Tamsioms garbanoms labiau tinka, mano nuomone. Kad neužkraučiau temos nuotraukomis, įdedu nuorodą http://www.google.lt...i...016&bih=616
Tuomet man pasisekė - turiu tamsius plaukus o orchidėja šukuosenoj gerai laikosi? gal nėra labai lepi gėlytė? kalbu apie phalaenopsis.
QUOTE(emigrante @ 2011 07 16, 10:12)
Su jurginais super puoksteles Visdelto pasilieku ties geltonais jurginais ir rugiais. KAi atbusim svente butinai ir jums pasirodysim
OK
QUOTE(Kulverstuke626 @ 2011 07 17, 19:55)
Dabar pasimečiau dėl orchidėjos spalvos į plaukus , pradžioj labai norėjau baltos orchidėjos, bet šiuo atveju ji nelabai tinka prie tokios puokštės.... mano plaukai garbanoti ir šviesūs... kaip atrodytų tokia violetinė gėlytė? gal kokį pvz turit?
Man vis del to atrodo kad violetine gele plaukuose labiau tinka brunetems. Nors... jeigu jusu plaukai nera itin sviesus turi salta pelenini atspalvi tada gali atrodyti neblogai. O jeigu pati megstat violetine spalva savo kasdieniniame garderobe, ir jauciat kad ji jums tinka tai tuo labiau.
Man kai reikejo nusprest tai kirpeja ir floriste sake kad paprastai i plaukus dedama sviesiausios geles is puoksteles. Bet aisku daryt galima ivairiai.
O negalima i jusu puokstele pamaisyti baltu orchideju arba baltu su violetiniais viduriukais?
Man apskritai visai grazu kai geles viduriukas isryskeja, tuomet nuotraukose labai graziai matosi ziedas, neatrodo is toliau kad siaip blyniukas, taip sakant, fotogeniskos geles.
QUOTE(Kirisama @ 2011 07 19, 09:08)
o orchidėja šukuosenoj gerai laikosi? gal nėra labai lepi gėlytė? kalbu apie phalaenopsis.
Phaelenopsis laikymosi, vytimo prasme yra labai atspari Taciau reikia pasaugot jos ziedlapiukus, nes jie linke nuluzti jei kur uzkabinsit.
O Phaelenopsis puokštėje dedami tik į "mikrofoną"?
stai mano puokste
QUOTE(Tiffany @ 2011 07 20, 09:14)
grazuuuu
QUOTE(Alta @ 2011 07 20, 09:30)
Labai graži jūsų puokštė.
QUOTE(mmmune @ 2011 07 20, 10:19)
LABAI gražu ir spalvinga
QUOTE(emigrante @ 2011 07 20, 10:55)
grazuuuu
aciu tokia ir diena buvo - ideali - svajoniu vestuves
QUOTE(Tiffany @ 2011 07 20, 10:57)
aciu tokia ir diena buvo - ideali - svajoniu vestuves
dar nuziurejau grazius batelius, taip priderinta puokstele, net matau bendra vaizda, kad turejo buti super. Gal imestumete savo foto pasigrozejimui bendro vaizdelio, veida galima ir uzdengti dabartinemis technologijomis
Jei nepaslaptis kiek dabar kunigui duodama, mes eisim izadu atnaujinimui, bet vistiek kazkiek reikes duoti, net nenutuokiu kokios dabar sumos.
QUOTE(emigrante @ 2011 07 20, 11:37)
dar nuziurejau grazius batelius, taip priderinta puokstele, net matau bendra vaizda, kad turejo buti super. Gal imestumete savo foto pasigrozejimui bendro vaizdelio, veida galima ir uzdengti dabartinemis technologijomis
galesiu, zinoma, tik kiek veliau, nes darbe neturiu savo nuotraukyciu, tik sia, nes nereali kompozicija pats stilius buvo graikiskas - tiek suknele, tiek meistres sugalvota sukuosena, galesiu veliau ideti
QUOTE(Tiffany @ 2011 07 20, 12:19)
galesiu, zinoma, tik kiek veliau, nes darbe neturiu savo nuotraukyciu, tik sia, nes nereali kompozicija pats stilius buvo graikiskas - tiek suknele, tiek meistres sugalvota sukuosena, galesiu veliau ideti
dar labiau noriu pamatyti