Sveikos aš šeštadienį tekėjau rankose laikydama gvazdikų puokštę- žinokit nepasakyčiau, kad labai gerai laikėsi
pasiėmiau 12h, tai į vakarą jau buvo šiek tiek apvytusi, bet gal taip ir turėjo būti
nors pati puokštė buvo nereali, nei kiek nesigailiu- kai kas net nesuprato kas per gėlės
QUOTE(egliukas28 @ 2011 08 10, 20:09)
mmmune, gal turite kokiu foto kaip atrodo chrizantemos santini zalios? ar jas dar maiso su kokiomis nors gelemis puoksteje?
Prašau keli pvz
Įtariu, kad jau pakaks
QUOTE(mmmune @ 2011 08 10, 21:43)
ačiū mmmune, aš planuoju tikriausiai daryti vien tik iš žalių santini chrizantemų jos man
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 22:32)
Pritariu šį tikrai pasakiška Gvazdikų tikrai nenoriu, nemėgstama labai gėlė labai norėtųsi pakalnučių, bet jų jau nebus. Begalo gražiai atrodo rugiagelės, rugiai. Platybės didelės gėlių, tik va iš po šių metų kai taip pat liepą sudalyvavom vestuvėse draugų rimtai mąstau apie patvarumą gėlių be galo negražu kai vestuvinė puokštė suglemba gėlytės pas pabroliolius iš košmariškai atrodė
Štai dedu kelias tikrai įdomias:
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 10, 12:31)
Ačiū už parodytas gėles, Popelka. Jeigu pasufleruotumėte, kokie salonai tokiomis prekiauja - aš būčiau laaabai dėkinga, nes kol kas nieko mėlyno man žinomose vietose nerandu.
Mano papuošalas yra iš lazuritų IR mėlynų bei juodų perlų - tokie pat perlai būtų ir puokštėje, jeigu nerasčiau mėlynų tinkamų gėlių. Man perlai neatrodo pigiai, juo labiau kad prie mano suknelės iškirptės kraštelių prisiūti smulkūs subtilūs karoliukai, kurie lyg ir įpareigoja mane naudoti tokį motyvą.
Papildyta:
Labai graži suknelė!
Mano papuošalas yra iš lazuritų IR mėlynų bei juodų perlų - tokie pat perlai būtų ir puokštėje, jeigu nerasčiau mėlynų tinkamų gėlių. Man perlai neatrodo pigiai, juo labiau kad prie mano suknelės iškirptės kraštelių prisiūti smulkūs subtilūs karoliukai, kurie lyg ir įpareigoja mane naudoti tokį motyvą.
Papildyta:
Labai graži suknelė!
Tada atsiprasau, is nuotraukos atrode kad papuosalas vien is lazuritu, bet jei jame yra ir perliuku tuomet viskas deres Perlai ir man grazu, tik as uz ju naturalias spalvas, bet cia jau yra skonio reikalas.
Jeigu jus is Vilniaus, Kauno ar kito didmiescio tai neturetu but sudetinga jusu norimas gelytes uzsakyt, kai as ejau del savo puokstes tartis visos floristes siule uzsakinet is ju tiekeju internetiniu puslapiu ir katalogu, net ir konkretaus atspalvio ieskojom kurio norejau. O jeigu is mazo miestelio tada gal sudetingiau... nors logiskai galvojant ir jos gi tuo paciu keliu geles uzsako, jeigu pasakyt joms tikslu veisles pavadinima....
Is melynu eustomu randu tokias rusis
Lisianthus Malibu Deep Blue http://www.google.lt...321l321l3-1l1l0
Lisianthus Cinderella double blue http://www.google.lt...l0l0l0l0l0ll0l0
Lisianthus Forever Blue http://www.google.lt...l0l0l0l0l0ll0l0
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 11, 07:55)
Pritariu šį tikrai pasakiška Gvazdikų tikrai nenoriu, nemėgstama labai gėlė labai norėtųsi pakalnučių, bet jų jau nebus. Begalo gražiai atrodo rugiagelės, rugiai. Platybės didelės gėlių, tik va iš po šių metų kai taip pat liepą sudalyvavom vestuvėse draugų rimtai mąstau apie patvarumą gėlių be galo negražu kai vestuvinė puokštė suglemba gėlytės pas pabroliolius iš košmariškai atrodė
As ir norejau baltu roziu su rugiagelemis, bet liepos pabaigoje ju jau nebuna... Gvazdikai man taip pat nera megiamiausia gele, bet puoksteje su baltomis rozemis jie graziai ziurejosi.
sveikos,
vestuvėms labai noriu saulėgrąžų: vienos arba trijų.
Bet kiek žinau jos labai nepatvarios. Kaip manote bent 2-3 val. išbūs normaliai atrodančios?
vestuvėms labai noriu saulėgrąžų: vienos arba trijų.
Bet kiek žinau jos labai nepatvarios. Kaip manote bent 2-3 val. išbūs normaliai atrodančios?
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 11, 12:39)
As ir norejau baltu roziu su rugiagelemis, bet liepos pabaigoje ju jau nebuna...
Gvazdikai man taip pat nera megiamiausia gele, bet puoksteje su baltomis rozemis jie graziai ziurejosi.
Gvazdikai man taip pat nera megiamiausia gele, bet puoksteje su baltomis rozemis jie graziai ziurejosi.
Liepos 26 pati skyniau laukuose rugiageles
Bet jusu puokstele buvo tikrai grazi
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 11, 16:28)
Koks grozis, tik juostele per stambi
Pajustumėte svorį - supratstumėte, kad juostelės plotis pats tas