Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Kirisama @ 2011 07 27, 14:58)
Gal kad frezijų žiedeliai mažučiai  g.gif

Bet nuskabius frezijų žiedelius beveik nerealu juos paruošti, jie juk pavieniai trapučiai ir gležnučiai...segasi visa šakelė, tokia nelabai išsiskleidusi ir tai dar būna nukerpamas žalias galiukas jei nedera prie visumos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 27, 15:00)
Bet nuskabius frezijų žiedelius beveik nerealu juos paruošti, jie juk pavieniai trapučiai ir gležnučiai...segasi visa šakelė, tokia nelabai išsiskleidusi ir tai dar būna nukerpamas žalias galiukas jei nedera prie visumos.. g.gif

tai vat kazkaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Merginos, labai reikalinga jusu patarimai, kokios geles tiktu, prie tokios suknytes (suknute ne visai balta,su karpytom gelem) galvojau bijunus, jie rugpj 20 d nebus, galvojau gvazdikus,bet ar nebus jie per balti? daugiau nieko nesumastau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2011 07 27, 19:15)
Merginos, labai reikalinga jusu patarimai, kokios geles tiktu, prie tokios suknytes (suknute ne visai balta,su karpytom gelem) galvojau bijunus, jie rugpj 20 d nebus, galvojau gvazdikus,bet ar nebus jie per balti? daugiau nieko nesumastau...
user posted image

Gvazdiko žiedas tiktų idealiai pagal suknelės dekoro gėlę. O skaisčiai baltų gėlių nėra, visos natūraliai į šampaninę arba į žalsvą. Na eustomos ir ramuninės chrizantemos būna balčiausios.
vat Jums gvazdikų pavyzdys 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 27, 19:47)
Gvazdiko žiedas tiktų idealiai pagal suknelės dekoro gėlę. O skaisčiai baltų gėlių nėra, visos natūraliai į šampaninę arba į žalsvą. Na eustomos ir ramuninės chrizantemos būna balčiausios.
vat Jums gvazdikų pavyzdys  4u.gif
user posted image

oj kaip jums aciu 4u.gif tikrai pagelbejot,nes jau buvau nevilti ax.gif vis galvojau,derinau,maniau per balti gvazdikai bus, bet jeigu jie gelsvesni tai puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
wetriuke, aš ne į temą, bet jūsų suknelė labai graži, pati lygiai tokią pat žiūrėjau, bet jau turėjau įsigijus savo blush2.gif

mmmune, jūsų darbeliai labai gražūs, gaila, kad toli esate mirksiukas.gif

aš dabar galvoju kaip man geriau dekoruoti savo puokštę, jau tiksliai žinau kad bus iš žalių gvazdikų, o mano suknelė balta su juodais akcentais, galvoju kaip geriau apipavidalinti puokštę, kad derėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 27, 20:28)
wetriuke, aš ne į temą, bet jūsų suknelė labai graži, pati lygiai tokią pat žiūrėjau, bet jau turėjau įsigijus savo  blush2.gif

mmmune, jūsų darbeliai labai gražūs, gaila, kad toli esate  mirksiukas.gif

aš dabar galvoju kaip man geriau dekoruoti savo puokštę, jau tiksliai žinau kad bus iš žalių gvazdikų, o mano suknelė balta su juodais akcentais, galvoju kaip geriau apipavidalinti puokštę, kad derėtų  g.gif

Darykite jau kaip ir sugalvojote iš žalių gvazdikų ir įmaišykite juodų Hyperikum uogyčių, susiies tuomet su judais akcentais suknelėje. Šiaip galima įnešti ir baltos spalvos, bet šiuo atveju - nebūtina 4u.gif
Atsakyti
o kaip tas reikalas atrodo g.gif pirmą kartą girdžiu apie tokias uogas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 27, 20:28)
wetriuke, aš ne į temą, bet jūsų suknelė labai graži, pati lygiai tokią pat žiūrėjau, bet jau turėjau įsigijus savo  blush2.gif

mmmune, jūsų darbeliai labai gražūs, gaila, kad toli esate  mirksiukas.gif

aš dabar galvoju kaip man geriau dekoruoti savo puokštę, jau tiksliai žinau kad bus iš žalių gvazdikų, o mano suknelė balta su juodais akcentais, galvoju kaip geriau apipavidalinti puokštę, kad derėtų  g.gif

aciukas 4u.gif laukiu nesulaukiu jau kada galesiu ja pasipuosti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 27, 22:11)
o kaip tas reikalas atrodo  g.gif pirmą kartą girdžiu apie tokias uogas  blush2.gif

Štai taip 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ačiū bigsmile.gif bandysiu savo floristei kaip nors papasakot biggrin.gif
Atsakyti
o butonjere is eustomu kazi atlaikytu visa diena? ar geriau butu frezijas rinktis? ax.gif
Atsakyti