QUOTE(vylabusle @ 2011 08 08, 17:27)
Ačiū už nuomonę. Vargu ar taip padarytumėte, nes neštis ir ant kaklo, ir rankose šitiek akmenukų - manau, būtų sunku. Svorio yra, tikrai Ir kaina gautusi tikrai aukštoka (bent jau man). Bet aš manau, panašus efektas gausis, kai puokštę papuošiu mėlynais perliukais - o tai ir ne toks brangus, ir ne toks sunkus, bet spalviškai derantis sprendimas.
Oi tik ne perliukus taigi ju blizgesys perlamutrinis, pjausis su jusu veriniu. Ir apskritai gali pigokai atrodyt. Galima ir viena tokia gelyte i puokste imontuoti nebutinai daug, arba dar geriau vietoj melynu perliuku rinktis melynus lazuritukus - karoliukus, o ju tikrai yra ne vienoje karoliukais prekiaujancioje parduotuveleje ir kaina nuo to tikrai neisaugs, pavieniai karoliukai nebuna labai brangus Cia aisku tik mano nuomone, taciau mano manymu detales turi arba nepriekaistingai dereti arba tada jau isvis nieko nemakaluociau o rinkciausi tokio paties atspalvio geles kaip karoliai, pavyzdziui karaliskus melynuosius irisus
Arba melynasiais eustomas, jos labiau i violetuma, ziureciau gyvai kas labiau dera prie papuosaliuko.
Papildyta:
QUOTE(aikstinga @ 2011 08 04, 11:22)
gal galite patarti kokia puokštelė derėtų prie šios suknutės (tik be petnešėlių)? galvoju apie paukštpienes su kreminėm kalijom arba gvazdikus su kreminėm kalijom? norisi nedidelės puokštelės, surištos paprastai... ar gerai atrodytų tokios gėlytės ir ar derėtų prie manęs?
Mano nuomone is jusu isvardintu idealiausiai tiktu paukstpienes su gvazdikais. Kalijos cia ne pro kur. Suknele lengvute, moteriska, romantiska, o kalijos man tokia griezta elegancija ir prasosi isilginto, siauro silueto sukneles.