Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Vika.21 @ 2011 06 15, 11:22)
Sakykit o kaip Jurginai laikosi ax.gif  g.gif

Ganėtinai neblogai 4u.gif
Atsakyti
na ir nesiseka man puokstes paieskose verysad.gif nusiziurejau gardenijas, tai man atrase, kad jos laikyt5u tik 5-6val ir kad puokste kainuotu 200-300lt blink.gif
Atsakyti
sveiki, kas man gali paaiskint, pagal visus reikalavimus jaunoji i baznycia atvaziuoja jau turedama puokste ar jaunikis jai iteikia ja?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 15, 12:46)
na ir nesiseka man puokstes paieskose verysad.gif  nusiziurejau gardenijas, tai man atrase, kad jos laikyt5u tik 5-6val ir kad puokste kainuotu 200-300lt  blink.gif

Tai vat apie ką aš ir kalbėjau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Apsimetele @ 2011 06 15, 16:08)
sveiki, kas man gali paaiskint, pagal visus reikalavimus jaunoji i baznycia atvaziuoja jau turedama puokste ar jaunikis jai iteikia ja?

Pagal visas taisykles jaunikis nuotakai įteikia puokštę kai su ja susitinka, tik dabar niekas tų taisyklių nesilaiko....nebent kai būna išleidimas iš namų, porų supažindinimas, tada ši tradicija išlaikoma, nes merginos įsega vyrams butonjetes, o jie įteikia puokštes 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, smile.gif perskaiciau visus jusu prirasytus puslapius,bet niekas nepasnekejo,kokiu geliu yra geguzes pradzioje g.gif ( na matyt si menesi niekas nesituokia blush2.gif ) tai vat as tuokiuosi geguzi ir jau dabar suku galva,del puokstytes.tad noreciau paklausti kaip ten su eustomomis geguze? ar ju bus? ir kaip jos laikosi? nes noreciau puokstes is eustomu ir roziu,arba freziju ir roziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 06 15, 19:29)
sveikos mergaites, smile.gif perskaiciau visus jusu prirasytus puslapius,bet niekas nepasnekejo,kokiu geliu yra geguzes pradzioje g.gif ( na matyt si menesi niekas nesituokia blush2.gif ) tai vat as tuokiuosi geguzi ir jau dabar suku galva,del puokstytes.tad noreciau paklausti kaip ten su eustomomis geguze? ar ju bus? ir kaip jos laikosi? nes noreciau puokstes is eustomu ir roziu,arba freziju ir roziu 4u.gif

Oi, tikrai bus ir eustomų ir frezijų ir rožių mirksiukas.gif Darykitės puokštę į mikrafoną - laikysis ideliai, nes eustomos lepokos 4u.gif
Gegužę gautumėte irisų, vėdrynų, bijūnų, jacintų...cia jau iš sezoninių gėlių tongue.gif
Atsakyti
Geguze irisu , kaip matau, butu imanoma gaut.. o kaip su rugpjucio pabaiga - rugsejo pradzia? pamaciau zurnale nuostabia puokste, ir dabar minti audziu.. imanoma gauti ju butu tada ar jau nebe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 15, 20:22)
Oi, tikrai bus ir eustomų ir frezijų ir rožių mirksiukas.gif  Darykitės puokštę į mikrafoną - laikysis ideliai, nes eustomos lepokos  4u.gif

o jei nepatinka mikrafonas, kokias geles pasiulytumete suristi, kad gerai laikytu?
Atsakyti
merginos, as dar karta noriu pasitiklsinti del saulegrazu liepos pabaigoj, ar ju tikrai yra? ir as gerai laikosi? ...nes mama bande klausti vienos gelininkes,tai nezino ar jau buna tokiu metu blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, vestuves liepos 2 d., noriu orchideju, bet floriste sake kad ju sezonas i pabaiga ir ne visada buna graziu, ar tiesa g.gif ? Ir gal galit kokiu pavyzdziu su orchidejom, nes nieko idomaus nerandu. Ka dar be orchideju pasiulytumet prie sampanines spalvos sukneles, bet kad nebutu vien frezijos, nes jos kazkodel labai pabodusios yra biggrin.gif .
Atsakyti
sveikos smile.gif mano vestuvės liepos pabaigoje, šiek tiek daugiau nei už mėnesio, o aš dar neišsirinkau puokštės. mano suknelė lengvai krentanti, lygi, puošta mažyčiais gėlių žiedeliais, o pamergės tamsiai beveik iki juodumo mėlynos, tai niekaip nesugalvoju kokias čia man ir joms gėles rinktis doh.gif rožių nenoriu. galvojau, daryti tokias margas iš frezijų - tik kokių spalvų jų būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 06 16, 00:24)
o jei nepatinka mikrafonas, kokias geles pasiulytumete suristi, kad gerai laikytu?

Rožės, gvazdikai, frezijos, Hypericum, Ornithogalum, kalijos.
Papildyta:
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 15, 23:28)
Geguze irisu , kaip matau, butu imanoma gaut.. o kaip su rugpjucio pabaiga - rugsejo pradzia? pamaciau zurnale nuostabia puokste, ir dabar minti audziu.. imanoma gauti ju butu tada ar jau nebe unsure.gif

Jie pavasario - vasaros pradžios gėlė.
Papildyta:
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 16, 13:27)
merginos, as dar karta noriu pasitiklsinti del saulegrazu liepos pabaigoj, ar ju tikrai yra? ir as gerai laikosi? ...nes mama bande klausti vienos gelininkes,tai nezino ar jau buna tokiu metu  blush2.gif  g.gif

Saulėgrąžų jau ir dabar parveža mirksiukas.gif
Atsakyti