QUOTE(ignasser @ 2012 06 18, 13:47)
Bendra nuotaika gera grįžus namo, vaikai patenkinti, tik sakė ten nevažiuos, nes vaidenasi Nors, manau, po 3 dienų jau kitaip kalbės
Maniškė pernai buvo Balsiuose, šiemet Verubėj.. bet dabar kalbėjau telefonu, toks nusivylimas, kad nėra diskotekos sakė kitais metais važiuosi į Balsius, ji iš vis apie tuos Balsius kaip apie rojų kalba.. Na bet palauksim, gal pasikeis nuomonė, nes šian laukia pasijodinėjimas žirgais ir kitu linksmybių, sakė vien žaidimai, veikla, jokios poilsio valandėlės ir maistas sakė skanus, o ji pas mane nevalgiukė..
QUOTE(@š@k@ @ 2012 06 19, 09:56)
Maniškė pernai buvo Balsiuose, šiemet Verubėj.. bet dabar kalbėjau telefonu, toks nusivylimas, kad nėra diskotekos sakė kitais metais važiuosi į Balsius, ji iš vis apie tuos Balsius kaip apie rojų kalba.. Na bet palauksim, gal pasikeis nuomonė, nes šian laukia pasijodinėjimas žirgais ir kitu linksmybių, sakė vien žaidimai, veikla, jokios poilsio valandėlės ir maistas sakė skanus, o ji pas mane nevalgiukė..
Mano jaunuolis šiaip cepelinų niekada nevalgo. Bet 3 dieną paskambinęs raportavo, kad Balsiuose laaaabai skanūs cepelinai Matyt gerai praalko, kad dingo nusistatymai visi
gal turite kas atsiliepimu apie stovykla LAIMINGAS žmogus tai AŠ"
suku galva, kur vaikus isleisti rugpjucio men. sunus noretu i atgaja, bet ten rugpjucio pamaina itariu nelabai jam patiktu, sakytu kad per vaikiska.
Skautai irgi siemet nieko rugpjucio men nedaro - abi pamainos liepa.
suku galva, kur vaikus isleisti rugpjucio men. sunus noretu i atgaja, bet ten rugpjucio pamaina itariu nelabai jam patiktu, sakytu kad per vaikiska.
Skautai irgi siemet nieko rugpjucio men nedaro - abi pamainos liepa.
http://www.masinis.l...gelis-kitu/480/ gal kas nors pasinaudosite pasiūlymu
QUOTE(@š@k@ @ 2012 06 19, 09:56)
Maniškė pernai buvo Balsiuose, šiemet Verubėj..
Gal jau turite daugiai įspūdžių apie šią stovyklą, žadu savo paauglę leist, jai labai arkliai patinka.
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 21, 15:47)
Gal jau turite daugiai įspūdžių apie šią stovyklą, žadu savo paauglę leist, jai labai arkliai patinka.
Na teorinis aprašymas gal ir gražus, tik to jodinėjimo nėra ten tiek daug pabūriuot irgi dar nespėjo.. Sakė patiko šaudymas.
Na bet iš balso sprendžiu, kad nėra tokia susižavėjus kaip Balsiais o ir šiaip man truputėli bardakėlis ten atrodo.. Jau trečią kartą jas krausto, tai vienam namely tai kitam.. Buvo kažkoks incidentas su vadovais, vienas iš jų vaikam prigrasino kad naktį ateis kiaušiniais apmėtys ir pan. tai vienos mergaitės mama paskambino stovyklos vadovei tai susikonfliktavo...
Ir dar kas nelabai patiko.. Kaip ir šiandien turėjo būt ekskursija į Trakus, bet nukėlė šeštadieniui, nes atvažiuoja kažkokios vestuvės (kaip dukra suprato "pabaliavot" tai supratau kaip ir vieta pasibuvimui gamtoje).. Na man šita vieta nelabai
Na kitais metais ten nevažiuosim, bandysim į Atgaja
Dar apie stovyklą, tai labai patiko aplinka. Labai taip paprasta, bet jauku, pušų apsupty, nameliukai rastiniai, ant ežero kranto. Vieta tikrai superine
QUOTE(@š@k@ @ 2012 06 21, 21:10)
Dar apie stovyklą, tai labai patiko aplinka. Labai taip paprasta, bet jauku, pušų apsupty, nameliukai rastiniai, ant ežero kranto. Vieta tikrai superine
zinai, galvoju, kur tu ten namukus rastinius matei - tiksliau ar vaikams leidzia tuose rastiniuose gyventi.
Nes esu vaiksciojusi po teritorija ir buvo sakyta, kad vaikai apgyvendinami tuose paprastuose mediniuose namukuose - na kur 2ant 3 metru gal dydzio ir ten yra sukista kelios lovos ir spintele viskas.
O rastiniai yra skirti nuomai - juose gi ir patogumai ( bent jau virtuve su vandeniu yra), o prie stovyklos aprasymo yra zymina, kad vanduo ir tualetas yra atskirai bendras.
Butent tu matytu vaikams skirtu nameliu vaizdas (na dar buvusio vadovo pasakojimas, kaip po pamainos yra tvarkoma teritorija ir surenkama buteliai, prezervatyvai ir nuorukos) mane ir atgraso nuo verubes, nes kaina ju nera didele, o ir atstumas galima sakyti ranka pasiekiamas nuo namu.
p.s. gal teko kam susidurti, jeigu vaziuoja brolis ir sesuo, ar galima tiketis, kad jie bus apgyvendinti kartu?
QUOTE(Bekasė @ 2012 06 22, 07:46)
p.s. gal teko kam susidurti, jeigu vaziuoja brolis ir sesuo, ar galima tiketis, kad jie bus apgyvendinti kartu?
Jei kambariuose vaikai miega daugiau nei po du tai paprastai skirstoma į atskirus mergaičių ir berniukų kambarius ir tai visai suprantama logiška ir taip ir turėtų būti.
Tikėtis reikėtų, kad patektų į tą patį būrį/gentį/šeimą, tada visos veiklos būtų drauge. O tam užtenka tik paprašyti/pasiteirauti jei yra kambarių po du tai ir galėtų apgyvendint paprašius iš anksto.
QUOTE(Bekasė @ 2012 06 22, 08:46)
zinai, galvoju, kur tu ten namukus rastinius matei - tiksliau ar vaikams leidzia tuose rastiniuose gyventi.
Nes esu vaiksciojusi po teritorija ir buvo sakyta, kad vaikai apgyvendinami tuose paprastuose mediniuose namukuose - na kur 2ant 3 metru gal dydzio ir ten yra sukista kelios lovos ir spintele viskas.
O rastiniai yra skirti nuomai - juose gi ir patogumai ( bent jau virtuve su vandeniu yra), o prie stovyklos aprasymo yra zymina, kad vanduo ir tualetas yra atskirai bendras.
Mano dukra buvo Verubėj tiek pernai, tiek šiemet važiuos, net spirga noru, plius važiuos mergaitės, kurios ne vienerius metus toje stovykloje būna ir kelias pamainas iš eilės net, dar giminaitė leidžia savo sūnų jau n metų iš eilės, tik kuo geriausi atsiliepimai apie tą stovyklą. Gyveno mergaitės dviejų aukštų rastiniuose namuose (kurie stovyklos teritorijoje, o ne toje, kuri skirta būtent kaimo turizmui) - dviejuose gyveno mergaitės, viename (jei neklystu) berniukai, o tuose mažiukuose jau galėjo pasirinkti kas norėjo ten gyventi Patogumai stovyklos teritorijoje yra atskirai, nei viename name jų nėra.