[quote=popelka,2011 07 16, 00:27]
Man atrodo grazi gausis puokstele jusu, tokia glezna ir svelni turetu atrodyt. Aisku ziurint kaip padarys pacia puokste. Ir gelytes pasirinktos frezijos su eustomom turetu gerai laikytis. As galbut vietoj gipsofiliju rinkciausi kitokias smulkias gelytes, bet cia grynai skonio reikalas. O pamergiu man kaip tik grazu kai kuklios puoksteles buna.
Kardeliai, jurginai rugsejo geles. Chrizantemu, kaliju, roziu, gvazdiku, eustomu, freziju, orchideju phaelenopsis turetu tikrai buti. Mano viena drauge rugseji tekejo su baltu irisu puokstele.
Kardeliai
Labai aciu merginos
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 21, 21:43)
bijunu turbut rugpjucio pradzioje tikrai nebebutu...
na bent jau pas mus darželį jie jau seniai nužydėjo ... labai gražios gėlės-aš jų irgi norėjau, bet...
na bet puokste bent as dariau tikrai ne tam kad nuotraukose graziau atrodytu
QUOTE(weena @ 2011 07 22, 10:37)
na bet puokste bent as dariau tikrai ne tam kad nuotraukose graziau atrodytu
Jūsų puokštė labai graži
Aš pasirinkau mėlynos hortenzijos, baltų frezijų ir dar ko nos salotinio derinuką
Sveikutės, aš kol kas tik renkuosi ką norėčiau sudėt į puokštę manau liepą besituokusių b una daug, gal ką patarsite
na priklauso nuo to kada Jusu vestuves, nes gelytes nuo sezoono kai kurios priklauso
liepos pirma, antra sestadieni
tiesiog norejau pasidalinti patirtimi del vestuviniu gelyciu vestuves vyko liepos pradzioj ir puoksciu pagrindas buvo balta hortenzija, kuri visai gerai atlaike mikrofone. Pripazinsiu buvo labai sunku rasti zmogu, kuris sutiktu man daryt puokste is hortenzijos, nes jos gana lepios ir megsta vandenuka. Hortenzijas derinau su orchideja vanda savo puokstytei, tai si atlaike uz visas geriausiai (is viso buvo 9 puokstes) beje vaikinu butonjeres is hortenziju nuvyto praejus 6val. sios buvo be vandens nelabai graziai parudavo ziedeliai.