikalus nerealiai (hm, idomiai cia po poilsio), bet laiminga, patenkinta, be zodziu... Is tiesu, tai stovykla kurioje puoselejamos geriausios tradicijos ir vertybes, tikra, nekomercine, pagrista meile, draugiskumu... Na vien dainos ju kokios... Tik uz sia stovykla (maniske cia jau 3 karta).
Papildyta:
Cia yra BAPTISTU -netradicinio krikscionisko judejimo stovykla (Lietuvoj skaitoma religine sekta). Asmeniskai as kategoriskai pries tokias stovyklas. Vaikams per lengvai praplaunamos smegenys, na...nebent tevai tokiu pat paziuru, tada gal jiems normaliai atrodo.

Sutinku, per vaikus daug ką galima pasiekti, bet saviškio neleisčiau irgi........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykuma5: 02 rugpjūčio 2012 - 14:32
QUOTE(Atlantida @ 2012 08 02, 15:54)
Papildyta:

Taip, atsimenu praeitais metais irgi rašet kad buvot Atgajoj, kurioj šeimoj buvot? mes oranžinej, tai sake maniškis buvo ju šeimoj 2 mergaites iš praeitu metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 08 02, 15:31)
Sutinku, per vaikus daug ką galima pasiekti, bet saviškio neleisčiau irgi........

Aš irgi sutinku, kad per vaikus daug ką galima pasiekt----- netgi Jėzų !!!

Mk 10,14 “Leiskite mažutėliams ateiti pas mane ir netrukdykite, nes tokių yra Dievo karalystė
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 02, 18:51)
Taip, atsimenu praeitais metais irgi rašet kad buvot Atgajoj, kurioj šeimoj buvot? mes oranžinej, tai sake maniškis buvo ju šeimoj 2 mergaites iš praeitu metu  4u.gif

Tik šį kartą neatveže nuotrauku, bet gal bus internete, Atlantida o taviške neatveže disko su nuotraukom, visada anksčiau atveždavo
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 08 02, 14:54)
Vaikams per lengvai praplaunamos smegenys, na...nebent tevai tokiu pat paziuru, tada gal jiems normaliai atrodo.

Žinai, kas juokingiausia, kad dažniausiai taip galvoja su tikėjimu mažiau reikalų turintys tėveliai, nepamato iš arti, neprisiliečia, tai ir galvoja, kad nieko ten daugiau neturi ką veikt, kaip tik "smegenis plaut", kad finale turtus išviliot. biggrin.gif
P.S. aš esu katalikė, bet iš tiek kiek teko susidurt su baptistais tai puikių puikiausi žmonės, niekad nebandė nei "smegenų plaut" nei kažkaip kitaip panašiai "apdirbt". Be tėvų sutikimo beje gi niekas vaikų į tokias stovyklas ir nesitempia prievarta, jei tėvams tikėjimo klausimas nepriimtinas, jie ten jų ir nesiunčia. O dėl manęs, tai ir aš pati krikščioniškose (katalikiškose) su džiaugsmu dalyvaudavau ir mano vaikai dalyvauja ir dar ruošiamės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 02, 16:51)
Taip, atsimenu praeitais metais irgi rašet kad buvot Atgajoj, kurioj šeimoj buvot? mes oranžinej, tai sake maniškis buvo ju šeimoj 2 mergaites iš praeitu metu  4u.gif

Faina, ir maniske oranzine. wub.gif Kompakto su nuotaukom is tiesu siemet nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Gddr @ 2012 08 02, 17:02)
Aš irgi sutinku, kad per vaikus daug ką galima pasiekt----- netgi Jėzų !!!
Mk 10,14  “Leiskite mažutėliams ateiti pas mane ir netrukdykite, nes tokių yra Dievo karalystė

As ne pries su tikejimu susijusias stovyklas. Bet katalikams yra puikiu katalikisku stovyklu, provoslavams -provoslavu. As uz tradicine baznycias, na nebent tevai patys yra pvz baptistai. Nemanau kad gerai katalikams leist vaika i netradicine baznycia, kur kitaip traktuojamas tikejimas. Cia tik mano nuomone. Beabejo, kiekvienas renkasi pats. As tikrai nebijociau kataliku stovyklos, o vat tokiu - kaip mama - vengiu, gal but ir del visa ko.
Papildyta:
smile.gif+2012 08 02, 19:03-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 08 02, 19:03)
Žinai, kas juokingiausia, kad dažniausiai taip galvoja su tikėjimu mažiau reikalų turintys tėveliai, nepamato iš arti, neprisiliečia, tai ir galvoja, kad nieko ten daugiau neturi ką veikt, kaip tik "smegenis plaut", kad finale turtus išviliot.  biggrin.gif
P.S. aš esu katalikė, bet iš tiek kiek teko susidurt su baptistais tai puikių puikiausi žmonės, niekad nebandė nei "smegenų plaut" nei kažkaip kitaip panašiai "apdirbt". Be tėvų sutikimo beje gi niekas vaikų į tokias stovyklas ir nesitempia prievarta, jei tėvams tikėjimo klausimas nepriimtinas, jie ten jų ir nesiunčia. O dėl manęs, tai ir aš pati krikščioniškose (katalikiškose) su džiaugsmu dalyvaudavau ir mano vaikai dalyvauja ir dar ruošiamės. biggrin.gif

Teko ir man dalyvauti jungtiniame krikscioniu saskridyje, kur buvo ivairiausiu krikscioniu pakraipu. Bet as kaip kazkiek susipazines ir turintis patirties zmogus galejau pamatyti skirtumus, galejau atrinkt, vaikai to gali nepajegt. O uz tradicine regiliges pakraipos stovyklas - as tik uz, jei tik AISKU tevai tikintys.
Atsakyti