Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 25, 22:13)
Sveikos smile.gif

Pamergiu sukneles bus stai tokios, realiai ta rozine dar ryskesne, tokia ciklamenine, nuotakos suknele sniego baltumo. Ji puokstes nori baltos, tai mastau kokias pamergems rinktis, tikriausiai butu geriausia derinti ryskesnes geles su sviesesnem. Nesinori padauginti rozines spalvos, bet nelabai sugalvoju kokios dar spalvos graziai ziuretusi  g.gif kaspinas ant sukneliu realiai siek tiek tamsesnis, pilksvas, graziai nugesina ta ryskuma smile.gif pabroliu kaklaraisciai bus kaspino spalvos

Vestuves vasaros gale, taigi taip pat domina kokios geles tinkamiausios tokiu metu.

user posted image

mano pamergiu sukneles irgi tokios panasios (ciklamenu) spalvos. rinkausi bordo spalvos gelytes joms, labai graziai atrodo ciklamenu spalva salia bordo spalvos
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 07 21, 20:55)

noreciau panasiu geliu derinio, bet kaip suprantu nelabai bus vasaros gale bijunu ir vedrynu?man jie labai graziai dera su rozemis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 26 liepos 2011 - 10:10
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 25, 22:13)
Sveikos smile.gif

Pamergiu sukneles bus stai tokios, realiai ta rozine dar ryskesne, tokia ciklamenine, nuotakos suknele sniego baltumo. Ji puokstes nori baltos, tai mastau kokias pamergems rinktis, tikriausiai butu geriausia derinti ryskesnes geles su sviesesnem. Nesinori padauginti rozines spalvos, bet nelabai sugalvoju kokios dar spalvos graziai ziuretusi  g.gif kaspinas ant sukneliu realiai siek tiek tamsesnis, pilksvas, graziai nugesina ta ryskuma smile.gif pabroliu kaklaraisciai bus kaspino spalvos

Vestuves vasaros gale, taigi taip pat domina kokios geles tinkamiausios tokiu metu.

user posted image

Kaip supratau Jūs esate pamergė. Pirmiausia patarčiau palaukti kol nuotaka išsirinks sau puokštę. Gražu, kai atsiranda vieningas gėlių suderinamumas kompozicijose. 4u.gif Šiaip labai panašios gažios ružavos splavos yra AQUA rožės. Puokštėse tikrai pasilikite ružavą spalva, bet ją derinkite su baltomis ar alvinėmis gėlėmis, kad puokštė įgautų spalvinio švenumo 4u.gif
Na kažkas tokio: user posted image
Atsakyti
tai zinoma bendrai tarsimes, tik ieskau ikvepimo, kol kas labiausiai suzavejo mano pacituota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 07 25, 23:53)
Atsiprašau, jeigu kartojuosi: mačiau temoje klausimą, bet nemačiau atsakymo dėl mėlynų gėlių. Teku rugpjūčio antroje pusėje, noriu mėlynų gėlių. Kokia tikimybė tuo metu rasti rugiagėlių, mėlynų astrų, rožių?Kokios dar mėlynos gėlės prieinamos rugpjūtį ir kur jų ieškoti?

Visos dažytos mėlynos yra prienamos: chrizantemos, rožės. Rugiagėlių taip pat turėtumėte gauti jei užsisakytumėte. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 26, 11:15)
tai zinoma bendrai tarsimes, tik ieskau ikvepimo, kol kas labiausiai suzavejo mano pacituota smile.gif

Vat apie šias rožes aš kalbėjau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 11:21)
Visos dažytos mėlynos yra prienamos: chrizantemos, rožės. Rugiagėlių taip pat turėtumėte gauti jei užsisakytumėte.  mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif tai bent zinia, mmmune rugsejo 15 galima gauti rugiageliu? Kur jas reiketu uzsakineti?
P.S. vakar pasirupinau rugiais, net nezinau kazkaip tos varpos nurude nera tokios grazios geltonos, ir dar galvoju ar tik kvieciai nesiziuretu graziau su tom smilgelem virs varpu g.gif

mmmune labai laukiu jusu komentaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 07 26, 12:08)
bigsmile.gif  bigsmile.gif tai bent zinia, mmmune rugsejo 15 galima gauti rugiageliu? Kur jas reiketu uzsakineti?
P.S. vakar pasirupinau rugiais, net nezinau kazkaip tos varpos nurude nera tokios grazios geltonos, ir dar galvoju ar tik kvieciai nesiziuretu graziau su tom smilgelem virs varpu g.gif

mmmune labai laukiu jusu komentaro blush2.gif

na dėl rugsėjo tai nežinau, abejoju su rugiagėlių gavimu...šiaip pas didmeninkus reikia užsakinėti aba gėlių salone. Varpas gražiai susikabinkite galvelėmis žemyn ir džiovinkite. Labai idealūs jie nebus, pažiūrėkite kokia vasara lietinga, su audromis net ir vėl paskui kaitina, tai ir įtakoja varpų aukso spalvos keitimąsi. Galite ir kviečiais pasirūpinti. Čia jau pagal Jūsų skonį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 12:21)
na dėl rugsėjo tai nežinau, abejoju su rugiagėlių gavimu...šiaip pas didmeninkus reikia užsakinėti aba gėlių salone. Varpas gražiai susikabinkite galvelėmis žemyn ir džiovinkite. Labai idealūs jie nebus, pažiūrėkite kokia vasara lietinga, su audromis net ir vėl paskui kaitina, tai ir įtakoja varpų aukso spalvos keitimąsi. Galite ir kviečiais pasirūpinti. Čia jau pagal Jūsų skonį  mirksiukas.gif

As paklausiau jusu ankstesnio patarimo ir paguldziau juos dziuti nes jie yra nusvirusiomis varpomis.Galvoju gal nusvire varpos graziau atrodys kai viduriukyje bus jurginai. Tiesiomis varpomis tada gelytes reiketu deti i isore, ar as cia ne taip mastau g.gif
Ytariu puokste bus gerokai sunku, nes vien rugiai turi svorio, o dar desis jurginai. Bet tikiuosi bent baznycioje tai tikrai atlaikys na ir dar keletai foto, kad uztektu daugiau nieko nereikia.
Atsakyti
merginos, noreciau Jusu patarimo del geliu spalvos, jei suknele sampanine o geles butu baltos? ar gerai ziuretusi, cia pastebejau yra nemazai turinciu daugiau patirties smile.gif nes siuo metu esu dideliuose apmastymuose. vyro marskiniai balti, tai va ir svarstau kaip mes cia su juo derintumemes? smile.gif labai aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sly smile @ 2011 07 26, 14:13)
merginos, noreciau Jusu patarimo del geliu spalvos, jei suknele sampanine o geles butu baltos? ar gerai ziuretusi, cia pastebejau yra nemazai turinciu daugiau patirties smile.gif  nes siuo metu esu dideliuose apmastymuose. vyro marskiniai balti, tai va ir svarstau kaip mes cia su juo derintumemes?  smile.gif  labai aciu visoms 4u.gif

Prie šampaninės sunknelės su baltomis gėlėmis rizikuojate suknelė paversti tarsi pageltusia.. unsure.gif Tokiu atveju geriausia rinktis baltas gėlės maišytas su kita spalva: gelsva, rausva, alyvine ir pan. Arba išvis rinkitės šampanines gėles ir paderinkite jas pvz su žaluma. Štai vat mano viena nuotaka tekėjo su stipriai šampanine suknele, gėles pati išsirinko ir prie suknelės žiūrėjosi puikiai, suknelė netgi atrodė baltoka 4u.gif
Štai jos puokštė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 26, 16:28)
Prie šampaninės sunknelės su baltomis gėlėmis rizikuojate suknelė paversti tarsi pageltusia.. unsure.gif Tokiu atveju geriausia rinktis baltas gėlės maišytas su kita spalva: gelsva, rausva, alyvine ir pan. Arba išvis rinkitės šampanines gėles ir paderinkite jas pvz su žaluma. Štai vat mano viena nuotaka tekėjo su stipriai šampanine suknele, gėles pati išsirinko ir prie suknelės žiūrėjosi puikiai, suknelė netgi atrodė baltoka  4u.gif
Štai jos puokštė
user posted image

Labai grazi puokstele. Kur butu galima apziureti kitus jusu grozius? Man kazkodel nerodo jokiu puoksciu kai spaudziu ant jusu piktogramos/gelytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 07 26, 16:45)
Labai grazi puokstele. Kur butu galima apziureti kitus jusu grozius? Man kazkodel nerodo jokiu puoksciu kai spaudziu ant jusu piktogramos/gelytes verysad.gif

tai ir neturi rodyti, negalima nieko taip daryti, nes tai laikoma reklama tongue.gif
Parašiau į AZ kur mano darbai yra 4u.gif
Atsakyti