Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Violeta Olivka @ 2011 06 28, 13:53)
Aciu  4u.gif  4u.gif

gal zinote ar yra specifinis pavadinimas puokstytei ant rankos, noriu paieskoti internete ivariu derinuku savo liudininkei smile.gif

Įveskit į google " flowers corsage" ir tikrai visko rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 28, 15:41)
user posted image

Sveikos, kaip manote, daugmaž kiek kainuotų tokia puokštė, ar nebūtų labai sunki? smile.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 06 28, 19:12)

kainą sunku nusakyti....aš kaip tik savo geriausią draugę ištekinu šį savaitgalį, tai darysiu puokšte jai šiek tiek netradicinę, paskui parodysiu kas gavosi, nes ji sakė, kad galiu dėti viską, kas nepanašu į gėlės biggrin.gif bet vis vien gėlių įdėsiu, kad matytųsi jog nuotakos puokštė mirksiukas.gif bet taip pat įmesiu ir kelis sukulentus, man jie labai labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 28, 19:19)
kainą sunku nusakyti....aš kaip tik savo geriausią draugę ištekinu šį savaitgalį, tai darysiu puokšte jai šiek tiek netradicinę, paskui parodysiu kas gavosi, nes ji sakė, kad galiu dėti viską, kas nepanašu į gėlės  biggrin.gif  bet vis vien gėlių įdėsiu, kad matytųsi jog nuotakos puokštė  mirksiukas.gif  bet taip pat įmesiu ir kelis sukulentus, man jie labai labai... wub.gif

labai įdomu, ką taip iš širdies padarysite, būtinai įmeskite nuotrauką ax.gif
O man taip šita kaktusų puokštė patiko, nors tu ką! Nors gal ir gera mintis gėlių įmaišyti - kad būtų galima nuotaką atpažinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 28, 14:41)
user posted image

Sveikos, kaip manote, daugmaž kiek kainuotų tokia puokštė, ar nebūtų labai sunki? smile.gif

kokia miela wub.gif wub.gif tokia jauki, ech wub.gif geles tai vazonines kai kurios kiek as zinau blush2.gif , ju reiktu paieskoti turbut g.gif ir gan sunkoki tie ziedai, bent jau namie vazona nusveria neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 06 29, 10:12)
kokia miela  wub.gif  wub.gif  tokia jauki, ech  wub.gif  geles tai vazonines kai kurios kiek as zinau  blush2.gif , ju reiktu paieskoti turbut g.gif ir gan sunkoki tie ziedai, bent jau namie vazona nusveria neblogai  ax.gif

su kolegėmis juokėmės, kad jei jaunikis sudvejos, ne tik bakstelti kokiu spygliu, bet ir trinktelti su tokia galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 29, 11:58)
su kolegėmis juokėmės, kad jei jaunikis sudvejos, ne tik bakstelti kokiu spygliu, bet ir trinktelti su tokia galima mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Oi šmaikštaujate čia Jūs... user posted image
Atsakyti
Labuka,

Noriu jusu paklaust, ar kalijos nera sezonines geles, t.y. ar rugsejo menesi gausiu ju be problemu? Noriu tokios splavos,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 06 29, 17:19)
Labuka,

Noriu jusu paklaust, ar kalijos nera sezonines geles, t.y. ar rugsejo menesi gausiu ju be problemu? Noriu tokios splavos,
user posted image

Taip, gausite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 29, 16:33)
Taip, gausite  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif vadinasi galiu but rami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vaikyste_: 29 birželio 2011 - 17:54
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 06 29, 18:53)
Aciu  4u.gif vadinasi galiu but rami smile.gif

Tikrai galite buti rami, rugseji ju tikrai bus 4u.gif
Atsakyti