Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Kirisama @ 2011 07 05, 08:33)
Ar komponuojant puokštę derėtų atsižvelgti kokio tipo suknelė, ar jaunosios sudėjimas? Tarkim, jei nuotaka liekna ir gan aukšta, apsirengs trumpą suknelę su ilgu šleifu, ar jai tiks burbulo tipo puokštė? Ar vistik būtų geriau pailgų gėlių puokštė, pvz., kalijų? Čia suknelės foto, kad būtų lengviau įsivaizduoti, ko klausiu  blush2.gif

Šiaip renkantis puokštę visuomet patartina atsižvelgti į suknytę ir nuotakos sudėjimą blush2.gif Aš asmeniškai prie tokio tipo suknelės matyčiau vos ne mažutę ir purią gubojos puokštelę.. blush2.gif arba šiaip nedidelę visai pamiksuotą įvairių gėlių puokštelę.. 4u.gif
Atsakyti
Tad gal ką galėtumėt parekomenduoti, kokių gėlių man ieškotis? 4u.gif Viena žinau, kad tikrai tikrai noriu sodrių raudonų rožių nors kokį žiedelį, o visos kitos gėlytės - geltonos spalvos. Būčiau dėkinga už rekomendaciją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2011 07 05, 10:25)
Tad gal ką galėtumėt parekomenduoti, kokių gėlių man ieškotis?  4u.gif Viena žinau, kad tikrai tikrai noriu sodrių raudonų rožių nors kokį žiedelį, o visos kitos gėlytės - geltonos spalvos.  Būčiau dėkinga už rekomendaciją  blush2.gif

žiūrėtųsi kažkas tokio 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Visai idomus deriniai nuotakai, siulant pasirinkti kokia ji nori buti savo vestuviu diena - klasikine, rafinuota, romantiska, drasi ir ryski, mergaitiska, kukli laukinuke ar vintage stiliaus. 4u.gif
http://something-pre...our-fingertips/
Atsakyti
Gražiai žiūrisi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
si nuostabi, ir elegantiska ir spalvota
user posted image
Atsakyti
Dar kelios raudonai geltonos puokštės:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2011 07 06, 15:42)
si nuostabi, ir elegantiska ir spalvota
user posted image

Ir iš dirbtinų gėlių hihihi.gif
Atsakyti
Šiaip ilgokai sėdint google, įmanoma rasti įvairių puokščių - tiek gėlių rūšių, tiek spalvų pasirinkime. Tik tiek, kad kai nežinau, kokia gėlė kuriuo laiku žydi, tai ir pasirinkti.... blush2.gif visai patiko raudonų rožių ir geltonų galijų puokštė. Bet ar pailgi žiedai nesudarys įspūdžio, kad aukšta ir liekna nuotaka yra dar aukštesnė? o gal jai labiau derėtų burbulo formos puokštė?
Papildyta:
O va gerberų kažkodėl nerekomendavo. Sako, jos kai tuščiaviduriais koteliais, tai ilgai nesilaiko... g.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar realu Vilniuje rasti aguonų? Ir kur - jei žinote smile.gif Labai labai reikia
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 07 07, 11:04)
Ir iš dirbtinų gėlių  hihihi.gif

AR TIKRAI? biggrin.gif as kazkaip ju cia nematau, kurios cia dirbtinos?
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2011 07 07, 21:25)
AR TIKRAI?  biggrin.gif  as kazkaip ju cia nematau, kurios cia dirbtinos?

Bent jau man tai čia frezijos išduoda tą dirbtinumą. Keliose vietose į šakeles atkreipkit dėmesį.
O šiaip ir kitos gėlės man kažkokios netikroviškos.
Atsakyti