as rugegeles irgi megstu... ir puokstes su jom patinka
bet as asmeniskai noreciau baltos puokstes gal baltu freziju...ar baltu bijunu... kaip pastebejau, ir gvazdikai balti irgi grazu
anksciau norejau kaliju...bet dabar jau atsisakiau sios idejos
Papildyta:
Kadangi ruduo prasidėjo tai nesusilaikysiu ir pamėtėsiu rudeninių idėjų nuotakoms ir ne tik
QUOTE(MuzikALI @ 2011 09 05, 10:32)
Aciu, man irgi patiko
laikesi puikiai, gvazdikai siaip nebrangus, pirkau geles pas didmenininkus, man tik suriso jas floriste, nes pati nebespejau jau tikrai rekomenduoju
cia dar matosi ir pamergiu puokstytes
laikesi puikiai, gvazdikai siaip nebrangus, pirkau geles pas didmenininkus, man tik suriso jas floriste, nes pati nebespejau jau tikrai rekomenduoju
cia dar matosi ir pamergiu puokstytes
Kiek pirkote gvazdikų savo puokštei?
mano puokste
QUOTE(ayrikaa @ 2011 09 05, 10:49)
as dariau su rugiagelem ir maisiau su baltom rozem pas mus dominavo melyna spalva, o kadangi irisai ir hortenzijos lepios geles tai pasirinkau rugiageles.... asmeniskai man labai patiko
pagal liniuote jus mazdaug liepa tekejote? kaip laikesi rugiageles? gal galite pasidalinti foto
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 09 05, 22:38)
pagal liniuote jus mazdaug liepa tekejote? kaip laikesi rugiageles? gal galite pasidalinti foto
man nesigauna foto cia idet arba nemoku vestuves buvo liepos 2 diena. rugiageles buvo ne importines, o is musu lauku jei domina kaip atrode puokste rasykit i AZ paziuresit internete pas musu fotografa