Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 11:30)
Kai tik turesite kokia nuotraukyte butinai pasirodykite bigsmile.gif  o kalijas baltas rinkotes? ir is kur tas gelytes i plaukus gavot? g.gif  labai grazi man si sukuosena, bet as galvoju nuometo nesideti, man atrodo netiktu jis man...

taip, kalijos buvo baltos ax.gif ir uzteko 9 ziedu, nors uzsakiusi buvau su jaunojo 20 bigsmile.gif bet gavosi, kad nuvaziavus atsiimti geliu, 10 bv vienokios spalvos o kitos 10 gelsvesnes, tai likau su 9 puoksteje ir labai gerai buvo thumbup.gif butinai pasirodysiu, kai tik gausiu foto smile.gif gelytes dariausi pati ax.gif
Atsakyti
Mergaitės kurios tekėjote liepą ar žadate kokias rinkotės gėles? Kad ilgiau išsilaikytų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 08 10, 12:42)
taip, kalijos buvo baltos  ax.gif  ir uzteko 9 ziedu, nors uzsakiusi buvau  su jaunojo 20  bigsmile.gif  bet gavosi, kad nuvaziavus atsiimti geliu, 10 bv vienokios spalvos o kitos 10 gelsvesnes, tai likau su 9 puoksteje ir labai gerai buvo  thumbup.gif  butinai pasirodysiu, kai tik gausiu foto  smile.gif  gelytes dariausi pati  ax.gif

Tada dar isduokite paslapti gelytes tvirtinote ant gumytes ar segtuko? g.gif oi kaip laukiu nuotraukytes bigsmile.gif galvoju gal jau ir man eiti uzsakyti kalijas... pries kiek laiko jus uzsisakete?
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 14:06)
Tada dar isduokite paslapti gelytes tvirtinote ant gumytes ar segtuko? g.gif  oi kaip laukiu nuotraukytes bigsmile.gif  galvoju gal jau ir man eiti uzsakyti kalijas... pries kiek laiko jus uzsisakete?

tvirtino su segtukais, sitoj sukuosenoj isvis gal tik 2 gumutes bv smile.gif as geles uzsakinejau pries savaite, pirkau jas sandely smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 08 10, 14:31)
tvirtino su segtukais, sitoj sukuosenoj isvis gal tik 2 gumutes bv  smile.gif  as geles uzsakinejau pries savaite, pirkau jas sandely  smile.gif

Tai gal ir puokste daretes pati? bigsmile.gif buvau nulekus i geliu parduotuve, tai viena kalija 5-7 Lt kainuoja, visai nemazai... g.gif o del tu siutu gelyciu reikes ir man pamastyti ax.gif aciu uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 15:14)
Tai gal ir puokste daretes pati? bigsmile.gif  buvau nulekus i geliu parduotuve, tai viena kalija 5-7 Lt kainuoja, visai nemazai... g.gif  o del tu siutu gelyciu reikes ir man pamastyti ax.gif  aciu uz informacija mirksiukas.gif

galvojau darytis, bet susimasciau del butonjeciu ir nutariau pati nesinervuoti biggrin.gif tad perleidau gelininkei biggrin.gif
Papildyta:
nepigios, o kur dar pulko puokstes biggrin.gif doh.gif nu bet as ir mano svita likom labai patenkinti 4u.gif vienos pamergytes puokste dar dabar pamerkta kuo puikiausiai stovi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padruzhke: 10 rugpjūčio 2011 - 15:03
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 10, 13:09)
Mergaitės kurios tekėjote liepą ar žadate kokias rinkotės gėles? Kad ilgiau išsilaikytų. 4u.gif

Ziurint ko nori, siaip gvazdikai gerai laikosi karsta diena. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 10, 13:09)

as likau patenkinta kalijomis wub.gif
Atsakyti
Sakykite o kada yra kaliju sezonas? Ar lengva jas gauti rugsejo gale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 16:54)
Sakykite o kada yra kaliju sezonas? Ar lengva jas gauti rugsejo gale? g.gif

Kalijas galima gauti ištisus metus, tiek žiemą jos būna brangesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 08 10, 17:53)
Kalijas galima gauti ištisus metus, tiek žiemą jos būna brangesnės  4u.gif

mmmune, gal turite kokiu foto kaip atrodo chrizantemos santini zalios? ar jas dar maiso su kokiomis nors gelemis puoksteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 08 10, 17:53)
Kalijas galima gauti ištisus metus, tiek žiemą jos būna brangesnės  4u.gif

Na tikuosi nekils man problemu su gelytemis... ax.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti