Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 11:12)
Kaip supratau Jūs esate pamergė. Pirmiausia patarčiau palaukti kol nuotaka išsirinks sau puokštę. Gražu, kai atsiranda vieningas gėlių suderinamumas kompozicijose.  4u.gif Šiaip labai panašios gažios ružavos splavos yra AQUA rožės. Puokštėse tikrai pasilikite ružavą spalva, bet ją derinkite su baltomis ar alvinėmis gėlėmis, kad puokštė įgautų spalvinio švenumo  4u.gif
Na kažkas tokio: user posted image

kokios čia tos rožinės gelės? g.gif
Papildyta:
Mmmune, matau Tu čia pas mus geriausias ekspertas smile.gif tai noriu Tavęs patarimo, aišq būtų puiku išgirsti kuo daugiau nuomonių, mergaitės 4u.gif
Mano suknelė bus tokia http://www.maggiesot...mp;style=RD1044
ir gėlė plaukuose bus tokia pati kaip ant suknutės, plaukai šviesūs, ilgi ir garbanos.
Mano svajonė buvo bijūnai, bet vestuvės rugpjūčio 20 d, tai kaip supratau jų negausiu..taip pat svajojau apie vedrynus... wub.gif jų kaip suprantu taip patjau tokiu laiku nebus..oo taip svajojau... verysad.gif schmoll.gif
Kokias gėles kitas baltas galėtutmėt pasiūlyti, kažką tokio lengvo, puraus ir paprasto, kad tiktų prie suknelės..
Atsakyti
user posted image

merginos-kokios cia geles?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 07 30, 17:39)

lb graži puokštė, tik grybukai man ne į temą g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 07 30, 18:39)

merginos-kokios cia geles?

Chrizantemos Santini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 07 31, 06:48)
Chrizantemos Santini mirksiukas.gif

ACIU, o sios geles brangios? patvarios?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 07 31, 16:35)
ACIU, o sios geles brangios? patvarios?

ne, jos nebrangios ir patvarios mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokiu geliu buna rugpjucio vidury daugiausia? Turiu omeny, kuriu sezonas tuo metu ar kaip cia paaiskint.. blush2.gif Bijunu tikriausia neimanoma butu jau gaut?
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 07 29, 22:04)
laikytu laikytu, as liudininkei is ju dariau, dar ir dabar stovi biggrin.gif

4u.gif

O kur užsakinėjote gėles? Iš vakaro pasiėmėte ar ryte? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gėlininkės 4u.gif

Reikia jūsų patarimo- noriu vestuvėms puokštės iš gvazdikų, tik bėda tame, jog aš noriu geltonos puokštės, o gėlininkė pasakė, kad sudėtinga su geltonais gvazdikais, nes grynai geltonos sudėtinga gauti. Tai dabar mąstau, jei užsisakyčiau baltų gvazdikų, kokių geltonų gėlyčių būtų galima priderinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 07 30, 17:19)
kokios čia tos rožinės gelės? g.gif
Papildyta:
Mmmune, matau Tu čia pas mus geriausias ekspertas smile.gif tai noriu Tavęs patarimo, aišq būtų puiku išgirsti kuo daugiau nuomonių, mergaitės  4u.gif
Mano suknelė bus tokia http://www.maggiesot...mp;style=RD1044
ir gėlė plaukuose bus tokia pati kaip ant suknutės, plaukai šviesūs, ilgi ir garbanos.
Mano svajonė buvo bijūnai, bet vestuvės rugpjūčio 20 d, tai kaip supratau jų negausiu..taip pat svajojau apie vedrynus... wub.gif  jų kaip suprantu taip patjau tokiu laiku nebus..oo taip svajojau... verysad.gif  schmoll.gif
Kokias gėles kitas baltas galėtutmėt pasiūlyti, kažką tokio lengvo, puraus ir paprasto, kad tiktų prie suknelės..

Tos rausvos yra eustomos, taip, kad jeigu norite lengvų purių gėlių puoksštės - pilnavidurės eustomos puikus pasirinkimas ir jų gauti rugpjūčio 20 nėra jokių problemų. Dar purių gėlių įvaizdį sudaro ir gvazdikai, bet jau juos turite mėgti, kad pasirinktumėte 4u.gif
Atsakyti
Apsistojau ties tokiu variantu : eustomos-frezijos-rozytes. Kaip galvojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2011 08 03, 23:27)
Apsistojau ties tokiu variantu : eustomos-frezijos-rozytes. Kaip galvojat?  g.gif

Gražu, tik rinkitės nelabai stambias rožes, kad nesudarkytų trapumo įvaizdžio blush2.gif
Atsakyti