[size=14]Paneles, tos, kurios kantriosios, tai siandien man ignora
[color=red]jauna mergele...tau dar viskas ateity, o man jau tuoj tuoj saulelydis ( ciut neparasiau sauletekis)
As supratau tave...dalinames...olia lia...vaizdas butu...as i viena Carlio paranke, tu i kita...ir veda jis mus prie EDVARDO...negaliu...
O cia jis ...rytas... po vestuviu NEW Picture of Rob for USA Today
psio...Robertai imk mane su Nika89 ir skaityk...tau net lapu versti nereikes...mes pacios atsiversime Papildyta:
Tep...vienas epizodas jau yra(vestuves)...jau mateme...dar laukia trys, nes rase, kad pirmame traileryje bus 4 epizodai...
As supratau tave...dalinames...olia lia...vaizdas butu...as i viena Carlio paranke, tu i kita...ir veda jis mus prie EDVARDO...negaliu...
O cia jis ...rytas... po vestuviu NEW Picture of Rob for USA Today
psio...Robertai imk mane su Nika89 ir skaityk...tau net lapu versti nereikes...mes pacios atsiversime
O kokia sita fotke gerule
Rytas po vestuviu.. Vienoj pusej lovos Daiva kitoj pusej Nika Edwa atsibunda kaip kosmare ir bega ieskot savo Belos Kad lapu verst nereiktu tai faktas pes pacios tokiu greiciu atsiversime, kad tik spek skaityt
Kadangi Jasper'o vestuvėse kolkas nematyti, Edvardo rankos (tikriausiai ir kojos) jau užimtos. Pasiliksiu su tėvuku
Kaip gerai, kad toks didelis pasirinkimas. O kai Jasper'is pasirodys, tevuka i sona ir prie jo??? Bet tai prikin tu cia su tuo tevuku sau flirtini, ir ateina Jasperis jau su Partizane uz parankes??
Kaip gerai, kad toks didelis pasirinkimas. O kai Jasper'is pasirodys, tevuka i sona ir prie jo??? Bet tai prikin tu cia su tuo tevuku sau flirtini, ir ateina Jasperis jau su Partizane uz parankes??
Tai va to ir bijau Todėl turiu atsarginį variantą tam kartui Bet jei tik Jasper'as ateis be Partizanės tektu tėvuką į šoną Ale tikiu, kad vienas neliktu
Spejama, kad prie Belos, nes Setas neses prie Edvardo giminiu ( vampyru)
Fanai juokauja, sakydami...gal jie ne tokie grazus, todel ir pasodinti Belos giminiu puseje...