Aciu mergaite, Jus geriausios
varysiu i soda atsipusti, o ryt damusiu tas skaidres, pati visa darba rasiau tai gana pergyvent apsigynsiu, kiti pirkus apsigina o as ka savo neapginsiu?
busiu optimiste, GANA MYST I KIAURUS KALIOSUS !!!!
http://www.glamourma...;image-number=1 kuo tolyn, tuo grazyn
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 06 08, 18:13)
ELIZABETA cia tu???
aš, man pavėluotas pavasaris
QUOTE(briliantik @ 2011 06 08, 18:19)
QUOTE(*aij* @ 2011 06 08, 18:23)
Man patiko Nuo mažos mergytės iki gražuolės panelės
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 06 08, 18:32)
aš, man pavėluotas pavasaris
Tai priviet Fėja-Elizabeta
QUOTE(Zizija @ 2011 06 08, 19:45)
rusiškai nemoku bet labas
Papildyta:
style, čia tavo berniukas šiek tiek kalba ir pasako kas jo stiliaus ikona
Nu hi sian taip karsta, kad mirtis *****
Aha ir man... mano ugis 167 ir jauciuosi didesne, turbut ven del to, kad kilu gerokai daugiau
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 08, 10:16)
Man ji daug žemesnė atrodė
Aha ir man... mano ugis 167 ir jauciuosi didesne, turbut ven del to, kad kilu gerokai daugiau
QUOTE(briliantik @ 2011 06 08, 17:19)
Aciu mergaite, Jus geriausios
varysiu i soda atsipusti, o ryt damusiu tas skaidres, pati visa darba rasiau tai gana pergyvent apsigynsiu, kiti pirkus apsigina o as ka savo neapginsiu?
saunuole!
QUOTE(Nika89 @ 2011 06 08, 19:06)
Nu hi sian taip karsta, kad mirtis *****
pas mus lyja.. atsi atbodo negyvai ... uzknyso ir taip toliau...
mano reakcija tokia pat buvo ir pagalvojau kad prisimenu tuos gerus laikus kai sveriau 49... ech...
Briliantik, visai pamirsau apie tave!
Stiprybes tau! nepergyvenk viskas bus gerai! pavydziu tau ziauriai, kad tau jau bus baigta Galvok ir tu taip, kad jau viskas jau viskassss
Stiprybes tau! nepergyvenk viskas bus gerai! pavydziu tau ziauriai, kad tau jau bus baigta Galvok ir tu taip, kad jau viskas jau viskassss
Pasižiūrėjau "Vanduo drambliams" Vakar kai mačiay saulėlydį, tai šiandieniniame filme Robertas toks subrendęs vyras, nebepacaniokas, gražuolis. Na talento davė ir ne pašikštėjo. Labai patiko. Dabar beliko pasižiurėti" Geriausias daugas" ir busiu mačiusi beveik visus jo filmus .
QUOTE(laguna @ 2011 06 08, 21:20)
Pasižiūrėjau "Vanduo drambliams" Vakar kai mačiay saulėlydį, tai šiandieniniame filme Robertas toks subrendęs vyras, nebepacaniokas, gražuolis. Na talento davė ir ne pašikštėjo. Labai patiko. Dabar beliko pasižiurėti" Geriausias daugas" ir busiu mačiusi beveik visus jo filmus .
kiek supratau, ta aktore ,kur vaidina Vanduo drambliams, kazkuriam filme, vaidino jo mama Man Robertas tik su Kristen ziurisi filmuose, nezinau kodel
reiks ryt paziuret, ka pries tai ziurejai HP siandien ziurejau, tai nu paaugliuks ten jis man toks nors toks ir buvo.
Labs,
nieko nesupratau. O kodel sios temos yra dvi temos?
Nu kaip nepatogu
nieko nesupratau. O kodel sios temos yra dvi temos?
Nu kaip nepatogu