Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(sese2 @ 2011 08 09, 15:52)
Matau čia pakalnutės, o kokios kitos gėlės? biggrin.gif

Manau kad kvapusis pelezirnis, tik kazin kaip su ju sezonu. sweet pea angliskai, galit ivest i google ismes nemazai pavyzdeliu. smile.gif Bent jau tie kur pas mus darzeliuose vasara zydi tai man be galo maloniai kvepia. wub.gif
Man dar svelniai alyvines eustomos butu grazu, alyvines frezijos...
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 15:31)
Visai uzsinorejau geltonu gvazdiku, bet tokiu ryskiai geltonu sudetinga gauti

Aha grazus jie, na nebent bandytumet uzsakyt pas gelininkes tai datai. Cia geltoni gvazdikai maisyti su geltonom rozem.
user posted image

emigrante, as tai tikrai ne zinove, ne daugiau zinau negu dauguma is musu, mmmune, dar jei neklystu Jurgita Decor ir Berta75 dirba su gelytem, tai jos is profesionalios puses pataria. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 09 rugpjūčio 2011 - 15:29
QUOTE(vavuum @ 2011 08 09, 14:10)
Manoji buvo tokia, tik kaspinas truputi kitaip atrode smile.gif
Puikiai atlaike smile.gif

mano irgi beveik tokia pati, tik kaspinu buvo visi koteliai aprišti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 16:49)
Man asmeniskai sita pati graziausia, pirmosios per ryskios ir tamsios(kaip minejot) o paskutinioji jau per blanki blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 09 rugpjūčio 2011 - 22:32
QUOTE(vavuum @ 2011 08 09, 13:10)
Manoji buvo tokia, tik kaspinas truputi kitaip atrode smile.gif
Puikiai atlaike smile.gif
user posted image

mergaites, turiu klausimeli. zadu uzsisakyti gvazdikus is didmenininku ir puokste darytis pati. ar sunku tokia puokste paciai pasidaryti? gal kuri daresi? gal kokiu patarimuku turetumet...? 4u.gif
Atsakyti
Laba, Gal kuri žinote koks šio augalo pavadinimas? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 08 10, 07:51)
user posted image

Man atrodo guboja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sese2 @ 2011 08 10, 08:56)

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sese2 @ 2011 08 10, 07:56)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=linulia993,2011 08 08, 21:26]
[quote=mmmune,2011 08 08, 18:43]
Man norėtųsi ilgesnės puokštės vaizdo prie šios suknelės, taip pabrėžti silueto lengvumą ir grakštumą. Kalijos žiūrėtųsi išties gražiai.

Aciu labai visoms uz nuomone, pasirodo pirmas priimtas sprendimas yra geriausias, va todel ir nereikia simta kartu galvoti, kai nusprendi reikia tiesiog daryt ax.gif tikriausiai ir as pasiliksiu prie kaliju... aciu dar karteli thumbup.gif
tik va vel kyla klausmas, o i plaukus ka detis? manau prie sios sukneles nuometas netinka, o kalija prie gana sviesiu plauku nesiziures gal g.gif
[/quote]
mano sukenele buvo tokio stiliaus, turejau puokstele is kaliju, tiesiog superinis variantas buvo, tiek grozio prasme tiek geliu issilaikymo wub.gif thumbup.gif i plaukus dejausi ir nuometa ir tokias medziagines gelytes, savos foto dar neturiu, tad ikeliu paveiksliuka, pagal kuri dariausi sukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 08 10, 08:51)
user posted image

Tiksliai - Gybsofilia 4u.gif Lietuviškai - guboja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 08 10, 11:13)
mano sukenele buvo tokio stiliaus, turejau puokstele is kaliju, tiesiog superinis variantas buvo, tiek grozio prasme tiek geliu issilaikymo  wub.gif  thumbup.gif  i plaukus dejausi ir nuometa ir tokias medziagines gelytes, savos foto dar neturiu, tad ikeliu paveiksliuka, pagal kuri dariausi sukuosena  smile.gif

Kai tik turesite kokia nuotraukyte butinai pasirodykite bigsmile.gif o kalijas baltas rinkotes? ir is kur tas gelytes i plaukus gavot? g.gif labai grazi man si sukuosena, bet as galvoju nuometo nesideti, man atrodo netiktu jis man...
Atsakyti
Na ir aš parodysiu savo puokštytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 09, 11:20)
Oi tik ne perliukus schmoll.gif taigi ju blizgesys perlamutrinis, pjausis su jusu veriniu. Ir apskritai gali pigokai atrodyt. blush2.gif 

Ačiū už parodytas gėles, Popelka. Jeigu pasufleruotumėte, kokie salonai tokiomis prekiauja - aš būčiau laaabai dėkinga, nes kol kas nieko mėlyno man žinomose vietose nerandu.

Mano papuošalas yra iš lazuritų IR mėlynų bei juodų perlų - tokie pat perlai būtų ir puokštėje, jeigu nerasčiau mėlynų tinkamų gėlių. Man perlai neatrodo pigiai, juo labiau kad prie mano suknelės iškirptės kraštelių prisiūti smulkūs subtilūs karoliukai, kurie lyg ir įpareigoja mane naudoti tokį motyvą.
Papildyta:
QUOTE(sese2 @ 2011 08 09, 16:25)
O kaip jie atlaikytu diena? unsure.gif O jie nesmirdi?

mmmune, gal Jūs iš savo patirties man kąnors patartumėte? Kokias gėles imtumėte prie romantisko stiliaus nėriniuotos suknelės (ilgis-žemiau kelių)?
Čia ta alyvine spalva sugalvojau dėl to, kad jaunikio kaklaraistis toks biggrin.gif
Gal nebūtinai alyvine tada, gal tik balta? Prašau, patarkit, noriu lengvos, purios, gražios puokštės wub.gif

Va, rodau suknele savo smile.gif
user posted image

Labai graži suknelė! wub.gif
Atsakyti