QUOTE(Atlantida @ 2012 04 17, 15:44)
Na, o mano dukra trecia karta is eiles vaziuoja i Atgaja, pamaina - Senoves kalendorius (Redos ratu). Ai, o kam rizikuot ir bandyt naujoves, Zelvos stovyklaviete puiki, programa gera, maitinimas liuks. Tai liekam istikimi Atgajai.
mes irgi liekam istikimi Atgajai. Jau eile metu QUOTE(Junda @ 2012 04 18, 11:24)
Aš savo dukrą irgi į Atgają užrašiau rugpjūčio 14-23 d. Menas kultūros ritmu. Vienais metais jau buvo Smarliūnuose, bet dabar pamaniau, kad namukuose smagiau ir į Želvą užrašiau. O jūs gal galite palyginti abi vietas?
Vaikai isbande ir Smarliunus, ir Zelva. Vistik geriausios stovyklos budavo Smarliunuose, nepaisant to, kad Zelvoje grazesne aplinka, yra ezeras, bei atskiri namukai. Jiems nepatiko - esa ten nerado tokios atmosferos, kuri sklando ore Smarliunuose. Kaip taisykle, ten (Smarliunuose) kasmet patekdavo zymiai draugiskesni, energingesni vadovai. Pvz. pernai Zelvoje didesnioji dalis vadovu buvo ... na, neidomus, nuobodus, atliko savo pareiga ir tiek. Gerai, kad jau vaikai nemazi, savarankiski, keliavo nemaza ,,sava" chebra, tai viska, ko jiems reikejo, ,,susirinko" aplink. Tiesa, buvo ir superiniu vadu. Beje, vadovai daznai irgi pervaziuoja ir ta ir ana vietoves.
Mano vaikai Smarliunus ivardijo kaip labiau kamerine aplinka, kur vaikai nera isbarstyti dideleje teritorijoje ir nori-nenori susipazista ir bendrauja. Pati anamet Zelvoje stebejau kelis drovius, ne sangvinikus vaikus, kurie nei pirma (pirma diena prasideginom ir praklaidziojom visa ten), nei velesnes dienas taip ir su niekuo nesusidraugavo, nes ,,seimoje" artimos sielos nerado, o kitos ,,seimos" buvo isbarstytos pakankamais atstumais, taip ir liko svetimi, besitrinantys apie vadovus. Jei tureciau viena vaika ir jis keliautu be jokio draugu, siusciau tik i Smarliunus
Siaip, kiek kalbejom ir su vadovybe, taip jau ir buna - i kuria vietove vaikai nuvaziuoja pirmiausia, tai ir lieka istikimi
Mes pirmiausia aplankem Smarliunus. Siemet vaikai tik ir tik ten pasirinko vaziuot, nepaisant tolybes, mokyklos bendrabucio ir ezero nebuvimo
Taigi, nereikia lyginti. O tiesiog isbandyti
http://www.latgaja.lt/