mergaites, nusprendziau savo ir pamerkikiu puokstes daryti is gvazdiku. jau susiradau, kur urmu as ju nusipirksiu (is didmenininku, tiekenciu geles), beliks susirasti, kas puoksteles suris. tik man toks neramus klausimelis iskilo- mano sesuo neseniai pirko gvazdikus pasveikinti drauga su isleistuvem, ir paprase, kad juos siektiek graziau sudetu, suristu kazkaip. tai kol riso, du ziedai is devyniu nuluzo tis ta vieta kur kotas jungiasi su gava. Tai kaip supratau, jie labaia trapus, tokie traskus, nepasiduoda lenkimui, ar ne? pvz dedant i didele puokste, sonines gelytes gana smarkiai turetu buti pasvirusios, pradedu dvejoti, kaip ta puokste suristi reiks
gal ka floristes patartu, kaip su tais gvazdikais buna? ))
QUOTE(MuzikALI @ 2011 07 23, 15:23)
mergaites, nusprendziau savo ir pamerkikiu puokstes daryti is gvazdiku. jau susiradau, kur urmu as ju nusipirksiu (is didmenininku, tiekenciu geles), beliks susirasti, kas puoksteles suris. tik man toks neramus klausimelis iskilo- mano sesuo neseniai pirko gvazdikus pasveikinti drauga su isleistuvem, ir paprase, kad juos siektiek graziau sudetu, suristu kazkaip. tai kol riso, du ziedai is devyniu nuluzo tis ta vieta kur kotas jungiasi su gava. Tai kaip supratau, jie labaia trapus, tokie traskus, nepasiduoda lenkimui, ar ne? pvz dedant i didele puokste, sonines gelytes gana smarkiai turetu buti pasvirusios, pradedu dvejoti, kaip ta puokste suristi reiks
Geriausia floristes pakonsultuotu, bet prisiminiau kai senais gerais laikais nesdavom gvazdikus mokytojai arba tevai sveikinti kanors, tai tikrai tos galveles greitai pabyredavo, manau tokiam koteliui per didelis ziedas. Pamenu su adata arba degtuku taisydavom jei pakeliui nuluzdavo
QUOTE(MuzikALI @ 2011 07 23, 15:23)
Taip, gvazdikai trapūs per savo kotelio narelius, nors pati gėlė - patvari (kalbant apie žiedo laikymąsi). Koteliai yra spec sutvirtinami, ypač tie, kurie dedasi puokštės kraštuose
Sveikos merginos, į diskusijas jungiuosi ir aš. Savo vestuvėms labai noriu puokštės iš gvazdiku.
http://www.intimatew...sionista-bride/
Gražu, yapč ryškios spalvos, jei tik raudoni gvardikai neprimena revoliucijos
Man irgi raudoni gvazdikai asocijuojasi su Pergalės diena, bet vestuvėms man visai norisi kokios pastelinės puokštės, rožinės, gelsvos ar žalsvos. Tai manau, kad tokiu atveju asociaciju su revoliucija nebeliks
Na, sudėjus kitas spalvas, gal net "įmaišius" ne vien tik gvazdikų - asociacija turėtų būti tik viena - TAI MANO ŠVENTĖ!
Tiesa, o kardeliai gerai "laikosi"?
Tiesa, o kardeliai gerai "laikosi"?
QUOTE(Dzeli @ 2011 07 24, 18:15)
Sveikos merginos, į diskusijas jungiuosi ir aš. Savo vestuvėms labai noriu puokštės iš gvazdiku.
perziurejus nuorodoje esancias foto dar karta isitikinau, kad nusprendziau gerai ))
Mergaites, patarkit kokios rugpjucio gale yra patvaresnes geles vestuvinei puokstei?
Labai norejau puokstes is jurginu, bet visi atkalbineja, nes jurginai labai lepus ir nelaikys man.
Labai norejau puokstes is jurginu, bet visi atkalbineja, nes jurginai labai lepus ir nelaikys man.
Sveikos
Pamergiu sukneles bus stai tokios, realiai ta rozine dar ryskesne, tokia ciklamenine, nuotakos suknele sniego baltumo. Ji puokstes nori baltos, tai mastau kokias pamergems rinktis, tikriausiai butu geriausia derinti ryskesnes geles su sviesesnem. Nesinori padauginti rozines spalvos, bet nelabai sugalvoju kokios dar spalvos graziai ziuretusi kaspinas ant sukneliu realiai siek tiek tamsesnis, pilksvas, graziai nugesina ta ryskuma pabroliu kaklaraisciai bus kaspino spalvos
Vestuves vasaros gale, taigi taip pat domina kokios geles tinkamiausios tokiu metu.
Pamergiu sukneles bus stai tokios, realiai ta rozine dar ryskesne, tokia ciklamenine, nuotakos suknele sniego baltumo. Ji puokstes nori baltos, tai mastau kokias pamergems rinktis, tikriausiai butu geriausia derinti ryskesnes geles su sviesesnem. Nesinori padauginti rozines spalvos, bet nelabai sugalvoju kokios dar spalvos graziai ziuretusi kaspinas ant sukneliu realiai siek tiek tamsesnis, pilksvas, graziai nugesina ta ryskuma pabroliu kaklaraisciai bus kaspino spalvos
Vestuves vasaros gale, taigi taip pat domina kokios geles tinkamiausios tokiu metu.
Atsiprašau, jeigu kartojuosi: mačiau temoje klausimą, bet nemačiau atsakymo dėl mėlynų gėlių. Teku rugpjūčio antroje pusėje, noriu mėlynų gėlių. Kokia tikimybė tuo metu rasti rugiagėlių, mėlynų astrų, rožių?Kokios dar mėlynos gėlės prieinamos rugpjūtį ir kur jų ieškoti?
mano pukste bubo is gvazdiku , tai super laikesi , nieks neluzo ir dziugino mane dar 2 sav