Nusprendem isbandyti "Raganukes teatro" dienos stovykla
Kiekvieną vasarą mano brolio ir seserų vaikai važiuoja tik į PASAKĄ, mano mažylis dar nedaaugo tačiau mes visada aplankome juos ir nuo įspūdžių galva susisuka. Jiems labai patinka, kad stovykloje būna užsieniečių vaikų, kadangi organizuoja Lietuvos sakaliukai, kurie palaiko glaudžius ryšius su užsienio sakaliukų sąjungos skyriais. Šiais metais, kaip ir visada bus tarptautinė stovykla. Vaikai mokomi nesmurtauti, būti draugiškiems, bendradarbiauti. Vadovai labai faini iš savanorių. Maistas jo, labai neblogas. Viena iš mūsiškių panelė tikrai išranki, bet stovykla visada lieka labai patenkinta. Man rodos plačiau galima pasiskaityt - www.sakaliukai.lt .
O, pamiršau, mes pakalbinome porą savo draugų šeimų, tai gavome neblogas nuolaidas. Jie kažkaip šimet lanksčiau dirba, akcijų pamėtė
O, pamiršau, mes pakalbinome porą savo draugų šeimų, tai gavome neblogas nuolaidas. Jie kažkaip šimet lanksčiau dirba, akcijų pamėtė
Mūsų dukra pernai irgi stovyklavo "Atgajoje". Labai viskas patiko, mielai važiuotų ir šiemet. Bet vyras nori leisti į anglų kalbos stovyklą Druskininkuose. O aš kažkaip abejoju, ar bus naudos. Pinigai nemaži, nežinau, ar verta. Jau antrus metus svarstom. Pernai atkalbėjau, pasirinkom "Atgają", šiemet vėl galvojam. Gal kas buvote būtent "kalba.lt" organizuojamose stovyklose? Ar verta tokių pinigų?
Maniškė šiemet pirmą kartą važiuos į stovyklą, pasirinkome Pasaką. Pagal visus mūsų planus mums tiko pirma pamaina, tad šiek tiek daugiau negu po mėn. galėsiu pasidalinti įspūdžiais.
Anksčiau ji stovykloje nėra buvusi, tai toks pirmas išvykimas, tikiuosi dukrai laikas neprailgs
Nuo kokio amžiaus pradėjote leisti savo vaikus į stovyklas?
Anksčiau ji stovykloje nėra buvusi, tai toks pirmas išvykimas, tikiuosi dukrai laikas neprailgs
O gal kas parekomenduotumėte kokią šokių stovyklą?
Šokių studiją lanko, bet ji kiek žinau savo stovyklos neorganizuoja, todėl norim šiaip ką susirasti. Į stovyklą pirmi metai, tai nesinori iš karto nusivilti.
Šokių studiją lanko, bet ji kiek žinau savo stovyklos neorganizuoja, todėl norim šiaip ką susirasti. Į stovyklą pirmi metai, tai nesinori iš karto nusivilti.
Na vaikas gal ir norėtų į normalią stovyklą, bet aš linkus labiau į dienos stovyklas
QUOTE(vijana @ 2012 05 15, 12:47)
Na vaikas gal ir norėtų į normalią stovyklą, bet aš linkus labiau į dienos stovyklas
Lietuvos edukologijos universitete orgonizuojama dienos stovykla
Įkelsiu, nuorodą gal kam pravers
DIENOS STOVYKLA VILNIAUS EDUKOLOGIJOS UNIVERSITETE
p.s. kaina su maitinimu
QUOTE(Smaika @ 2012 05 01, 08:42)
Gal kas zinot nebrangiu stovyklu netoli Kauno?Nes kol nuvesi vaikus i pvz.Zarasu rajona, tai kaina isaugs ciut ne dvigubai
gal čia ką rasit:
http://www.vaikolaik...%...=Kaina&s=do
QUOTE(vijana @ 2012 05 15, 12:47)
http://www.gamtinink.../Titulinis.html
As tai galeciau parekomeduoti topfun vasaros stovyklas. Ten vaikai ne tik ilsisi ir pramogauja, bet ir vyksta sokio, dainavimo ir aktorinio uzsiemimai. Vaikus moko zinomi profesionalai, vaikai ruosia pasirodymus, paskutini vakara vyksta koncertas teveliams, kuriame vaikai parodo, ka per savaite ismoko, kokius talentus turi. Aisku, kaina nera labai maza, bet ispudziai patys geriausi
Galite pasiziureti www.topfun.org
Galite pasiziureti www.topfun.org
QUOTE(Potrė @ 2012 05 13, 17:34)
Maniškė šiemet pirmą kartą važiuos į stovyklą, pasirinkome Pasaką. Pagal visus mūsų planus mums tiko pirma pamaina, tad šiek tiek daugiau negu po mėn. galėsiu pasidalinti įspūdžiais.
O jūsiškė kokio amžiaus? Man labai jau neramu, nuo kokio gi amžiaus vaikai gerai jaučiasi stovyklose vieni... Nesinorėtų, kad stovykla būtų naudinga tik tėvams, nes vaikas saugiai padėtas
QUOTE(lapiuksss @ 2012 05 22, 18:18)
O jūsiškė kokio amžiaus? Man labai jau neramu, nuo kokio gi amžiaus vaikai gerai jaučiasi stovyklose vieni... Nesinorėtų, kad stovykla būtų naudinga tik tėvams, nes vaikas saugiai padėtas
11 tai buvo mūsų bendras sprendimas taigi manau, turėtų būti viskas gerai
QUOTE(Potrė @ 2012 05 22, 18:26)
11 tai buvo mūsų bendras sprendimas taigi manau, turėtų būti viskas gerai
Tai super, kai pati nori