QUOTE(briliantik @ 2011 06 03, 22:17)
super, as ir kazkada norejau, bet db llb lb tattoo uz ausies noriu
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2011 06 03, 22:30)
obankiiiiii!!! nu tu ciocia pavarai
as tattoo vis neisdristu pasidaryt.. nors svajoju...
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 03, 22:37)
o - ba - na.
nu čia tai jooooo (čia toks Kaukės- Džimo Kerio smailikas turi būti, kur atsidaro stalčius ir išsivažiuoja liežuvis toli toli)
Gera reakcija... Bet pagaliau as esu rami... Man senai to norejosi... O kada daugiau jei ne dabar...? Jaunystej tevai neleido, o dabar as pati sprendziu
QUOTE(Japoniene @ 2011 06 03, 23:01)
OHOOoooOOO!
Geras
o kaip aplinkiniai į tai?
Sese durna isvadino, bet dar nemate, dukra sake, kad grazu, bet ji tokio nenoretu, sunus sake, kad laaaabaaai grazu ir jis tokio nori, bendradarbes sake super, su viena is ju ir variau. O daugiau vertinanciu nebuvo, vyras nezino, bet jis uz tokius mano norus, va kai tevai pamatys tai nzn, reakcija bus tokia - kaaaaa? isprotejai??? kam bjauroji savo veideli???/ vajej vajej... bet, kad man dzin
Jyk veidas mano, gyvenimas taip pat. Dirikas mano irgi pries neformalus (nors as saves tokia nelaikau
), bet as gi pries pora savaiciu nusikirpau grifka, tai kam nereikia tas ir nematys
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 03, 23:09)
style auskaras antaky - man vis dar ohoho.
aš kažkada seniai norėju nosy, nu man buvo labai gražu toks mikroskopinis briliantukas nosy. bet kad mano nosis tokia didžiulė, tai man netiko toks dalykas - akcentuoti...
tai tu stebiesi??? Gerai kad as dar be dredu, nes tai irgi mano sena svajone
Man nosy mazas deimanciukas grazu... O beje tatooshke varysiu darytis birzelio gale, i ta pati salona... Irgi senas planas, tik reikia judet greiciau, nes jeigu visada lauksiu kazko, tai taip ir nepadarysiu to ko noriu... Man grazu, o kazkaip kitu nuomone... na ir lieka kitu nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Japoniene @ 2011 06 03, 23:23)
Aha man irgi auskaras tokioj vietoj vistik kažkas TOKIO !!!!!!!
oi sita tema galima daug kalbeti - vieni uz, kiti pries... Bet man grazu... Labai... Man isvis tie vyrai, kurie siandien dare tatoo
Vajej vajej... Mano slaptos meiles...
Turejau viena toki... Visas kunas tatuiruotas, papukuose auskarai, kojos blauzdoj auskarai, ausyse tos dideles skyles... Na ir ka... Super bicas buvo.. Nemaise man gyventi su juo tie piesiniai ir auskarai... Kaskart vis nauja ornamenta atrasdavau kokiam piesiny... I like it... Reikia man tatoo ie pirsingo salona atsidarineti, tada jau turesiu but kaip pavyzdys - pasipiesus, pasiauskaravus