Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

QUOTE(Nenuorama @ 2012 05 30, 16:41)
Laba diena,

aš norėčiau savo 7 m dukrytę leisti į dienos stovyklas. Vieną mėn galvojame 5 d leisti į kokią Lietuvos vaikų ir jaunimo centro stovyklą, kitą mėn - į Impuls stovyklą. Gal esate kas buvę? Kokie įspūdžiai?  smile.gif

Kurią Lietuvos vaikų ir jaunimo centro stovyklą pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(You.rate @ 2012 05 31, 08:21)
Kurią Lietuvos vaikų ir jaunimo centro stovyklą pasirinkote?

Dar neapsisprendem galutinai. Linksu prie Kitu kampu arba ĮSPŪDŽIAUTOJAI: vasaros pramogos 5 dienas ax.gif
Atsakyti
sveikos.

Žiūrėjau iš aš Lietuvos vaikų ir jaunimo centro stovyklas. Linkstu prie Įspūdžiautojų:vasaros pramogos. Jaučiu imsime pirmą liepos pusę. Jei gerai supratau, tai ji yra tik 9d trukmės, taip?
Atsakyti
QUOTE(North @ 2012 06 02, 09:29)
sveikos.

Žiūrėjau iš aš Lietuvos vaikų ir jaunimo centro stovyklas. Linkstu prie Įspūdžiautojų:vasaros pramogos. Jaučiu imsime pirmą liepos pusę. Jei gerai supratau, tai ji yra tik 9d trukmės, taip?

Galima eiti ir 1 d, ir 5 d ir 9 d ir 10 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 06 02, 12:42)
Galima eiti ir 1 d, ir 5 d ir 9 d ir 10 d  smile.gif

Aaaaa, nes aš supratau, kad visai pamainai reikia eiti būtinai. smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2012 05 06, 13:21)
Liuks komentaras smile.gif
kaip buvus Atgajos vadove ir dar vadovu rengeja galiu pasakyti,...

Norėjau paklausti, ar įmanoma sužinoti kokie vadovai dirbo tam tikroj pamainoj, ir ar dirbs šia vasara ir kokioj pamainoje. labai jau gražus prisiminimai liko iš užpraeitos vasaros Zelvoje, gal kas dirbs ir šiemet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 06 03, 20:53)
Norėjau paklausti, ar įmanoma sužinoti kokie vadovai dirbo tam tikroj pamainoj, ir ar dirbs šia vasara ir kokioj pamainoje. labai jau gražus prisiminimai liko iš užpraeitos vasaros Zelvoje, gal kas dirbs ir šiemet  4u.gif

Sužinoti įmanoma parašius laišką į Atgajos vadovybę smile.gif
Kad jie dar dirbs tikimybė nedidukė, nes pamainoje susirenkantys vadovai nekeliauja 'pamainomis' jie yra komplektuojami į vis naujas, kad stovyklos vadovų komanda būtų kuo labiau universali : ) be to, praėjo du metai, tad gal jau perėjo prie rimtų darbų, kur atostogos planuojamos nebe darbui, o tikram poilsiui : )
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie šią stovyklą nuotykių akademija ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes jau lankom dienos stovyklą Kalba.lt - nu pradžia vaikui sukėlė euforiją, labai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 06 02, 12:42)
Galima eiti ir 1 d, ir 5 d ir 9 d ir 10 d  smile.gif

1 diena tiems, kurie nori išsibandyti stovyklą.
5 dienos (pusė pamainos) – jei vaikai labai nori į stovyklą, tačiau neturi pakankamai laiko.
I ir II pamainos trukmė – 10 dienų, II pamainos trukmė – 9 dienos.
Tai tokia ta dienų matematika wink.gif

Atsakyti
Gal žinot etnokultūrinių stovyklų Žemaitijoj ar KL krašte?
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2012 05 15, 11:47)
Na vaikas gal ir norėtų į normalią stovyklą, bet aš linkus labiau į dienos stovyklas

O kiek metu Jusu mergytei? 4u.gif
Maniske su draugemis labai susizavejo dienine stovykla "Mažasis modelis"
Ir laikas geras ir vieta super, ir stovyklos turinys idomus thumbup.gif
Ir amziaus ribos labai dideles nuo 8 iki 16-17 metu
Atsakyti