Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 06 28, 18:49)
Įveskit į google " flowers corsage" ir tikrai visko rasite  mirksiukas.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
O kaip del Gerberu,kaip gi jos laiko? ax.gif
Atsakyti
man labai gražios gėlės hortenzijos ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Rašau po savo nuostabiai praėjusios Dienos rolleyes.gif Kadangi šią temą sekiau virš metų, tai norėčiau pasirodyti ir savąją puokštę ax.gif

Visų pirma noriu padėkoti Mmmune`i už idealiai atliktą darbą - puokštė buvo ideali man wub.gif
Kreminės rožės ir pilnavidurės eustomos wub.gif

Taip pat dėkoju, už tokį operatyvų gėlių pristatymą - kaunietės, rekomenduoju mirksiukas.gif

Mano puokštė :
http://www.facebook....8...e=1

Liudininkės puokštė :

Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 07 01, 08:28)
Sveikos 4u.gif Rašau po savo nuostabiai praėjusios Dienos rolleyes.gif Kadangi šią temą sekiau virš metų, tai norėčiau pasirodyti ir savąją puokštę ax.gif

Visų pirma noriu padėkoti Mmmune`i už idealiai atliktą darbą - puokštė buvo ideali man wub.gif
Kreminės rožės ir pilnavidurės eustomos wub.gif

Taip pat dėkoju, už tokį operatyvų gėlių pristatymą - kaunietės, rekomenduoju mirksiukas.gif

Mano puokštė :

Liudininkės puokštė :

Ačiū Jums už šiltus žodžius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2011 07 01, 01:30)
man labai gražios gėlės hortenzijos  ax.gif
user posted image

Vat pvz šioje foto hortenzija puikia išbūtų, nes ji tarsi įsprausta tarp kitų patvaresnių gėlių, dėl to puokštės vaizdas nepasikeistų dienos eigoje 4u.gif O pirmojoje puokštėje jau pasimatytų hortenzijų leipimas... unsure.gif
Atsakyti
laba diena,

gal žinote kiek maždaug kainuotų puokštė iš frezijų ir Ornithogalum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(llalla @ 2011 07 01, 11:45)
laba diena,

gal žinote kiek maždaug kainuotų puokštė iš frezijų ir Ornithogalum?  4u.gif

Man kainavo 100 lt, bet cia manau priklauso ir nuo miesto, ir nuo puokstes dydzio.
Atsakyti
Kainos kainomis, žiurint kur užsakinėti puokštes. Bent jau Vilniuje kai kuriuose gėlių salonuose už puokštę prašė nuo 100 lt ir net buvo nesvarbu, kiek ir kokių gėlių imsi. O pvz. gėlių turguje perpus pigiau gali pasiūlyti, o ir pačios gėlės niekuom nesiskiria nuo esančių salonuose. Bet čia ir daug nuo pardavėjo priklauso. Aš pati niekaip nerandu informacijos, kada kokia gėlė žydi 4u.gif mane domina vėdrynų, anemonų ir eustomų žydėjimo laikas blush2.gif gėlyčių reikia rugpjūčio pirmai savaitei... kiek klausiau gėlių pardavėjų, visi kaip susitarę kartojo - ateikit prieš dvi savaites, tada žiūrėsim, kalbėsim.... tad gal supernuotakos turi kokių žinių apie gėlių žydėjimo laiką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 01, 14:24)
Man kainavo 100 lt, bet cia manau priklauso ir nuo miesto, ir nuo puokstes dydzio.

Nemanau,kad priklauso nuo miesto schmoll.gif greiciau nuo geliu kainos ir kiekio sudeto i puokstes,dar nuo geliu kokybes ir tiekeju mirksiukas.gif

QUOTE(Kirisama @ 2011 07 01, 14:35)
Kainos kainomis, žiurint kur užsakinėti puokštes. Bent jau Vilniuje kai kuriuose gėlių salonuose už puokštę prašė nuo 100 lt ir net buvo nesvarbu, kiek ir kokių gėlių imsi. O pvz. gėlių turguje perpus pigiau gali pasiūlyti, o ir pačios gėlės niekuom nesiskiria nuo esančių salonuose. Bet čia ir daug nuo pardavėjo priklauso. Aš pati niekaip nerandu informacijos, kada kokia gėlė žydi  4u.gif  mane domina vėdrynų, anemonų ir eustomų žydėjimo laikas  blush2.gif gėlyčių reikia rugpjūčio pirmai savaitei... kiek klausiau gėlių pardavėjų, visi kaip susitarę kartojo - ateikit prieš dvi savaites, tada žiūrėsim, kalbėsim.... tad gal supernuotakos turi kokių žinių apie gėlių žydėjimo laiką?  ax.gif

Tai pavasarines geles,bandyti uzsakyti jas galima,bet.....vasada islieka rizika ju negauti,o ir kaina kartais stipriai kandziojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 07 01, 16:34)
Nemanau,kad priklauso nuo miesto schmoll.gif greiciau nuo geliu kainos ir kiekio sudeto i puokstes,dar nuo geliu kokybes ir tiekeju mirksiukas.gif
Tai pavasarines geles,bandyti uzsakyti jas galima,bet.....vasada islieka rizika ju negauti,o ir kaina kartais stipriai kandziojasi doh.gif

na eustomos tai nemanau, kad pavasarine?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 01, 16:43)
na eustomos tai nemanau, kad pavasarine?

Eustomos,ne pavasarine gele schmoll.gif Ji zydi istisus metus mirksiukas.gif atsiprasau,bat nepastebejau ,kai Kirisama klause blush2.gif apie eustomas. Jos patvarios tokiu metu laiku mirksiukas.gif Daugiausia tenka dirbti su eustomomis vezamomis is Lenkijos,o jos kaip jau ne karta minejau -yra zymiai patvaresnes karsciui ,nei vezamos is Olandijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 01 liepos 2011 - 16:50
QUOTE(berta75 @ 2011 07 01, 17:49)
Eustomos,ne pavasarine gele schmoll.gif Ji zydi istisus metus mirksiukas.gif atsiprasau,bat nepastebejau ,kai Kirisama klause blush2.gif apie eustomas. Jos patvarios tokiu metu laiku mirksiukas.gif Daugiausia tenka dirbti su eustomomis vezamomis is Lenkijos,o jos kaip jau ne karta minejau -yra zymiai patvaresnes karsciui ,nei vezamos is Olandijos mirksiukas.gif

o kas graziau atrodo ar sviesiai violetines spalvos eustomos ar frezijos? ax.gif
Atsakyti