Gal yra kokių atsiliepimų apie kalba.lt organizuojamas dienos stovyklas
http://www.stovyklos...c...1&Itemid=57
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 31, 18:35)
Gal kas galėtų patarti kokią nors stovyklą 10-mečiui. Vaikas pakankamai nedrąsus. Bet vistiek jau reik pradėti pratintis prie gyvenimo.
Galiu pasiūlyti šią: www.pavariai.lt
Grupė iki 25 vaikų, manau, pats tas. Puikūs, dėmesingi vadovai. Dukra buvo pernai, labai patiko.
QUOTE(Titulia @ 2012 04 17, 12:09)
Galiu pasiūlyti šią: www.pavariai.lt
Grupė iki 25 vaikų, manau, pats tas. Puikūs, dėmesingi vadovai. Dukra buvo pernai, labai patiko.
Labai teisingas sprendimas siųsti pirmus kartus į mažesnes pamainas, kur vaikų mažiau ir žymiai daugiau dėmesio iš vadovų
Na, o mano dukra trecia karta is eiles vaziuoja i Atgaja, pamaina - Senoves kalendorius (Redos ratu). Ai, o kam rizikuot ir bandyt naujoves, Zelvos stovyklaviete puiki, programa gera, maitinimas liuks. Tai liekam istikimi Atgajai.
Aš savo dukrą irgi į Atgają užrašiau rugpjūčio 14-23 d. Menas kultūros ritmu. Vienais metais jau buvo Smarliūnuose, bet dabar pamaniau, kad namukuose smagiau ir į Želvą užrašiau. O jūs gal galite palyginti abi vietas?
QUOTE(Junda @ 2012 04 18, 10:24)
Aš savo dukrą irgi į Atgają užrašiau rugpjūčio 14-23 d. Menas kultūros ritmu. Vienais metais jau buvo Smarliūnuose, bet dabar pamaniau, kad namukuose smagiau ir į Želvą užrašiau. O jūs gal galite palyginti abi vietas?
Mes Smarliunuose nebuvom, bet girdejau atsiliepimu, kad ten blogesnes gyvenimo salygos, kambariuose daugiau vaiku, o ezeras toli. Zelvos poilsiaviete erdvi, ant pat ezero kranto, kambariuose maziau vaiku.
QUOTE(Atlantida @ 2012 04 18, 12:34)
Mes Smarliunuose nebuvom, bet girdejau atsiliepimu, kad ten blogesnes gyvenimo salygos, kambariuose daugiau vaiku, o ezeras toli. Zelvos poilsiaviete erdvi, ant pat ezero kranto, kambariuose maziau vaiku.
Sąlygos tokios, kad visi gyvena ne atskiruose namukuose, o viename nuosavame stovyklos pastate. Valgykla yra ne nuomota, taigi porcijos truputį didesnės ir virėjos savos, savos patalpos leidžia didesnę laisvę su inventoriumi (Zelvoje viskas nuomojama ir labiau saugoma, o kūrybinei stovyklai tai ribojimas). Zelvoje ežeras šalia, taigi, nėra žygių, o Smarliūnuose einant maudytis dar ir sudalyvaujama interaktyviuose žygiuose.
Tai vienu žodžiu abi vietos turi privalumų ir trūkumų, bet apskritai dukra ir aš labai patenkintos šia stovykla.
As savo 10-meti noriu i tokia karo stovykla, nes matau, kad reikia "kieto kumscio" truputeli. Ar buve kas kurioje is ju? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Junda @ 2012 04 18, 13:38)
Tai vienu žodžiu abi vietos turi privalumų ir trūkumų, bet apskritai dukra ir aš labai patenkintos šia stovykla.
Tikrai taip, vienareikšmiškai teigti kur geriau sunku
Esu Zelvos Atgajoje praleidusi vasarą kaip vadovė - puiki buvo patirtis, tikrai faina stovyklavietė
QUOTE(AukleZig @ 2012 04 19, 11:49)
Tikrai taip, vienareikšmiškai teigti kur geriau sunku
Esu Zelvos Atgajoje praleidusi vasarą kaip vadovė - puiki buvo patirtis, tikrai faina stovyklavietė
Dar noreciau pridurti, kad Atgajoje Zelvoje tikrai maisto pakanka, mano dukra megsta pavalgyti, bet - sake, visada leidzia pakartoti.
QUOTE(Atlantida @ 2012 04 19, 13:45)
Dar noreciau pridurti, kad Atgajoje Zelvoje tikrai maisto pakanka, mano dukra megsta pavalgyti, bet - sake, visada leidzia pakartoti.
Patvirtinu, kad maisto pakanka, viskas su juo gerai, pakartoti tikrai galima, nes visada yra vaikų, kuriems mamos ir tėčiai prideda traškučių, meduolių, sausainių ir kitų ganėtinai nesveikų ir išbalansuojančių mitybą maisto atsargų, kad tik vaikas nesukūstų netyčia, tai kol atsargos nesibaigia, kategoriškai nevalgo stovyklos maisto. Lieka daugiau visiems jį valgantiems ir šiaip virtuvė Zelvoje prisitaiko prie poreikio, mūsų (prieš porą metų tai buvo) klausdavo ar porcijų nereikia padidinti ir panašiai.
bet vis tiek negaliu nuneigt, kad kasmet labai stiprios legendos sklando apie Smarliūnų virėją-mamytę