Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(rimvydele @ 2011 07 01, 17:59)
o kas graziau atrodo ar sviesiai violetines spalvos eustomos ar frezijos? ax.gif

Skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

As taip pat norejau paklausti dar karteli del baltu hortenziju puokstes? Kazkaip niekada net nesvarsciau kokiu gelyciu noreciau, bet pamaciau hortenzijas ir isimylejau wub.gif . Nors visos man puokstes grazios ir turi kazka savo smile.gif. Bet va mama buvo salone, tai net neapsiima daryti, nes sako 2 valandos max ir nuvys... Ar tikrai??? Ar yra kokia iseitis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 07 01, 16:34)
Nemanau,kad priklauso nuo miesto schmoll.gif greiciau nuo geliu kainos ir kiekio sudeto i puokstes,dar nuo geliu kokybes ir tiekeju mirksiukas.gif
Tai pavasarines geles,bandyti uzsakyti jas galima,bet.....vasada islieka rizika ju negauti,o ir kaina kartais stipriai kandziojasi doh.gif

Priklauso nuo miesto ir kainos, pvz mazesniuose miesteliuose geles tikrai gerokai pigesnes nei didmiestyje, be to, man mano puokste bei pulko puokstytes kainuos iki 200 lt, cia jau maximumas. ax.gif
Atsakyti
Tai eustomų galima gauti ištisus metus, taip? o kaip su vėdrynais ir anemonais? 4u.gif kaip minėjau, gėlyčių reikėtų rugpjūčio pirmai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2011 07 04, 09:14)
Tai eustomų galima gauti ištisus metus, taip? o kaip su vėdrynais ir anemonais?  4u.gif kaip minėjau, gėlyčių reikėtų rugpjūčio pirmai savaitei.

Eustomu gausit mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors tokia paguoda 4u.gif prisiskaičiau šioje temoje apie gėles, galva susisuko... o jei bus, o jei nebus tokių ar kitokių norimų gėlyčių g.gif ar chrizantemos jau nebelaikomos kapų gėlėmis? O kaip pilnavidurių jurginų patvarumas? Nors turbūt rugpjūčio pradžioje jie dar nežydi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif intensyviai bandau išsirinkti puoštę blush2.gif gal kas nors žinot kaip su gvazdikais rugpjūčio pradžioj g.gif ar bus jų? ir ar laikosi per karštį g.gif

norėčiau kažko panašaus wub.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 04 liepos 2011 - 15:02
Rose Prick, gerą mintį pamėtėjai dėl gvazdikų blush2.gif gražios gėlės, kiek žinau nų būna ir geltonų? Svajoju apie raudonų ir geltonų gėlių puokštę 4u.gif
Atsakyti
Gvazdiku, bent jau man taip sake floriste, kad drasiai bet kuriuo metu laiku galima gauti. wink.gif Mano pacios vestuves 30 liepos, tai jau skaityk vasaros galas ir tikrai ju bus. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 04 liepos 2011 - 15:46
QUOTE(Kirisama @ 2011 07 04, 15:05)
Rose Prick, gerą mintį pamėtėjai dėl gvazdikų  blush2.gif gražios gėlės, kiek žinau nų būna ir geltonų? Svajoju apie raudonų ir geltonų gėlių puokštę  4u.gif

dėl geltonų tai nežinau, bet man jie labai gražiai žiūrisi kai būna rausva ir raudona spalvos puokštėje, arba raudona ir balta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 07 04, 16:02)
Sveikos  4u.gif intensyviai bandau išsirinkti puoštę  blush2.gif gal kas nors žinot kaip su gvazdikais rugpjūčio pradžioj  g.gif ar bus jų? ir ar laikosi per karštį  g.gif

norėčiau kažko panašaus  wub.gif :
user posted image

QUOTE(Kirisama @ 2011 07 04, 16:05)
Rose Prick, gerą mintį pamėtėjai dėl gvazdikų  blush2.gif gražios gėlės, kiek žinau nų būna ir geltonų? Svajoju apie raudonų ir geltonų gėlių puokštę  4u.gif

QUOTE(Juoduke` @ 2011 07 04, 16:45)
Gvazdiku, bent jau man taip sake floriste, kad drasiai bet kuriuo metu laiku galima gauti. wink.gif Mano pacios vestuves 30 liepos, tai jau skaityk vasaros galas ir tikrai ju bus. wink.gif

Gvazdiku galima gauti istisus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar komponuojant puokštę derėtų atsižvelgti kokio tipo suknelė, ar jaunosios sudėjimas? Tarkim, jei nuotaka liekna ir gan aukšta, apsirengs trumpą suknelę su ilgu šleifu, ar jai tiks burbulo tipo puokštė? Ar vistik būtų geriau pailgų gėlių puokštė, pvz., kalijų? Čia suknelės foto, kad būtų lengviau įsivaizduoti, ko klausiu blush2.gif
Atsakyti