Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(biti atskrend @ 2011 08 07, 14:42)
Ir su tokia puokste jau reiktu atsargiai, tikrai mest pamergem kita pagaminta ar isvis nemest, nes jau ir uzmuzt galima  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 08 07, 14:42)
Ir su tokia puokste jau reiktu atsargiai, tikrai mest pamergem kita pagaminta ar isvis nemest, nes jau ir uzmuzt galima  biggrin.gif

Ne tik užmušt, bet ir dar ištaškyt kokį nors stiklą netyčiom lotuliukas.gif Man pažadėjo duot mėlynų perliukų - turbūt, imsiu Mmmunės pasiūlytų gėlių kurį nors variantą - baltų, ir prašysiu puošti mėlynais perliukais. Uf, tas grožis grožis...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 07, 13:12)
Mmmune, kokios gėlytės tiktų prie tokių papuošalų? Gal ir puokštės akmeninės reikėtų? Bet aš norėčiau gyvų gėlių....

O šiuo atveju rinkčiausi kuklią, nedidelę puokštelę, į kurią "įpinčiau" keletą tokių gėlyčių, kaip papuošale, kaip suprantu jos rankų darbo, tad keletą dar užsakyčiau ir karoliukų taip pat...
Atsakyti
Sveikos visos kurios uzkluptos vestuviniu rupesciu ir ne tik ax.gif
turiu klausima, ir ieskau patarimo... Mano vestuves rugsejo 24 d. suknyte bus va tokia
user posted image

patarkite kokia puokste rinktis.. pradzioje norejau kaliju, po to hortenziju, o dabar galvoju kad gal kazka su kvieciais ar rugiais pamaisyti... ir aplamai kokio stiliaus puokste prie tokios sukneles labiausiai tiktu?
Aciu kas pades apsispresti ir nepagailes patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 08, 15:07)
patarkite kokia puokste rinktis.. pradzioje norejau kaliju, po to hortenziju, o dabar galvoju kad gal kazka su kvieciais ar rugiais pamaisyti... ir aplamai kokio stiliaus puokste prie tokios sukneles labiausiai tiktu?

mano nuomone, kalijos atrodytu labai gražiai prie šios suknelės.
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 08, 16:07)

Kadangi suknelė yra universali - manau, prie jos tiktų visiškai bet kokios gėlės. Suknelė, kuri palieka laisvę.
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 08 08, 09:06)
O šiuo atveju rinkčiausi kuklią, nedidelę puokštelę, į kurią "įpinčiau" keletą tokių gėlyčių, kaip papuošale, kaip suprantu jos rankų darbo, tad keletą dar užsakyčiau ir karoliukų taip pat...

Ačiū už nuomonę. Vargu ar taip padarytumėte, nes neštis ir ant kaklo, ir rankose šitiek akmenukų - manau, būtų sunku. Svorio yra, tikrai smile.gif Ir kaina gautusi tikrai aukštoka (bent jau man). Bet aš manau, panašus efektas gausis, kai puokštę papuošiu mėlynais perliukais - o tai ir ne toks brangus, ir ne toks sunkus, bet spalviškai derantis sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 08 rugpjūčio 2011 - 16:29
turiu klausima, ir ieskau patarimo... Mano vestuves rugsejo 24 d. suknyte bus va tokia
user posted image

mano manymu kalijos atrodytu idealiai, dar labai grazu gvazdikai, aisku jeigu megstate. Rugiai ar kvieciai kazkaip per sunku tokiai lengvai suknutei. Is profesionalios puses turetu pasisakyti mmmune 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Man norėtųsi ilgesnės puokštės vaizdo prie šios suknelės, taip pabrėžti silueto lengvumą ir grakštumą. Kalijos žiūrėtųsi išties gražiai.
Na manau kažkas tokio būtų super 4u.gif
user posted image
O čia dar tai, kas mano manymu taip pat tiktų blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 08 rugpjūčio 2011 - 17:44
Mano puokstyte atrode stai taip. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 08, 18:55)
Mano puokstyte atrode stai taip. smile.gif
user posted image

Man labai grazi, neperkrauta neprimarginta wub.gif
Atsakyti
[quote=mmmune,2011 08 08, 18:43]
Man norėtųsi ilgesnės puokštės vaizdo prie šios suknelės, taip pabrėžti silueto lengvumą ir grakštumą. Kalijos žiūrėtųsi išties gražiai.

Aciu labai visoms uz nuomone, pasirodo pirmas priimtas sprendimas yra geriausias, va todel ir nereikia simta kartu galvoti, kai nusprendi reikia tiesiog daryt ax.gif tikriausiai ir as pasiliksiu prie kaliju... aciu dar karteli thumbup.gif
tik va vel kyla klausmas, o i plaukus ka detis? manau prie sios sukneles nuometas netinka, o kalija prie gana sviesiu plauku nesiziures gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia993: 08 rugpjūčio 2011 - 20:28
mano puokšte bus iš raudonu gerberų smile.gif
Atsakyti