Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(degu_ @ 2011 07 13, 11:09)
mano vestuvės rugsėjo pradžioje, o suknelė šampaninės ar dramblio kaulo spalvos, t.y. matosi, kad į geltonumą, tad gal kas matėt ir žinot, kokios gėlės tokiu metu ir kokios spalvos tiktų? Norisi kažko kuklaus...

O kokios yra jusu megstamiausios geles?
Man graziausiai ziuretusi rudeniskos siltos spalvos. Galetu buti svelnesnis variantas nuo kremines pereinant prie persikines, ar ryskenis nuo sampanines iki koralo, oranzines, geltonos, galbut su zalios ar raudonos spalvos akcentais. Vengciau sniego baltumo spalvos.

Si man tipiska rudeniska tokiu sodriu atspalviu wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

buntonjere su giliukais bigsmile.gif
user posted image

Zavi kukli puokstele su jurginu, ju laikas kaip tik prasideda, tik aisku galima paieskoti kitokiu atspalviu
user posted image

atlape graziai atrodo
user posted image
Atsakyti
Paskutinej nuotraukoj jurginas atlape-tip top bandysim ir mes gamint. Bet kaip itaisyt ta jurgina, su kuo graziai prisegt?
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 07 13, 17:11)
Paskutinej nuotraukoj jurginas atlape-tip top bandysim ir mes gamint. Bet kaip itaisyt ta jurgina, su kuo graziai prisegt?

As manyciau kad ten po ziedeliu galima ziogeli itaisyti, ir ji apsukti juostele specialia, kad laikytusi. Floristes tikrai padarytu arba patartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 07 13, 17:11)

Yra pec segtukai gėlytėms į atlapus, kažkada jau buvome apie tai kalbėję, net su visom foto detaliai mirksiukas.gif Man atrodo praeitoje temoje yra smile.gif
Atsakyti
pamenu kai vienose vestuvese maniskis pabrolys buvo, issegus ziogeli is atlapo su gele liko skylutes doh.gif tad kaip nesugadinti svarko?
Atsakyti
issirinkau sau ir pamergem puokstes. Noriu jusu nuomoniu isgirsti.
Mano frezijos ir pilnavidures eustomos su gipsofilija ir zaluma. Pamergem alyvines alstromerijos, bet ju sake i puokste des gal 5 ziedus, tada gipsofilija ir zalumos ar nebus per prasta. O svociai 15alstromeriju sviesiu ir 3 sviesus gvazdikai, gipsofilija ir zaluma. Kaip tokias puokstes isivaizduojat? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oceanica: 13 liepos 2011 - 18:14
Mmmune sakykit gal jus turit kokiu pavyzduku puoksciu su kalijom ir gerberom?
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 13, 19:21)
Mmmune sakykit gal jus turit kokiu pavyzduku puoksciu su kalijom ir gerberom?

http://www.google.lt...260l849l0.1.3l4
Atsakyti
Nezinau ar buvo publikuota anksciau bet gal kam pravers sios idejos http://gyvenimas.del...s.d?id=32532091
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 13, 11:54)
O kokios yra jusu megstamiausios geles?
Man graziausiai ziuretusi rudeniskos siltos spalvos. Galetu buti svelnesnis variantas nuo kremines pereinant prie persikines, ar ryskenis nuo sampanines iki koralo, oranzines, geltonos, galbut su zalios ar raudonos spalvos akcentais. Vengciau sniego baltumo spalvos.

Si man tipiska rudeniska tokiu sodriu atspalviu wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

buntonjere su giliukais bigsmile.gif
user posted image

Zavi kukli puokstele su jurginu, ju laikas kaip tik prasideda, tik aisku galima paieskoti kitokiu atspalviu
user posted image

atlape graziai atrodo
user posted image

Dėkui už nuotabias idėjas 4u.gif tikrai patiko puokštė su jurginais. Kažkaip apie juos pamiršau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 13, 17:00)
Yra pec segtukai gėlytėms į atlapus, kažkada jau buvome apie tai kalbėję, net su visom foto detaliai  mirksiukas.gif Man atrodo praeitoje temoje yra  smile.gif

Aciu labai, vakare prisedus paieskosiu ir paskaitysiu, bus labai naudinga, nes puokstes ir gelytes vyrukam i atlapus montuos mano dvi geriausios pamerges ax.gif

degu_ , mano vestuviu geles bus jurginai, galesiu po visko parodyt, kas ten mums bus iseje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 14 liepos 2011 - 18:07
laba ryta, mmmune gryztu pas jsu su klausimeliu. Vakar pas drauge sode kokius grazius geltonus gelktonus jurginus nuziurejau, kazi kaip atrodytu rugiai su jurginais? Nesvarbu kad jie greitai nuvys pati ceremonija max 30min, o paskui juos o vandenuka ir viskas. Laukiu jusu nuomones aciuks.gif
Atsakyti