Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 06 27, 11:03)
Viršutinėje - Curcuma, apatinėje - frezijos ir Ornithogalum  4u.gif

aciu labai, o sakyk tu Curcuma pas mus gaut nera problema? ar jos bus liepos vidury? ir kaip parinkt puokste pulkui, nes jei nepameni svocia alyvine o pamerges raudonos? ir ar sios geles labai brangios?
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 27, 12:29)
aciu labai, o sakyk tu Curcuma pas mus gaut nera problema? ar jos bus liepos vidury? ir kaip parinkt puokste pulkui, nes jei nepameni svocia alyvine o pamerges raudonos? ir ar sios geles labai brangios?

Taip, jos nepigios. Gauti liepą jų turėtumėte tikrai. Dėl spalvų tai jų būna ir alyvinių ir rausvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 27, 09:42)
Sveikos 4u.gif
Gal kas pasakys kokios ten gėlytės  g.gif  blush2.gif  ir ar liepos mėn jų būna, koks jų patvarumas 4u.gif  būsiu dėkinga  4u.gif

mmmune - gal žinote? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 27 birželio 2011 - 13:02
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 27, 13:59)
mmmune - gal žinote? g.gif  blush2.gif

Niu žnokit niekiap neatrišu... unsure.gif gal kažkiek į banguotas tulpes panašu... g.gif pats žiedlapis toks tarsi vaškinis atrodo...nelabai suprantu kas čia... ir koteliai toki rieboki atrodo...
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 27, 14:16)
Niu žnokit niekiap neatrišu...  unsure.gif gal kažkiek į banguotas tulpes panašu... g.gif pats žiedlapis toks tarsi vaškinis atrodo...nelabai suprantu kas čia... ir koteliai toki rieboki atrodo...

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 06 27, 14:16)
Niu žnokit niekiap neatrišu...  unsure.gif gal kažkiek į banguotas tulpes panašu... g.gif pats žiedlapis toks tarsi vaškinis atrodo...nelabai suprantu kas čia... ir koteliai toki rieboki atrodo...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tulpes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 06 27, 14:55)

Šiaip tai ir laukiau Jūsų berta 75 pasisakymo, kad paaiškėtų viskas 4u.gif vadinasi gerai nužiūrėjau thumbup.gif bet jau taip užsimaskavę jos ten tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 27 birželio 2011 - 14:20
QUOTE(kristipol @ 2011 06 08, 10:24)
user posted image
man patinka si puokste, cia kokios geles? o kur jus darotes gelytes? Manau tokia puokstyte padarytu be problemu, nieko cia sudetingo smile.gif

labai labai grazi, mano tokia buvo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 06 27, 16:23)
labai labai grazi, mano tokia buvo.  wub.gif

o Tavo puokste buvo vien is freziju? kur dareisi? as dar mastau gal su eustomom pamaisyt, negaliu apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2011 06 27, 15:33)
o Tavo puokste buvo vien is freziju? kur dareisi? as dar mastau gal su eustomom pamaisyt, negaliu apsispresti smile.gif

aha, tikrai butu idomu baltos frezijos su kokiom pvz violetinem eustomom ax.gif
o tiesa, kad violetines frezijos buna prastesnes nei baltos? g.gif
Atsakyti
Pagaliau uzsisakiau puokstytes, maniske bus is baltu gvazdiku ir roziu su melynais Royal Blue akcentais, nes pamergyciu tokios sukneles. wink.gif
Atsakyti

Jeigu kalbate apie ornithogalum arabicum tai patvarumas geras tikrai 4u.gif
[/quote]

dekui 4u.gif vadinasis, mano pasirinkimas teisingas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Supreme @ 2011 06 24, 01:05)
Radau sita, labai labai  wub.gif Cia kaip suprantu, vien tik ornithogalum arabicum?  blush2.gif
Papildyta:
tik tokio dydzio paveiksliuka leido ikelt...  verysad.gif

wub.gif grazu, man patinka smile.gif tik labiau issiskleidusiu ziedeliu noretusis 4u.gif
Atsakyti