Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos 4u.gif aš šeštadienį tekėjau rankose laikydama gvazdikų puokštę- žinokit nepasakyčiau, kad labai gerai laikėsi g.gif
pasiėmiau 12h, tai į vakarą jau buvo šiek tiek apvytusi, bet gal taip ir turėjo būti g.gif
nors pati puokštė buvo nereali, nei kiek nesigailiu- kai kas net nesuprato kas per gėlės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 08 10, 20:09)
mmmune, gal turite kokiu foto kaip atrodo chrizantemos santini zalios? ar jas dar maiso su kokiomis nors gelemis puoksteje?  g.gif

Prašau keli pvz 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Įtariu, kad jau pakaks biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mmmune,2011 08 10, 21:43]
Prašau keli pvz 4u.gif

user posted image
Na ir groziai bigsmile.gif bet sita tai isvis nereali bigsmile.gif man taip pat begalo patinka sitie zalesiai thumbup.gif bet tikriausiai su baltomis kalijomis jie nesuderinami... o gal turite tokiu pavyzdeliu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia993: 10 rugpjūčio 2011 - 21:33
QUOTE(mmmune @ 2011 08 10, 21:43)
Prašau keli pvz  4u.gif
Įtariu, kad jau pakaks  biggrin.gif

ačiū mmmune, aš planuoju tikriausiai daryti vien tik iš žalių santini chrizantemų 4u.gif jos man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 22:32)

Pritariu šį tikrai pasakiška wub.gif Gvazdikų tikrai nenoriu, nemėgstama labai gėlė biggrin.gif labai norėtųsi pakalnučių, bet jų jau nebus. Begalo gražiai atrodo rugiagelės, rugiai. Platybės didelės gėlių, tik va iš po šių metų kai taip pat liepą sudalyvavom vestuvėse draugų rimtai mąstau apie patvarumą gėlių g.gif be galo negražu kai vestuvinė puokštė suglemba verysad.gif gėlytės pas pabroliolius iš košmariškai atrodė doh.gif

Štai dedu kelias tikrai įdomias:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 10, 12:31)
Ačiū už parodytas gėles, Popelka. Jeigu pasufleruotumėte, kokie salonai tokiomis prekiauja - aš būčiau laaabai dėkinga, nes kol kas nieko mėlyno man žinomose vietose nerandu.

Mano papuošalas yra iš lazuritų IR mėlynų bei juodų perlų - tokie pat perlai būtų ir puokštėje, jeigu nerasčiau mėlynų tinkamų gėlių. Man perlai neatrodo pigiai, juo labiau kad prie mano suknelės iškirptės kraštelių prisiūti smulkūs subtilūs karoliukai, kurie lyg ir įpareigoja mane naudoti tokį motyvą.
Papildyta:
Labai graži suknelė!  wub.gif

Tada atsiprasau, 4u.gif is nuotraukos atrode kad papuosalas vien is lazuritu, bet jei jame yra ir perliuku tuomet viskas deres 4u.gif Perlai ir man grazu, drinks_cheers.gif tik as uz ju naturalias spalvas, bet cia jau yra skonio reikalas.

Jeigu jus is Vilniaus, Kauno ar kito didmiescio tai neturetu but sudetinga jusu norimas gelytes uzsakyt, mirksiukas.gif kai as ejau del savo puokstes tartis visos floristes siule uzsakinet is ju tiekeju internetiniu puslapiu ir katalogu, net ir konkretaus atspalvio ieskojom kurio norejau. O jeigu is mazo miestelio tada gal sudetingiau... nors logiskai galvojant ir jos gi tuo paciu keliu geles uzsako, jeigu pasakyt joms tikslu veisles pavadinima.... g.gif

Is melynu eustomu randu tokias rusis

Lisianthus Malibu Deep Blue http://www.google.lt...321l321l3-1l1l0

Lisianthus Cinderella double blue http://www.google.lt...l0l0l0l0l0ll0l0

Lisianthus Forever Blue http://www.google.lt...l0l0l0l0l0ll0l0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 11 rugpjūčio 2011 - 09:07
QUOTE(mmmune @ 2011 08 10, 21:43)

user posted image
Įtariu, kad jau pakaks  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 11, 07:55)
Pritariu šį tikrai pasakiška wub.gif Gvazdikų tikrai nenoriu, nemėgstama labai gėlė biggrin.gif labai norėtųsi pakalnučių, bet jų jau nebus. Begalo gražiai atrodo rugiagelės, rugiai. Platybės didelės gėlių, tik va iš po šių metų kai taip pat liepą sudalyvavom vestuvėse draugų rimtai mąstau apie patvarumą gėlių g.gif  be galo negražu kai vestuvinė puokštė suglemba verysad.gif  gėlytės pas pabroliolius iš košmariškai atrodė doh.gif

Štai dedu kelias tikrai įdomias:
user posted image

user posted image

As ir norejau baltu roziu su rugiagelemis, bet liepos pabaigoje ju jau nebuna... Gvazdikai man taip pat nera megiamiausia gele, bet puoksteje su baltomis rozemis jie graziai ziurejosi. ax.gif
Atsakyti
sveikos,

vestuvėms labai noriu saulėgrąžų: vienos arba trijų.

Bet kiek žinau jos labai nepatvarios. Kaip manote bent 2-3 val. išbūs normaliai atrodančios?
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 11, 12:39)
As ir norejau baltu roziu su rugiagelemis, bet liepos pabaigoje ju jau nebuna...
Gvazdikai man taip pat nera megiamiausia gele, bet puoksteje su baltomis rozemis jie graziai ziurejosi.

Liepos 26 pati skyniau laukuose rugiageles smile.gif
Bet jusu puokstele buvo tikrai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 08 11, 09:04)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Koks grozis, tik juostele per stambi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 11, 16:28)
Koks grozis, tik juostele per stambi wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pajustumėte svorį - supratstumėte, kad juostelės plotis pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti