Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(emigrante @ 2011 07 12, 13:46)
Kaip ir viskas po truputi deliojasi, bandysiu paieskoti geltonu bateliu.
Del rugiu ir as galvoju, kad reikia is anksto pasirupinti bet kaip juos laikyti, skintus i vandeni pamerktus, ar prasyti kokios bobules, kad kampelio rugiu nesienautu smile.gif

Pamerkti jie Jums supus, o nenusienavus velgi bus nebegrazus po to, jau susene kaip sakoma. Paprasciausiai prisiskinkit, susiriskit graziai ir pakabinkit galvelemis zemyn kur nors sausai (jeigu tai bus tiesiomis varpomis grudine kultura), jiegu lenktomis/nusvirusiomis - tuomet paguldykite 4u.gif
Atsakyti
Mano bijunai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 12, 15:14)
Pamerkti jie Jums supus, o nenusienavus velgi bus nebegrazus po to, jau susene kaip sakoma. Paprasciausiai prisiskinkit, susiriskit graziai ir pakabinkit galvelemis zemyn kur nors sausai (jeigu tai bus tiesiomis varpomis grudine kultura), jiegu lenktomis/nusvirusiomis - tuomet paguldykite  4u.gif

Kaip as nesugalvojau tokio dalyko doh.gif Aciu aciu dideliausias 4u.gif Jie juk paprasciausiai sudzius ir bus liux thumbup.gif
Labai svajojau apie rugegeles, paprastai nuskintos is lauku peristos kaspineliu nera nuostabesnes puokstes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2011 07 12, 15:24)
Mano bijunai smile.gif
user posted image

Man labai grazu, as uz originaluma thumbup.gif

as kai tekejau pries 10m tai mano puokste buvo tokia, tada ji man buvo nereali, ir db dar nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 12 liepos 2011 - 14:49
Jau uzsisakiau geles, ziuresim, kaip tie jurginai atsilaikys cool.gif Ir jum butinai parodysiu po vestuviu.
Atsakyti
Mano bijunai smile.gif
user posted image

Mmm...Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
gal kas turetumete foto violetiniu freziju ir baltu eustomu..kazi jos dera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 12, 10:54)
Agnutytea, kokios cia geles trecia nuo apacios puokste su baltu kaspinu? g.gif

Mano manymu ten anemonai ir hortenzijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 12, 17:05)
Mmm...Labai labai gražu  wub.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
Mano bijunai smile.gif

dailu labai wub.gif
Atsakyti
kiek gali kainuoti eustomu puokste mikrofone su koteliais? dar noreciau, kad butu maziau pumpuru, o praktiskai vien ziedai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 12, 16:25)
gal kas turetumete foto violetiniu freziju ir baltu eustomu..kazi jos dera? g.gif

Turiu tik kažką panašaus: eustomos, frezijos, rožės;
user posted image

frezijos, rožės;
user posted image
user posted image

frezijos, rožės, irisai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 07 12, 19:21)
Turiu tik kažką panašaus: eustomos, frezijos, rožės;
user posted image

frezijos, rožės;