Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 16:46)
tai ir neturi rodyti, negalima nieko taip daryti, nes tai laikoma reklama  tongue.gif
Parašiau į AZ kur mano darbai yra  4u.gif

thumbup.gif apziurejau, o jau grozybiu pamaciau wub.gif wub.gif wub.gif Niekada negalvojau, kad taip graziai atrodo puokste is gvazdiku. Dar ir si varianta isimetu i galva.

mmmune nu auksaranke, nekitaip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 26 liepos 2011 - 16:00
aš irgi norėčiau pasidairyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 25, 22:13)
Nesinori padauginti rozines spalvos, bet nelabai sugalvoju kokios dar spalvos graziai ziuretusi  g.gif kaspinas ant sukneliu realiai siek tiek tamsesnis, pilksvas, graziai nugesina ta ryskuma smile.gif pabroliu kaklaraisciai bus kaspino spalvos

user posted image

Man noretusi ir ta kaspina kazkaip isryskinti. Buna tokia sidabriskai pilka zaluma kaip cia, nezinau kas tai per augaliukai? 4u.gif Bet man atrodo tiktu i puokste kaip papildymas prie to kaspino. ax.gif

user posted image

O geles tai kitokio atspalvio labiau tiktu, mmmunes minetos aqua rozes graziai ziuretusi.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 26, 18:07)
aš irgi norėčiau pasidairyti  blush2.gif

ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 26, 19:15)
Man noretusi ir ta kaspina kazkaip isryskinti. Buna tokia sidabriskai pilka zaluma kaip cia, nezinau kas tai per augaliukai? 4u.gif  Bet man atrodo tiktu i puokste kaip papildymas prie to kaspino. ax.gif

Konkrečiai čia tai naudota žilė, bet galima ir pridėti vadinamųjų "meškos ausyčių", toki pilki pūkuoti lapukai smile.gif
Taip pat ryškinti kaspinėlį galima ir sidabrinėmis detalėmis. Pvz jei vestuvės būtų žiemą labai gražiai žiūrėtųsi sidabriuku nupurkšti konkorėžiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 11:21)
Visos dažytos mėlynos yra prienamos: chrizantemos, rožės. Rugiagėlių taip pat turėtumėte gauti jei užsisakytumėte.  mirksiukas.gif

Turgelyje girdėjau gandus, kad dar viena iš prekiaujančių lauko gėlėm moteriškių turi jaunų rugiagėlių, kurios po mėnesio gali tebežydėti, o kokie salonai atveža rugiagėlių pagal užsakymą? Dėl rožių aš jau išsiaiškinau, kur galiu rasti, o rugiagėlės ant plono plauko kabo, bet oi norėčiau aš jų...
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 11:12)
Na kažkas tokio: user posted image

wub.gif wub.gif kokia grazi. galima ja butu pasodaryti rugpjucio gale?
Atsakyti
gal galetumete kas imesti pavyzduka butonjeres su eustomom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 27, 14:42)
gal galetumete kas imesti pavyzduka butonjeres su eustomom ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=mmmune,2011 07 27, 14:45][img]
oj kaip aciu 4u.gif
beje, dar norejau psiklausti kiek gelyciu reiketu i plaukus? as galvojau paimsiu po du frezijos ir po eustomos ziedus (cia jau su atsarga, o segs kuris labiau tiks), o man kirpeja sako reiketu geriausiai kokiu 14 ziedeliu viso tureti doh.gif as niekaip nesuvokiu kam tiek daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvydele: 27 liepos 2011 - 13:50
[quote=rimvydele,2011 07 27, 14:46]
[quote=mmmune,2011 07 27, 14:45][img]
oj kaip aciu 4u.gif
beje, dar norejau psiklausti kiek gelyciu reiketu i plaukus? as galvojau paimsiu po du frezijos ir po eustomos ziedus (cia jau su atsarga, o segs kuris labiau tiks), o man kirpeja sako reiketu geriausiai kokiu 14 ziedeliu viso tureti doh.gif as niekaip nesuvokiu kam tiek daug doh.gif
[/quote]
Įveskit į GOOGLE "lisianthus boutonniere" ir rasite užtektinai pvz mirksiukas.gif
Oho..14 daug...nebent planuotaje būti pati kaip vaza gėlėms biggrin.gif
Manau po 2 uztenka, na po 3 jau tada, bet ne 14... unsure.gif
Atsakyti
Gal kad frezijų žiedeliai mažučiai g.gif
Atsakyti