Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=popelka,2011 07 16, 00:27]
Man atrodo grazi gausis puokstele jusu, tokia glezna ir svelni turetu atrodyt. smile.gif Aisku ziurint kaip padarys pacia puokste. Ir gelytes pasirinktos frezijos su eustomom turetu gerai laikytis. As galbut vietoj gipsofiliju rinkciausi kitokias smulkias gelytes, bet cia grynai skonio reikalas. O pamergiu man kaip tik grazu kai kuklios puoksteles buna. 4u.gif
Kardeliai, jurginai rugsejo geles. Chrizantemu, kaliju, roziu, gvazdiku, eustomu, freziju, orchideju phaelenopsis turetu tikrai buti. Mano viena drauge rugseji tekejo su baltu irisu puokstele. ax.gif

Kardeliai

Labai aciu merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man si ideali
user posted image
Atsakyti
bijunu turbut rugpjucio pradzioje tikrai nebebutu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 21, 21:43)
bijunu turbut rugpjucio pradzioje tikrai nebebutu... ax.gif

na bent jau pas mus darželį jie jau seniai nužydėjo ... labai gražios gėlės-aš jų irgi norėjau, bet...
Atsakyti
manoji puokste buvo tokia eustomos ir frezijos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man baltos gėlės labai gražu, tačiau nuotraukose spalvotos atrodo kur kas geriau... Na tokios žaismingesnės spalvingesnės foto būna tada. Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
na bet puokste bent as dariau tikrai ne tam kad nuotraukose graziau atrodytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2011 07 22, 10:37)
na bet puokste bent as dariau tikrai ne tam kad nuotraukose graziau atrodytu  ax.gif

Jūsų puokštė labai graži wub.gif
Aš pasirinkau mėlynos hortenzijos, baltų frezijų ir dar ko nos salotinio derinuką ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš kol kas tik renkuosi ką norėčiau sudėt į puokštę ax.gif manau liepą besituokusių b una daug, gal ką patarsite blush2.gif
Atsakyti
na priklauso nuo to kada Jusu vestuves, nes gelytes nuo sezoono kai kurios priklauso ax.gif
Atsakyti
liepos pirma, antra sestadieni 4u.gif
Atsakyti
tiesiog norejau pasidalinti patirtimi del vestuviniu gelyciu smile.gif vestuves vyko liepos pradzioj ir puoksciu pagrindas buvo balta hortenzija, kuri visai gerai atlaike mikrofone. Pripazinsiu buvo labai sunku rasti zmogu, kuris sutiktu man daryt puokste is hortenzijos, nes jos gana lepios ir megsta vandenuka. Hortenzijas derinau su orchideja vanda savo puokstytei, tai si atlaike uz visas geriausiai (is viso buvo 9 puokstes) smile.gif beje vaikinu butonjeres is hortenziju nuvyto praejus 6val. sios buvo be vandens smile.gif nelabai graziai parudavo ziedeliai.
Atsakyti