Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 06 22, 19:51)

Jeigu kalbate apie ornithogalum arabicum tai patvarumas geras tikrai  4u.gif

O brangios sitos gelytes? kas dar su jom deretu rugsejo pradzioj? man jos labai labai patinka, bet noreciau su kuo nors dar gal... ir kad nebutu perkrauta ir labai didele.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2011 06 23, 22:10)
O brangios sitos gelytes? kas dar su jom deretu rugsejo pradzioj? man jos labai labai patinka, bet noreciau su kuo nors dar gal... ir kad nebutu perkrauta ir labai didele..  unsure.gif

Radau sita, labai labai wub.gif Cia kaip suprantu, vien tik ornithogalum arabicum? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Supreme @ 2011 06 23, 23:04)
Radau sita, labai labai  wub.gif Cia kaip suprantu, vien tik ornithogalum arabicum?  blush2.gif

tik tokio dydzio paveiksliuka leido ikelt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanee @ 2011 06 21, 21:40)
O tai kas tie kakokie purskalai ir kokioms gelems jie tinka? o tuos miltelius tai kaip suprantu i vandeni reik pilti kur geles laikysi?

Tuos purskalus turetu tureti kiekvienas salonas ir tikrai zinos kokioms gelems tinka naudoti ,o kokioms ne.Jums tikrai neapsimoka jo pirkti del vienos puokstes ,kadangi reikalas nera pigus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Supreme @ 2011 06 24, 00:05)
Radau sita, labai labai  wub.gif Cia kaip suprantu, vien tik ornithogalum arabicum?  blush2.gif
tik tokio dydzio paveiksliuka leido ikelt...  verysad.gif

Taip cia ornitugalum arabicum mirksiukas.gif
Visos ornitugalumu rusys gerai laikosi-"arabicum","dubium","saundersiae",
Taip pat ir sie "thyrsoides" -nuotraukoje mirksiukas.gif
user posted image
Ir arabicum
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 24 birželio 2011 - 06:00
QUOTE(berta75 @ 2011 06 24, 06:55)
Tuos purskalus turetu tureti kiekvienas salonas ir tikrai zinos kokioms gelems tinka naudoti ,o kokioms ne.Jums tikrai neapsimoka jo  pirkti del vienos puokstes ,kadangi reikalas nera pigus mirksiukas.gif
Papildyta:

Taip cia ornitugalum arabicum mirksiukas.gif
Visos ornitugalumu rusys gerai laikosi-"arabicum","dubium","saundersiae",
Taip pat ir sie "thyrsoides" -nuotraukoje mirksiukas.gif
user posted image
Ir arabicum
user posted image

labai grazios puokstes thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, gal zinote geru geliu salonu puokstems, kur graziai ir ne taip ir brangiai padaro puokstes vestuvems? 4u.gif
As vienoj vietoj jau issirinkau, bet man nelabai patinka, kad mazai pataria, nes mazai apie geles issimanau. O pagr. sakinys : tu sakyk, ko nori, viska padarysiu, tik mokek.
juk galima isrinkti kazka grazaus ir ne taipbrangaus, o nieko beweik nepataria...
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 06 19, 17:09)
isrinkau sau tokia  4u.gif  wub.gif
user posted image

O kokia kaina maždaug tokios puokštės? Jaučiu brangu, nes puokštė iš rožių
Atsakyti
user posted image
user posted image

merginos padekit, mano jaunoji nusiziurejo sias puokstes, o kokios geles mes nezinom doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas pasakys kokios ten gėlytės g.gif blush2.gif ir ar liepos mėn jų būna, koks jų patvarumas 4u.gif būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 26, 22:15)
user posted image
user posted image

merginos padekit, mano jaunoji nusiziurejo sias puokstes, o kokios geles mes nezinom doh.gif

Viršutinėje - Curcuma, apatinėje - frezijos ir Ornithogalum 4u.gif
Atsakyti
kokios cia gelytes?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 06 27, 11:10)
kokios cia gelytes?

Panasu i jurginus, astras... Nors ir chrizantemu panasiu buna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 06 27, 11:10)
kokios cia gelytes?
user posted image