Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

QUOTE(Kipelza @ 2012 03 22, 13:24)
Noriu pasidalinti savo, tiksliau dukters sauniomis patirtimis seimos stovykloje, Pridedu nuoroda http://stovyklosmati...e.blogspot.com/

Ačiū 4u.gif Nu skamba labai viliojančiai. Tik gaila, kad šiuo metu neturiu tokio amžiaus stovyklautojų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

būtų labai įdomu sužinoti Jūsų nuomonę apie Edukacinę stovyklą Anglijoje,
http://www.zigzag.lt...php/pageid/3760?

Ar buvote kuri nors išleidusi savo vaikus?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 01 08, 08:51)
Merginos ka galetumete pasiulyti 8-9 metu vaikui - mergaitei.
Pradejau rinkti info apie stovyklas. Pasimeciau... ax.gif  doh.gif
Tai butu pirmoji isvyka. Norisi, kad vaikas ir neissigastu, ir turiningai praleistu laika, ir igytu siek tiek savarankiskumo.
Na ir nelabai toli nuo namu (zinoma salyginai). Gyvename Siaures Lietuvoje.

Aciu labai.

Jei bus siemet, tikrai siulau Kendo - vaiku nelabai daug, visi suziureti, uzimtumas didelis smile.gif
Pirmam kartui, mano supratimu, labai thumbup.gif
Mano dabar jau antrokuo praejusia vasara si (lyginant su dar viena) patiko labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano 12metis jau antrą kart važiuos į Balsius. Pernai su klasioku pabandė, patiko, jau užsiregistravome birželio mėn. Sąlygos mano akimis, ne itin geros, o ir maisto porcijos augančiam organizmui mažokos, bet užimtumas ir atmosfera, kaip suprantu, super. Galima pasirinkti užsiėmimus pagal savo hobį ( pvz. nakvoti skautų saloje ir meistrauti plaustą ) o daugelis bendrų priemonių taip pat l. kūrybingai pateikiamos, jauni, išradingi vadovai. smile.gif
Dar kelis metus stovyklavo Berčiūnuose, ateitininkų stovykloje. Irgi l. patiko.
Na, šiemet turim kitų planų, tai kolkas renkamės Balsius ( dar vieną stovyklą - Kengūros - tikimės gauti dovanų blush2.gif , tfu, kad tik neprisikalbėčiau iš anksto blush2.gif )
Sėkmės pasirenkant įdomią, gerai organizuotą, saugią stovyklą 4u.gif
Atsakyti
gal kas kariniu stovyklu zinot?
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti kokią nors stovyklą 10-mečiui. Vaikas pakankamai nedrąsus. Bet vistiek jau reik pradėti pratintis prie gyvenimo.
Atsakyti
Gal žinote šokių stovyklą 7mečiui?
Atsakyti
QUOTE(Lietinga Diena @ 2012 04 03, 11:43)

Kokiu sokiu stovyklos ieskote? Buvom vienoje breiko stovykloje, bet vaikas vyresnio amziaus ir dabar ieskojau taciau neradau tos stovyklos? Vaikas kazka lanko?
Atsakyti
Artėja vasara, norėtume berniuką išleisti į stovyklą. Dabar jis trečiokas. Domina anglų kalbos stovyklos Lietuvoje (Birštone lyg yra). Gal kam teko jau pabuvoti tokioje stovykloje? Ar patiko vaikams, ar naudinga? Mūsų berniukas važiuotų vienas, ta prasme, be jokio kito draugo. Bijau, kad jam nebūtų liūdna, nesmagu... Būtų smagiau, jei jau važiuotų iškart su draugu. Gal kas norėtumėt draugauti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 31, 18:35)
Gal kas galėtų patarti kokią nors stovyklą 10-mečiui. Vaikas pakankamai nedrąsus. Bet vistiek jau reik pradėti pratintis prie gyvenimo.

QUOTE(Lietinga Diena @ 2012 04 03, 11:43)

Mano nelabai drąsus dešimtmetis pernai išbandė stovyklą Čičirija nerealieji. Jam buvo super. Ir sąlygos geros, ir maitino gerai, ir veiklos pakako. Jei kas klaustų, tai tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Patariu neleisti vaiku i stovykla su Zig Zag Travel i uzsieni. g.gif schmoll.gif Pernai grizo 11-metis vaikas is stovyklos Anglijoje paragaves alaus, vyno pirma karta gyvenime, kurio didesnieji pirkdavo parduotuveje ir siulydavo draugams. Vadovai visai nesusitvarke su vaikais, naktimis vyresnieji neleisdavo miegoti mazesniems, visi vaikai buvo nemiegoje istisas 10 dienu, grizo kontuzyti. Vairuotojas sededavo prie duru, kad berniukai is Baltarusijos, pirke kelione LT nepabegtu nakti i miesteli. Is vaiko pasakojimu susidariau baisu vaizda: vienos bartynes, draudimai, nesusipratimai, dienos metu vykdavo minimali veikla. Labai nusivyliau ir buvau isigandusi.
Atsakyti
Pries kelis metus mano dukra pabuvojo Flinto stovykloje, ispudziai labai geri. Bet... pasiziurejus siu metu ju programa, as TAIP NUSIVYLIAU. Rodos, per kelis metus si stovykla tapo tokia komercine, popsine, tustoka, nu fui tiesiog... (mano suaugusios poziuriu) - izymybes, zvaigzdes, nzn., abejoju, ar to noriu savo vaikui.
Atsakyti