QUOTE(Laputaitytė @ 2011 06 09, 01:16)
Matai žodžiu kompanija aš vadinu ne vieną ar kelis žmones.... todėl pavyzdys kaip tu draugauji su Daiva šiuo atveju nelabai tinka. O šiaip ..... anksčiau neturėjau noro su tavimi diskutuoti, o dabar dar ir laiko neturiu.
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 09, 10:22)
apsiginsi ir dar pasikelsi pažymį
labai norėčiau tokio odinio švarkelio
iš pradžių sudėk viską, kas tau atrodo reikalinga, o paskui atmetimo būdu sumažink. neperkrauk skaidrių - pagrindinė taisyklė, kad tekstas turi būti gerai matomas iš toli, o geriausia naudoti schemas ar lenteles, kad mintis būtų greičiau "pagaunama"
labai norėčiau tokio odinio švarkelio
iš pradžių sudėk viską, kas tau atrodo reikalinga, o paskui atmetimo būdu sumažink. neperkrauk skaidrių - pagrindinė taisyklė, kad tekstas turi būti gerai matomas iš toli, o geriausia naudoti schemas ar lenteles, kad mintis būtų greičiau "pagaunama"
Briliantik klausyk Partizanės teisingai ana porina . Ir darbą juk pati rašei tai viską detaliai moki, tai JOKIE klausimai nebaisūs. Dar vienas dalykas kuris man pravertė ginantis tai perskaičius darbą atsakiau į visus MAN iškilusius klausimus ta prasme jeigu tas darbas butų svetimas, ir žinai iš 5 užduotų klausimų 3 buvo būtent tokie. Beja ir oponentas buvo labai priešiškai nusiteikęs, bet teko pažymį netgi pakelti. Taip kad sėkmės dideliausios ir kuo mažiau nervuotis.