Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(jums @ 2011 07 12, 15:24)
Mano bijunai smile.gif
user posted image

Labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 12, 19:07)
kiek gali kainuoti eustomu puokste mikrofone su koteliais? dar noreciau, kad butu maziau pumpuru, o praktiskai vien ziedai g.gif

Viskas priklauso nuo puokštės dydžio, sudedamų gėlių kiekio, naudojamas laikiklis ar ne, puošybos ir žinoma gėlių kainos...čia nelabai gali konkrečiai ir įvardinti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 12, 22:04)
Viskas priklauso nuo puokštės dydžio, sudedamų gėlių kiekio, naudojamas laikiklis ar ne, puošybos ir žinoma gėlių kainos...čia nelabai gali konkrečiai ir įvardinti... unsure.gif

Kaip suprantu rimvydele suabejojo savo pasirinkimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 12, 22:04)

nei nuo iki negaletumete pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 12, 22:59)
nei nuo iki negaletumete pasakyti? g.gif

Galiu, bet tos ribos labai pračios gali būti..tarkim nuo 80 Lt iki 160 Lt. nemanau, kad Jums tai suteiks pakankamai info.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 07 12, 16:24)
Mano bijunai smile.gif

gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 07 13, 01:10)

gal turite kas nors pavyzdeliu kaip atrodytu paukstpiene su kitomis gelemis puoksteje? 4u.gif bet kad paukstpiene butu pagrindas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 13 liepos 2011 - 08:49
QUOTE(zigri @ 2011 07 13, 09:48)
gal turite kas nors pavyzdeliu kaip atrodytu paukstpiene su kitomis gelemis puoksteje?  4u.gif bet kad paukstpiene butu pagrindas  4u.gif

aš irgi savo vestuvinę puokštę planuoju iš paukštpienių ax.gif čia paukštpienės ne kaip pagrindas, bet man vistike gražu. o paskutinioji puoštė yra mano favoritė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 13 liepos 2011 - 09:15
Mano buvo su paukstpienem, bet pagrindas daugiau buvo freziju smile.gif

Atsakyti
mano vestuvės rugsėjo pradžioje, o suknelė šampaninės ar dramblio kaulo spalvos, t.y. matosi, kad į geltonumą, tad gal kas matėt ir žinot, kokios gėlės tokiu metu ir kokios spalvos tiktų? Norisi kažko kuklaus...
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 07 13, 11:12)
aš irgi savo vestuvinę puokštę planuoju iš paukštpienių  ax.gif čia paukštpienės ne kaip pagrindas, bet man vistike gražu. o paskutinioji puoštė yra mano favoritė  thumbup.gif

paskutine puokste tiesiog nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 12, 19:07)
kiek gali kainuoti eustomu puokste mikrofone su koteliais? dar noreciau, kad butu maziau pumpuru, o praktiskai vien ziedai g.gif

Ooo,manau,kad nemazai g.gif drauges kainavo 180lt

QUOTE(ptashka @ 2011 07 13, 10:14)
Mano buvo su paukstpienem, bet pagrindas daugiau buvo freziju smile.gif

Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti