Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 06 02, 15:12)
Vėdrynų ždėjimas jau kaip tik baigaisi, dabar bijūnai pats pats laikas  mirksiukas.gif

Kad bijunai zydi, tai matau kieme lotuliukas.gif nes jau nebezinau, kokios geles zydes rugpjucio pradzioje g.gif
Atsakyti
ajaz pirma ir antra puokštytės labai gražios, paskutinė kokia įdomi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif skaitineju ir matau, kad cia lankosi nemazai florisciu ar tiesiog gerai ismananciu apie geles. gal galetumete patarti? pamergiu sukneles ryskios lasisos spalvos, nuotakos - visiskai balta. kokiu spalvu puokstes derinti? pradinis variantas - nuotakai ryski rozine/oranzine/koraline, pamergems - baltos. Bet ar neatrodys pernelyg suderinta? pabroliams tada tektu baltos gelytes i atlapa, ar tinka tokia spalva pabroliams? svajoju apie tokias puokstes...
user posted image
user posted image

dabar galvoju, gal spalvinis variantas geresnis pirmas, tik noretusi geliu ivairoves daugiau, kaip antroje foto, o pamergems kazka panasaus tik mazesnes puoksteles, ka manote? ax.gif

vestuves liepos men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2011 06 02, 23:58)
Sveikos  4u.gif skaitineju ir matau, kad cia lankosi nemazai florisciu ar tiesiog gerai ismananciu apie geles. gal galetumete patarti? pamergiu sukneles ryskios lasisos spalvos, nuotakos - visiskai balta. kokiu spalvu puokstes derinti? pradinis variantas - nuotakai ryski rozine/oranzine/koraline, pamergems - baltos. Bet ar neatrodys pernelyg suderinta? pabroliams tada tektu baltos gelytes i atlapa, ar tinka tokia spalva pabroliams? svajoju apie tokias puokstes...
user posted image
user posted image

dabar galvoju, gal spalvinis variantas geresnis pirmas, tik noretusi geliu ivairoves daugiau, kaip antroje foto, o pamergems kazka panasaus tik mazesnes puoksteles, ka manote? ax.gif

vestuves liepos men smile.gif

Aš už visomis keturiomis thumbup.gif Man super gražu, kai nuotakos puokštė ryški spalvinga, o pamergės baltos wub.gif
Va pvz taip blush2.gif
user posted image
Atsakyti
mmmune, sakyk, o kaip laikosi tos violetines geles(astromerijos) g.gif

galvoju sau apie tokia puokste, vestuves vasara, jei labai karsta bus, ar nenuvys man greit tokia puokste?

user posted image

o liudininkei noreciau is orchideju kazka panausaus i tokia, bet ar lepios orchidejos ar ne? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 03 birželio 2011 - 13:23
na o as ieskau baltos puokstes su alyviniu-violetiniu akcentu ax.gif
Atsakyti
na mes apsisprendem kad vis delto darysim puokstes is freziju. dabar labai prasau gal kuri turit puoksciu pavyzdziu is freziju? na spalvos dominuojancios, balta alyvine ir raudona.
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 04, 14:12)
na mes apsisprendem kad vis delto darysim puokstes is freziju. dabar labai prasau gal kuri turit puoksciu pavyzdziu is freziju?  na spalvos dominuojancios, balta alyvine ir raudona.

keletas pvz 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2011 06 03, 14:17)
mmmune, sakyk, o kaip laikosi tos violetines geles(astromerijos) g.gif

galvoju sau apie tokia puokste, vestuves vasara, jei labai karsta bus, ar nenuvys man greit tokia puokste?
user posted image
o liudininkei noreciau is orchideju kazka panausaus i tokia, bet ar lepios orchidejos ar ne? g.gif

user posted image

Astromerijų patvarumas kaip ir frezijų - vidutinis, tinkamai sukomponavus (kad žiedai būtų gerai įmontuoti šalia patvarių gėlių) laikysis gerai, o dar geriau mikrafone mirksiukas.gif
Phaleanopsis orchidėjos lepokos unsure.gif O nenorite sau ir liudininkei daryti puokštės iš tos pačios rūšies gėlių, tik paderinti kitas spalvas, būtų bendresnė stilistika... Nes dabar jau labai skirtingai nusižiūrėjote viską... g.gif nors aikšku, taisyklių tam nėra, bet manau suderinamumas žiūrisi bet kokiu atveju gražiau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 03, 16:07)
na o as ieskau  baltos puokstes su alyviniu-violetiniu akcentu  ax.gif

4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 04 birželio 2011 - 13:55
pas mane bus baltu roziu puokste, o liudininke bus su apyranke su orchidejos ziedu ir spalva derinama prie jos sukneles ax.gif kazkaip mes tarp musu nieko nederinom, as sau jai kitaip uzsakiau smile.gif man kaip per daug derinama tai irgi... butu pas mus pulkas tada paderinciau bet dabar nematau reikalo smile.gif
Atsakyti
O kokias gėles rekomenduotumėt mėlynos spalvos rugpjūčio mėn. ?
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 04, 15:03)

Astromerijų patvarumas kaip ir frezijų - vidutinis, tinkamai sukomponavus (kad žiedai būtų gerai įmontuoti šalia patvarių gėlių) laikysis gerai, o dar geriau mikrafone  mirksiukas.gif 
Phaleanopsis orchidėjos lepokos  unsure.gif O nenorite sau ir liudininkei daryti puokštės iš tos pačios rūšies gėlių, tik paderinti kitas spalvas, būtų bendresnė stilistika... Nes dabar jau labai skirtingai nusižiūrėjote viską... g.gif  nors aikšku, taisyklių tam nėra, bet manau suderinamumas žiūrisi bet kokiu atveju gražiau... blush2.gif

o gal galetumete patarti, ka prie mano tos puokstes galetume priderinti? bet butinai reikia, kad butu su ta uodegyte puokste, nes liudininke gana stamboka moteris, tai jei reikia dideles puokstes, nes antraip puokste paskes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 02, 14:12)
Vėdrynų ždėjimas jau kaip tik baigaisi, dabar bijūnai pats pats laikas  mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif Tai vėdrynų nebeįmanoma bus gauti už poros savaičių? verysad.gif
Atsakyti