Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 07 28, 13:57)
Aš geriau pvz parodysiu, kas mano nuomone gražiai žiūrėtųsi  4u.gif žinoma, Jūs galite su tuo ir nesutikti, nes tai tik mano nuomonė  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Man prie suknelės norėtųsi arba vienos rūšies gėlių puokštės, arba kaip tik - mišinuko. Bet kokiu atveju puokštė turi būti lengva, bet tuo pačiu "konkreti" ir elegantiška, neapsunkinanti suknelės įvaizdžio ir žinoma neužgožianti elegantiškos nuotakos tipažo  4u.gif

ojojoj kiek cia grozio 4u.gif visiskai pasimeciau. buvau nusprendusi daryti puokste tik is paukstpienes (nes man jos nerealios), bet tik db pagalvojau, kad prie sukneles ji nelabai deres doh.gif o kur dar auskarai doh.gif maisalyne bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 28, 11:57)
Aš geriau pvz parodysiu, kas mano nuomone gražiai žiūrėtųsi  4u.gif žinoma, Jūs galite su tuo ir nesutikti, nes tai tik mano nuomonė  blush2.gif
user posted image

gal galit pasakyti, iš kokių gėlių susideda ši puokštė, ir ar galima tas gėles gaut rugsėjo vidury, ir kaip su lepumu? smile.gif Ieškau puokštės kad būtų pagrinde baltos gėlės su žaluma, ir ši man wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 27, 18:47)

mmmune, o kiek čia maždaug gvazdikų dedasi? man įdomu kokia maždaug būtų tokios puokštės kaina g.gif
aš šiandien buvau salone, bandžiau išsiaiškinti dėl tų juodų uogų- schmoll.gif išvis nieko doro dėl akcento nepasiūlė, tai paskui pagalvojau, kad gal po puokšte klijuoti didokais juodais karoliukais g.gif jau visai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 28, 19:58)
mmmune, o kiek čia maždaug gvazdikų dedasi? man įdomu kokia maždaug būtų tokios puokštės kaina  g.gif
aš šiandien buvau salone, bandžiau išsiaiškinti dėl tų juodų uogų-  schmoll.gif išvis nieko doro dėl akcento nepasiūlė, tai paskui pagalvojau, kad gal po puokšte klijuoti didokais juodais karoliukais  g.gif jau visai pasimečiau  doh.gif

Į tokią puokštę susideda +-30 gvazdikų. Na tada pamėginkite primaišyti kaip akventėlių iš juodų karoliukų padarytų tarsi uogelių...ta prasme kai ant vielutės sudedami keli karoliukai ir suformuojama tarsi uogelės....vis geriau tada manau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 28, 18:39)
gal galit pasakyti, iš kokių gėlių susideda ši puokštė, ir ar galima tas gėles gaut rugsėjo vidury, ir kaip su lepumu? smile.gif Ieškau puokštės kad būtų pagrinde baltos gėlės su žaluma, ir ši man  wub.gif  wub.gif

Čia bijūnai, smulkios tulpytės, frezijos, pelėžirniai, pakalnutės. Rugsėjį Jums pavyks gauti tik frezijų ir gal netyčia pvyktų tulpių, bet abejotina.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 28, 19:19)
Čia bijūnai, smulkios tulpytės, frezijos, pelėžirniai, pakalnutės. Rugsėjį Jums pavyks gauti tik frezijų ir gal netyčia pvyktų tulpių, bet abejotina.... blush2.gif

gaila verysad.gif
o gal žinot iš kokių gėlių būtų galima padaryti panašią puokštę tik rugsėjį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 28, 19:19)
Į tokią puokštę susideda +-30 gvazdikų. Na tada pamėginkite primaišyti kaip akventėlių iš juodų karoliukų padarytų tarsi uogelių...ta prasme kai ant vielutės sudedami keli karoliukai ir suformuojama tarsi uogelės....vis geriau tada manau...

ačiū 4u.gif bandysiu kažkaip salone susikalbėti, bet sunkiai man sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Ar darant is kaliju puokste jas kazkaip specialiai apdoroja? ar tiesig surisa it tiek biggrin.gif galvoju jei nuespresciau darytis is kaliju, tai galeciau ir pati susiristi jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 07 29, 09:11)
Ar darant is kaliju puokste jas kazkaip specialiai apdoroja? ar tiesig surisa it tiek  biggrin.gif  galvoju jei nuespresciau darytis is kaliju, tai galeciau ir pati susiristi jas  ax.gif

pernai mano sesuo tekėjo, tai tiesiog susirišo kalijas pati, nieko nedarėm tai puokštei ir puikiai išsilaikė visą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 29, 10:18)
pernai mano sesuo tekėjo, tai tiesiog susirišo kalijas pati, nieko nedarėm tai puokštei ir puikiai išsilaikė visą dieną  mirksiukas.gif

o jus risot tas mazytes tokias ar tas didelias bigsmile.gif
o jaunikiui i atlapa gelyte igi pacios daret ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 29 liepos 2011 - 09:31
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 12:54)
Sakyčiau labai gerai atrodytų su puokštė iš phalaenopsių...

http://www.youandyou...64636411128.jpg

O tokia puokštė ilgai laikytų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 07 29, 20:20)
O tokia puokštė ilgai laikytų? rolleyes.gif

laikytu laikytu, as liudininkei is ju dariau, dar ir dabar stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 07 29, 09:29)
o jus risot tas mazytes tokias ar tas didelias  bigsmile.gif
o jaunikiui  i atlapa gelyte igi pacios daret ?  g.gif

mes rišom tas kur siaurais žiedais būna, o jaunikiui irgi pačios darėm, tiksliau nieko labai nedarėm, frezijos pumpuriukus įsegėm, galiu į až atsiųsti parodyti maždaug kaip atrodė mirksiukas.gif
Atsakyti