Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(vylabusle @ 2011 08 08, 17:27)
Ačiū už nuomonę. Vargu ar taip padarytumėte, nes neštis ir ant kaklo, ir rankose šitiek akmenukų - manau, būtų sunku. Svorio yra, tikrai smile.gif Ir kaina gautusi tikrai aukštoka (bent jau man). Bet aš manau, panašus efektas gausis, kai puokštę papuošiu mėlynais perliukais - o tai ir ne toks brangus, ir ne toks sunkus, bet spalviškai derantis sprendimas.

Oi tik ne perliukus schmoll.gif taigi ju blizgesys perlamutrinis, pjausis su jusu veriniu. Ir apskritai gali pigokai atrodyt. blush2.gif Galima ir viena tokia gelyte i puokste imontuoti nebutinai daug, arba dar geriau vietoj melynu perliuku rinktis melynus lazuritukus - karoliukus, o ju tikrai yra ne vienoje karoliukais prekiaujancioje parduotuveleje mirksiukas.gif ir kaina nuo to tikrai neisaugs, pavieniai karoliukai nebuna labai brangus smile.gif Cia aisku tik mano nuomone, 4u.gif taciau mano manymu detales turi arba nepriekaistingai dereti arba tada jau isvis nieko nemakaluociau o rinkciausi tokio paties atspalvio geles kaip karoliai, pavyzdziui karaliskus melynuosius irisus wub.gif

user posted image
user posted image

Arba melynasiais eustomas, jos labiau i violetuma, ziureciau gyvai kas labiau dera prie papuosaliuko.

user posted imageuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(aikstinga @ 2011 08 04, 11:22)
gal galite patarti kokia puokštelė derėtų prie šios suknutės (tik be petnešėlių)? galvoju apie paukštpienes su kreminėm kalijom arba gvazdikus su kreminėm kalijom? norisi nedidelės puokštelės, surištos paprastai... ar gerai atrodytų tokios gėlytės ir ar derėtų prie manęs?

Mano nuomone is jusu isvardintu idealiausiai tiktu paukstpienes su gvazdikais. Kalijos cia ne pro kur. smile.gif Suknele lengvute, moteriska, romantiska, o kalijos man tokia griezta elegancija ir prasosi isilginto, siauro silueto sukneles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 09 rugpjūčio 2011 - 10:44
QUOTE(zigri @ 2011 07 28, 12:40)
kokia puokste tiktu prie tokios sukneles?  4u.gif tik ji butu ne balta, o sampano spalvos  smile.gif
http://www.sotteroan...style=JSM1407SS

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 12:54)
Sakyčiau labai gerai atrodytų su puokštė iš phalaenopsių... http://www.youandyou...64636411128.jpg

Pritariu drinks_cheers.gif Cia tikrai tas variantas kai tokia puokste idealiai tiktu. Tik as gal paieskociau ne baltu o sampaniniu orchideju, nes suknele sampanine. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 09 rugpjūčio 2011 - 10:40
Manoji buvo tokia, tik kaspinas truputi kitaip atrode smile.gif
Puikiai atlaike smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 08 09, 13:10)
Manoji buvo tokia, tik kaspinas truputi kitaip atrode smile.gif
Puikiai atlaike smile.gif
user posted image

Kazkaip pasiziurejusi nuotaku puokstes pamegau gvazdikus, isties labai graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 14:37)
Kazkaip pasiziurejusi nuotaku puokstes pamegau gvazdikus, isties labai graziai ziurisi wub.gif

Ir labai atsparios gėlytes ypač karštą dieną.. Mano puokstytė atsilaikė nepriekaistingai, o rožytes, kad nenuvystu smarkiai jie prilaikė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 09 rugpjūčio 2011 - 13:39
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 09, 14:39)
Ir labai atsparios gėlytes ypač karštą dieną.. Mano puokstytė atsilaikė nepriekaistingai, o rožytes, kad nenuvystu smarkiai jie prilaikė. smile.gif

Visai uzsinorejau geltonu gvazdiku, bet tokiu ryskiai geltonu sudetinga gauti
Atsakyti
mmmune, (ir ne tik biggrin.gif ) prašau pagalbos 4u.gif

Mano vestuvės jau po dviejų savaičių, o aš dar nežinau dėl puokstes, tik zinau spalva - balta su svelniai alyvine wub.gif Reikia lengvos, purios, romantiskos puokstes (ne grieztos). Kadangi jau dabar reikia uzsisakineti gelytes, nezinau kokias rinktis.
Ikeliu puokstes, kokios man prie sirdies, tik kai kurios puokstes man gal per tamsios.

Aciu uz nuomomes 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sese2 @ 2011 08 09, 15:42)

Man asmeniskai sita pati graziausia, pirmosios per ryskios ir tamsios(kaip minejot) o paskutinioji jau per blanki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 14:49)
Man asmeniskai sita pati graziausia, pirmosios per ryskios ir tamsios(kaip minejot) o paskutinioji jau per blanki blush2.gif

Matau čia pakalnutės, o kokios kitos gėlės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sese2 @ 2011 08 09, 15:52)

Cia jums mmmune ar popelka atsakys apie gelytes, jos sitos srities zinoves.
Atsakyti
QUOTE(sese2 @ 2011 08 09, 15:52)

Pelėžirniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 08 09, 15:17)
Pelėžirniai  mirksiukas.gif

O kaip jie atlaikytu diena? unsure.gif O jie nesmirdi?

mmmune, gal Jūs iš savo patirties man kąnors patartumėte? Kokias gėles imtumėte prie romantisko stiliaus nėriniuotos suknelės (ilgis-žemiau kelių)?
Čia ta alyvine spalva sugalvojau dėl to, kad jaunikio kaklaraistis toks biggrin.gif
Gal nebūtinai alyvine tada, gal tik balta? Prašau, patarkit, noriu lengvos, purios, gražios puokštės wub.gif

Va, rodau suknele savo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sese2: 09 rugpjūčio 2011 - 15:40