Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 10:59)
o butonjere is eustomu kazi atlaikytu visa diena? ar geriau butu frezijas rinktis? ax.gif

Abejos gėlės laikytųsi panašiai, taip, kad didelio skirtumo ką rinksitės nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 28, 11:32)
Abejos gėlės laikytųsi panašiai, taip, kad didelio skirtumo ką rinksitės nėra  4u.gif

aciu! 4u.gif
Atsakyti
kokia puokste tiktu prie tokios sukneles? 4u.gif tik ji butu ne balta, o sampano spalvos smile.gif

http://www.sotteroan...style=JSM1407SS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 28 liepos 2011 - 11:41
Sakyčiau labai gerai atrodytų su puokštė iš phalaenopsių...

http://www.youandyou...64636411128.jpg
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 07 28, 12:40)
kokia puokste tiktu prie tokios sukneles?  4u.gif tik ji butu ne balta, o sampano spalvos  smile.gif

http://www.sotteroan...style=JSM1407SS

Aš geriau pvz parodysiu, kas mano nuomone gražiai žiūrėtųsi 4u.gif žinoma, Jūs galite su tuo ir nesutikti, nes tai tik mano nuomonė blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Man prie suknelės norėtųsi arba vienos rūšies gėlių puokštės, arba kaip tik - mišinuko. Bet kokiu atveju puokštė turi būti lengva, bet tuo pačiu "konkreti" ir elegantiška, neapsunkinanti suknelės įvaizdžio ir žinoma neužgožianti elegantiškos nuotakos tipažo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 12:54)
Sakyčiau labai gerai atrodytų su puokštė iš phalaenopsių...

http://www.youandyou...64636411128.jpg

man tokios svyrancios nesiziuri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 12:59)
man tokios svyrancios nesiziuri blush2.gif

Skonio reikalas - visiems neįtiksi, jas galima daryt ir apvalias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 13:03)
Skonio reikalas - visiems neįtiksi, jas galima daryt ir apvalias  mirksiukas.gif

tai zinoma,kad taip! apvalios man grazu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, norėjau paklausti ar rugsėjo pabaigoje ~25d. jurginai dar gyvi būna? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2011 07 26, 12:29)
As paklausiau jusu ankstesnio patarimo ir paguldziau juos dziuti nes jie yra nusvirusiomis varpomis.Galvoju gal nusvire varpos graziau atrodys kai viduriukyje bus jurginai. Tiesiomis varpomis tada gelytes reiketu deti i isore, ar as cia ne taip mastau g.gif
Ytariu puokste bus gerokai sunku, nes vien rugiai turi svorio, o dar desis jurginai. Bet tikiuosi bent baznycioje tai tikrai atlaikys na ir dar keletai foto, kad uztektu daugiau nieko nereikia.

panašu, kad mes panašias puokštes mintyse dėliojamės bigsmile.gif aš vienus rugius džiovinu pakabinus, kitus paguldžius, vienodai tiesiai išdžiuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2011 07 28, 16:02)
Merginos, norėjau paklausti ar rugsėjo pabaigoje ~25d. jurginai dar gyvi būna?  unsure.gif
Papildyta:
panašu, kad mes panašias puokštes mintyse dėliojamės  bigsmile.gif  aš vienus rugius džiovinu pakabinus, kitus paguldžius, vienodai tiesiai išdžiuvo  mirksiukas.gif

Kaip galėjo vienodai išdžiūti? Aš taip pat džiovinau vienus patiestus, kitus pakabintus, ir tie, kurių galvelės buvo jau nulinkusios (o jos nulinksta nes sunoksta grūdai jose ir nulinksta nuo svorio) taip ir liko nulinkusios... blink.gif
Dėl jurginų sunku pasakyti, jau dabar kai kurie žydi..o realiai tai žydi maždaug iki šalnų... smile.gif manau dar pavyktų gauti jų (gal net lietuviškų), aikšku nelygu koks ruduos bus, bet jau iš Olandų tai dabar galima gauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 28 liepos 2011 - 15:27
aš skyniau rugius pakankamai anksti, tai manau dar nebuvo visai sunokę. tuos, kurių galvos buvo palinkusios paguldžius ištiesiau ir išdžiuvo tiesiai... ax.gif

ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2011 07 28, 16:40)
aš skyniau rugius pakankamai anksti, tai manau dar nebuvo visai sunokę. tuos, kurių galvos buvo palinkusios paguldžius ištiesiau ir išdžiuvo tiesiai...  ax.gif

ačiū už atsakymą.  4u.gif

Tai nereikėjo tiesinti jei norėjote nulinkusių tongue.gif
Atsakyti