Nuotraukos, parodyti savo puokste, dar neturiu, bet bent jau ispudziais galiu pasidalint jurginu gerbejom Mano puokste buvo is jurginu (diana's memory ir balta spalva), baltu roziu ir baltu eustomu. Atrode pasakiskai, bent jau man Atlaike taipogi puikiai, mergaites stipriai suriso ir laike vandeny iki pat kol iteike man Vyrukam butonjetes taipogi buvo po jurgino zieda. Po keliu valandu jau vyto. Bet mum didelio vargo del to nebuvo, nes sokiams ju jau nebereikejo. Taip sakant, savo darba atliko. Bet va jei visai dienai reik, kad graziai isbutu atlapuose, tai turbut reik kitaip paruost. Kai tik gausiu foto, butinai pasimaivysiu
QUOTE(biti atskrend @ 2011 08 05, 11:45)
Nuotraukos, parodyti savo puokste, dar neturiu, bet bent jau ispudziais galiu pasidalint jurginu gerbejom Mano puokste buvo is jurginu (diana's memory ir balta spalva), baltu roziu ir baltu eustomu. Atrode pasakiskai, bent jau man Atlaike taipogi puikiai, mergaites stipriai suriso ir laike vandeny iki pat kol iteike man Vyrukam butonjetes taipogi buvo po jurgino zieda. Po keliu valandu jau vyto. Bet mum didelio vargo del to nebuvo, nes sokiams ju jau nebereikejo. Taip sakant, savo darba atliko. Bet va jei visai dienai reik, kad graziai isbutu atlapuose, tai turbut reik kitaip paruost. Kai tik gausiu foto, butinai pasimaivysiu
Jau kaip laukiu foto, noriu paziureti kaip jurginai atrode, jeigu galima ir byruko vieno kito foto imeskit, kaip ziurisi atlape.
aš kaip tik žadėjau klausti kaip su jurginais yra
mmmune pasakykit profesionalo nuomonę jei daryčiau puokštę iš oranžinių jurginų, kreminių arba baltų kalijų (nežinau,kurios geriau tiktų) ir truputuko paukštiepių, o jaunikiui butonjetę iš kalijos ir kelių paukštpienės žiedelių? gražų būtų ar geriau kitokias gėles derinti?
mmmune pasakykit profesionalo nuomonę jei daryčiau puokštę iš oranžinių jurginų, kreminių arba baltų kalijų (nežinau,kurios geriau tiktų) ir truputuko paukštiepių, o jaunikiui butonjetę iš kalijos ir kelių paukštpienės žiedelių? gražų būtų ar geriau kitokias gėles derinti?
QUOTE(mmmune @ 2011 08 04, 23:29)
Tikrai nenorėjau Jūsų sunepatoginti... na ką žinau, žinau tiksliai, kad jas dariau iš tos pačios rūšies rožių (laiko patikrintos, kurios tikrai gerai laikosi neruduoja žiedlapiai taip greitai), gal ir atrodo jos kiek kitaip.... nežinau kodėl taip gavosi...
Papildyta:
a.. atėjo proto prašviesėjimas dabar... taigi šios glamerijos darytos skirtinga technika. Ta kur su tinkliuku aplink - klijuoti žiedlapiai, o toji su mėlynu - varstyti vielutėmis ir klijuoti. Joje net matyti, kad jie pasirietę labiau į vidų dėl kitokios technikos, užtat Jums ir atrodo Jos kitaip
Papildyta:
a.. atėjo proto prašviesėjimas dabar... taigi šios glamerijos darytos skirtinga technika. Ta kur su tinkliuku aplink - klijuoti žiedlapiai, o toji su mėlynu - varstyti vielutėmis ir klijuoti. Joje net matyti, kad jie pasirietę labiau į vidų dėl kitokios technikos, užtat Jums ir atrodo Jos kitaip
a, va cia kaip vis tiek grazu
gal kas turite puoksciu su kardeliais?
o cia glamerija is kardeliu? idomu, ar ji gerai issilaikytu kas galetu patarti?
Sveikos merginos, mano vestuves balandzio pabaigoje, labai noreciau zaliu geliu puokstes (nes mergaiciu sukneles bus zalios) kaip manote kokias geles geriau naudoti? O pamergems puoksteje norejau baltu gelyciu tik zinoma kad trapusavyje jos deretu, ka galetumete patarti, kad balandzio menesi nebutu sunku gauti?
QUOTE(Karklytee @ 2011 08 05, 21:04)
Sveikos merginos, mano vestuves balandzio pabaigoje, labai noreciau zaliu geliu puokstes (nes mergaiciu sukneles bus zalios) kaip manote kokias geles geriau naudoti? O pamergems puoksteje norejau baltu gelyciu tik zinoma kad trapusavyje jos deretu, ka galetumete patarti, kad balandzio menesi nebutu sunku gauti?
Orchidėjos turėtų gražiai atrodyt
http://bouquetbridal...g-bouquets.html
Yra ir rožių ir kalijų žalsvos spalvos, galima būtų su žaliomis hortenzijomis maišyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 08 05, 10:45)
Kaip laukiu sitos puokstes derinuko kaip ir beje sukneles kada pamatysim?
supreme, kai tik fotografai isdailins ir surusiuos, butinai pasirodysiu o griztant i geliu tema-mano mergaites puikiai susidorojo su puoksciu, butonjeciu ir stalo puosimu gaminimu net netikejau, kad taip sklandziai joms pavyks! Geriausia drauge pasiskaite sm, uzsienio forumuose kaip ten kas, pasirupinom juostelem vielutem ir tt ir rezultatas labai grazus isejo. Stala puosem kibiriukais, i juos dejo spec kempines ir smaigste ziedelius, lapelius-iki pat siol puikuojasi ant mano virtuves palanges jurginus jau isrankiojau ir ismeciau, bet rozes ir eustomos tobulai laikosi ir dziugina sirdi
Mmmune, kokios gėlytės tiktų prie tokių papuošalų? Gal ir puokštės akmeninės reikėtų? Bet aš norėčiau gyvų gėlių....
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 07, 13:12)
Mmmune, kokios gėlytės tiktų prie tokių papuošalų? Gal ir puokštės akmeninės reikėtų? Bet aš norėčiau gyvų gėlių....
Gražiai žiūrėtųsi panašios gėlės: gerberos, ramunės, ramuninės chrizantemos. Taip pat variantas pamaišyti netikrų (akmeninių ) gėlyčių būtų puikus manau
kažkas tokio būtų tiesiog nuostabu (mano nuomone, bet jei norite gyvų - viską galima suderinti )
QUOTE(mmmune @ 2011 08 07, 13:18)
Gražiai žiūrėtųsi panašios gėlės: gerberos, ramunės, ramuninės chrizantemos. Taip pat variantas pamaišyti netikrų (akmeninių ) gėlyčių būtų puikus manau
kažkas tokio būtų tiesiog nuostabu (mano nuomone, bet jei norite gyvų - viską galima suderinti )
Didelė puokšė atrodytų įspūdingai, bet gautusi labai brangi. Papuošalą gaminusi mergina siūlė pamaišyti į puokštę akmenukų - galbūt, taip ir vertėtų daryt?.. O puokštės nuotraukose - labai įspūdingos, uf... Gaila, kad anksčiau nesusimąsčiau apie lazuritų puokštę - būčiau skyrusi tam biudžete eilutę