nu suds, taip tikejaus kad Tayloras laimes bet palyginus su Daivos laikinimais mano 50 balsu tik lasas juroj o Robkes ir Tayloro buckis
Movie Awards 2011: Kristen Stewarts Safety Pin Balmain Dress
Persiutas švarkas + žiogeliai + pasiūtusiai žavinga mergina = Kristen
Pasikartojam Į gražų vyrą galima žiurėti ir žiurėti
Robert Pattinson: The Best Moments From The Best Motherf**ker In Hollywood
Šitą kažkas jau buvo įdėjęs Čia šiek tiek daugiau
ROb & Kristen holding hands backstage
Bryce & Xavier @ MTV MA Press Room
Kristen Stewart at 2011 MTV MOVIE AWARDS Red Carpet Čia
Persiutas švarkas + žiogeliai + pasiūtusiai žavinga mergina = Kristen
Pasikartojam Į gražų vyrą galima žiurėti ir žiurėti
Robert Pattinson: The Best Moments From The Best Motherf**ker In Hollywood
Šitą kažkas jau buvo įdėjęs Čia šiek tiek daugiau
ROb & Kristen holding hands backstage
Bryce & Xavier @ MTV MA Press Room
Kristen Stewart at 2011 MTV MOVIE AWARDS Red Carpet Čia
Labas ciocios, nu tikrai smagūs vaizdai
aš irgi norėjau bet tai, kaip Robkė jį pabučiavo, irgi patiko
beje, bučiavo ne į lūpas tikrai, o kiek dešiniau nuo lūpų. o galėjo taikliau pavaryt
Kristen šauni suknelė (nu tikrai nemanau, kad "persiūta", manau to paties kūrėjo modeluota). Man ji turbūt šauniausia iš visų MTV suknių. ir pagaliau baigėsi tų baisių platforminių striptizo šokėjų batelių era, grįžo normalūs gražūs grakštūs aukštakulniai
Tayloras šauniai su kožianke atrodė
QUOTE(egliosha @ 2011 06 06, 08:22)
nu suds, taip tikejaus kad Tayloras laimes bet palyginus su Daivos laikinimais mano 50 balsu tik lasas juroj o Robkes ir Tayloro buckis
aš irgi norėjau bet tai, kaip Robkė jį pabučiavo, irgi patiko
beje, bučiavo ne į lūpas tikrai, o kiek dešiniau nuo lūpų. o galėjo taikliau pavaryt
Kristen šauni suknelė (nu tikrai nemanau, kad "persiūta", manau to paties kūrėjo modeluota). Man ji turbūt šauniausia iš visų MTV suknių. ir pagaliau baigėsi tų baisių platforminių striptizo šokėjų batelių era, grįžo normalūs gražūs grakštūs aukštakulniai
Tayloras šauniai su kožianke atrodė
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 06, 10:10)
Tai greičiausiai taip ir yra. Bet va fanai pastebėjo
O čia penas mano akims
Fan photos with Jackson @ MTV MA Awards
ir dar
Sveikos Eina sau kiek praleidau, skaitau jusu postus ir sypsaus Varau ieskot kur paziurt MTV movie awards, jei niekur nebus per youtube nors dalis ziuresiu, ***** kaip idomuuuuuuuu O kokia Kristen grazi, ir Robkeee eina sau Einu ieskot
Laba dienele, kokios nuostabios naujienos is pat ryto
luzau 2 val o dar kaip 1 kambarys, tai is vis, nors jau vyra buvau perspejus, kad kelsiuos ir ziuresiu.
o pakartojima lyg 11d per rusus rodys? ar ne taip supratau
luzau 2 val o dar kaip 1 kambarys, tai is vis, nors jau vyra buvau perspejus, kad kelsiuos ir ziuresiu.
o pakartojima lyg 11d per rusus rodys? ar ne taip supratau
Dar gražių vyrų