Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

Labai gali būti kad nepasisekusioje pamainoje viršaitis galėjo būti debiutantas arba patyręs gavo didelę dalį vadovų debiutantųsmile.gif

Galiu pasakyti, kad Atgajoje nėra alkoholio. Tam čia tiesiog nėra laiko, nes net vadovai neturi kada apie tai galvoti - jei nebudi nameliuose/koridoriuose, tai naktį pagal jau sudarytą 'rėmą' detaliai planuoja kas ir kaip vyks jau už kelių valandųsmile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 10 rugpjūčio 2011 - 08:21
Na iš Žilvičio kol kas patys geriausi įspūdžiai biggrin.gif
Atsakyti
laba diena, mergaitės. gal kas nori vaikus leist prieš mokslus į skautų stovyklą? 180lt. nuo rugpjūčio 25 iki 30 http://skautai.lt/_k...u...&topic=4154
Atsakyti
QUOTE(Cia Liepa @ 2011 06 21, 17:09)
Dvi savaites namuose lovas klojosi patys! Šiais metais vėl organizuoja vėl abu vyksta. Jei įdomu Kendo stovykla Beje, gal kas nors taip pat vežė savo vaikus pas juos? Įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonės, gal kas šiais metais iš Vilniaus vyks, tai kartu galima būtų susikoperuoti vežime.

Aciu mamytei, rekomendavusiai sia stovykla 4u.gif
Buvo maniskis Ignalinos rajone. Sake patiko, noretu ir kitais metais.

Beje, o ju treniruotes Vilniuje vyksta kur nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(day @ 2011 08 15, 14:47)
Aciu mamytei, rekomendavusiai sia stovykla 4u.gif
Buvo maniskis Ignalinos rajone. Sake patiko, noretu ir kitais metais.

Beje, o ju treniruotes Vilniuje vyksta kur nors? g.gif

Labas,

Na smagu, kad patiko ir tiko, skaitydavau kiekvieną dieną kaip viskas pas juos ten einasi. Ir mano draugų vaikai taip pat ten buvo. Kas patiko vaikui?
maniškiam maistas ir užsiėmimai, su tvarka nelabai draugauja, bet šioje stovykloje išmoko dėti rūbus į krepšį...

Treniruotės sostinėje vyks nuo rugsėjo antros pusės. Visa info pas juos puslapyje.

Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2011 08 10, 12:48)
Na iš Žilvičio kol kas patys geriausi įspūdžiai  biggrin.gif

O kaip Jums gyvenimo salygos?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 08 17, 10:36)
O kaip Jums gyvenimo salygos?

Buvau Zilvityje pries 10 metu. Salygos jau tais laikais buvo tragiskos, bet visa kita - thumbup.gif Pajuris...skardziai (nostalgija), bendravimas, renginiai, maistas. Kas nepatiko - labai daug lovu viename kambaryje (issprendziama, po dienos su drauges mamos pagalba persikeleme i dvivieti), ir vanduo-prausyklos (smirda). Ispudziai gajus lig siol. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2011 08 19, 22:30)
Buvau Zilvityje pries 10 metu. Salygos jau tais laikais buvo tragiskos, bet visa kita -  thumbup.gif Pajuris...skardziai (nostalgija), bendravimas, renginiai, maistas. Kas nepatiko - labai daug lovu viename kambaryje (issprendziama, po dienos su drauges mamos pagalba persikeleme i dvivieti), ir vanduo-prausyklos (smirda). Ispudziai gajus lig siol.  drinks_cheers.gif

As maciau savo akim namelius (4 viename miegojo), wc su skyle vaikas pasakojo ir t.t. Buciau matyt neisleidus zinodama tokias salygas blush2.gif net minties neturejau paklaust kur wc, net neisivaizdavau, kad taip gali buti blush2.gif Vienu zodziu gal ten ir smagu, bet mano akimis salygos man pasirode labai jau nefainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 08 20, 09:25)
As maciau savo akim namelius (4 viename  miegojo), wc su skyle vaikas pasakojo ir t.t. Buciau matyt neisleidus zinodama tokias salygas blush2.gif net minties neturejau paklaust kur wc, net neisivaizdavau, kad taip gali buti blush2.gif Vienu zodziu gal ten ir smagu, bet mano akimis salygos man pasirode labai jau nefainos smile.gif

na iš tiesų sąlygos tikrai ne pačios geriausios (wc su skyle, yra tik 4 dušai mergaitėms, kai kurių namelių stogai praleidžia vandenį), bet įspūdžiai iš tos stovyklos yra patys geriausi. thumbup.gif manau, kad važiuosiu ten iki pat pilnametystės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2011 08 22, 12:38)
na iš tiesų sąlygos tikrai ne pačios geriausios (wc su skyle, yra tik 4 dušai mergaitėms, kai kurių namelių stogai praleidžia vandenį), bet įspūdžiai iš tos stovyklos yra patys geriausi. thumbup.gif manau, kad važiuosiu ten iki pat pilnametystės.  4u.gif

Jau apie kitus svaigsta kaip čia į kelias pamainas nuvažiuoti . Tokių emocijų nebuvo nei iš vienos stovyklos , kur važiuodavo .O salygos tai gal ir nekokios , bet kas iš to Raganėje sąlygos buvo geros , o veiklos ne
Atsakyti
Maniškės buvo Gintaro stovykloj.Įspūdžių tai ohoho biggrin.gif
Jau svaigsta kaip kitais metais važiuos.Veiklos labai daug, nera kada tinginiaut ir nesamonem užsiimit.tvarka griežta pakankamai.Žodžiu atsiliepimai labai geri 4u.gif

P.S nameliai aišku ne šiuolaikines statybos, bet gyvent galima.o tuoletai ir dušai suremontuoti, tvarkingi.
Atsakyti
Aš pati važiavau į gulbinų ir YES stovyklas wink.gif
Tai gulbinų stovykla man visai nepatiko, iš ten dėl jų sąlygų teko važiuoti tiesiai į Santariškes su uždegimu.
Ir po to ilgai bijojau stovyklų, bet nesenai draugė pasiūlė važiuoti į gyvenimo meno stovyklą YES ir likau beveik viskuo patenkinta. Gal ir buo keletą nepatikusių dalykų, bet iš esmės tai ir sąlygos geros, ir nuotaika puiki. Manau, po tos stovyklos ilgai ilgai daug šypsuosiuos ir būsiu laimingesnė smile.gif))
P.S. YES stovykla būna tik viena metuose, 14-18m vaikams (būna išlygų, bet aišku suaugusiems yra kitokios programos) ir mano nuomone tai verta daryti smile.gif Ir dar vienas faktas, kad vieta stovyklos vis keičiama, bet kiek girdėjau nesiskundė niekas dėl sąlygų kelis metus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziuke123: 26 rugpjūčio 2011 - 21:43