Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(berta75 @ 2011 06 21, 08:15)
As ne Mmmune ,bet atsakysiu mirksiukas.gif Purskiamas dalykas yra,bet nevisoms gelems jis tinka schmoll.gif(ta purskala turi kiekvienas geliu salonas)  Dar yra milteliai,jie neleidzia kauptis bakterijoms vandenyje-taip prailgina geles laikymosi laika mirksiukas.gif
[url=http://www.part.lt/perziura/0863a67e14707dc724b148df741320d6811.jpg]
O plauku laku,tai tikrai geliu purksti negalima schmoll.gif ,nes jis "sudegins" geles.
Nelabai gerai nuotraukoje matosi, kitos nerandu.Bet kirpeja apipurske baltas rozes plauku laku doh.gif ir stai kaip jos atrode verysad.gif
[url=http://www.part.lt/perziura/dd445fc1f83742864897effb57ea84b9324.jpg]

O tai kas tie kakokie purskalai ir kokioms gelems jie tinka? o tuos miltelius tai kaip suprantu i vandeni reik pilti kur geles laikysi?
Atsakyti
Sweikos smile.gif

O kokiu gal turit puoksteliu pavyzdziu is kaliju? mano vestuves liepos 16 diena, noriu savo puokstes i sbaltu kaliju be jokiu priedu, o pamergytem ir liudininkei taip pat butu grazu kalijos tik nerandu kokiu graziu nedideliu pavyzdziu .....
Atsakyti
sveikos smile.gif

norejau paklausti, gal kuri zinote kiek mazdaug kainuotu hortenziju puokste? Ir siaip ar si gelele atlaikys visa diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 21, 19:07)
sveikos as nezinau ar i tema,bet matau cia yra nusimananciu apie floristika,jus man pasakykit ar butina pamergem derint savo geliu puokste prie jaunosios geliu,siuo atveju jaunosios puokste bus is 2 spalvu roziu,o as noriu kuklia apyranke is baltos orchidejos ir viena ziedeli i susegtus plaukus...tuo lab,kad kirpeja net nerekomendavo rozes,kadangi sake,jei bus karsciai tai roze gali suvysti ir vaizdelis bus ne koks...galit patart?vestuves jau ne uz kalnu liepos 1 diena...

Na tai ar galit kas atsakyt,kaip ten su tom rozem yra,atsparios jos karsciams,ai da nepaminejau,kad gelytes pasiimsim is vakaro ir dar lauks valanda maziausiai kelione masina iki jaunuju,nes vestuves bus kitam mieste...
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 21, 19:07)
sveikos as nezinau ar i tema,bet matau cia yra nusimananciu apie floristika,jus man pasakykit ar butina pamergem derint savo geliu puokste prie jaunosios geliu,siuo atveju jaunosios puokste bus is 2 spalvu roziu,o as noriu kuklia apyranke is baltos orchidejos ir viena ziedeli i susegtus plaukus...tuo lab,kad kirpeja net nerekomendavo rozes,kadangi sake,jei bus karsciai tai roze gali suvysti ir vaizdelis bus ne koks...galit patart?vestuves jau ne uz kalnu liepos 1 diena...

Tikrai nebūtina visko tarpusavyje derinti, nors taip yra gražiau (bent jau mano nuomone) blush2.gif
Rožių puokštę karštą dieną patartina daryti į mikrafoną, tuomet išsilaikymas garantuotas thumbup.gif Plaukuose taip, rožė tikrai gali nuleipti, kad ir ji ten bebūtų paruošta, karštas oras ir tiesioginiai saulės spimduliai daro savo.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2011 06 21, 13:22)
mmmune, o kaip su Hortenzijomis? Labai noriu mėlynų hortenzijų puokštelės, tačiau floristės gąsdina, kad laikys tik 2 valandas ir jas būtinai į karštą vandenį reikia merkti ir pan. Gal įmanoma jas į plastikinį induką merkti ar kažkuo supurkšti ar pan g.gif:
Ir ar didelė problema jas gauti rugpjūčio pradžioje g.gif:

Ir dar, su kokiomis gėlėmis komponuoti, kad patvariau būtų? Aišku rožės gerai laikosi, tačiau nelabai jų noriu. Mačiau su žaliomis chrizentemomis - tai irgi neblogai atrodė. Norisi su kažkuo žalio, geltono ar pan.

Taip, hortezijaišties lepu ir ji LABAI mėgsta vandenį...tik kažkaip dėl karšto vandens man nepatiko pasakymas...benet aš kažko nežinau... blink.gif šiap geriausia jas merkti į šaltą vandenį ir kuo daugiau panardinti kotus....o karštame vandenyje gėlės mirta, kai norima pražydinti meriama į šiltą, bet tikrai ne karštą... g.gif
Šiaip galite rinktis kelis hortenzijų bumbukus, gerai juos tarpusavyje suspaudžiant ir aplink adėti žalumą, kad viską prilaikytų, manau taip geriau laikysis 4u.gif aišku, eigoje pamerkimas būtų didžiulis pliusas, bet visomoje iš tokios puokštės daug nesitikėkite, tai ne gvazdikas, ir ne kalija unsure.gif
Atsakyti
[quote=mmmune,2011 06 22, 11:41]
Tikrai nebūtina visko tarpusavyje derinti, nors taip yra gražiau (bent jau mano nuomone) blush2.gif
Rožių puokštę karštą dieną patartina daryti į mikrafoną, tuomet išsilaikymas garantuotas thumbup.gif Plaukuose taip, rožė tikrai gali nuleipti, kad ir ji ten bebūtų paruošta, karštas oras ir tiesioginiai saulės spimduliai daro savo.. 4u.gif
[/quo tai kokia gele nenuleips pvz plaukuose, juk ji ten be vandens? tai man atrodo bet kuri...
Atsakyti
[quote=rimvydele,2011 06 22, 11:45]
[/quo tai kokia gele nenuleips pvz plaukuose, juk ji ten be vandens? tai man atrodo bet kuri...
[/quote]
nea,kai klausiau kirpejos,sake floriste ideda i maza kolbele su vandeniu ir paslepia,tai ko gero daro ir apyrane ant rankos...o kaip su vyro gelyte i kostiumo atlapa?kazi irgi deda i maza kolbele.... g.gif
AS noriu kazka tokio kaip jums idejo foto apyranke ant rankos is baltos orchidejos uzrista baltu kaspinu.... ten berots pirmama puslapy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 22 birželio 2011 - 10:51
[quote=rimvydele,2011 06 22, 11:45]
[/quote]
Karštu oru tikrai neleipsta gvazdikai, kalijos, Cymbidium orchidėjos. Smulkiažiedės gėlės tinkamai įkomponuotos į šukuoseną taip pat gerai išsilaiko. Paprasčiausiai leipsta greičiau ta gėlė, tiklsiau tai labiau pasimato, kuri būna išsikišusi iš šukuosenos, o ne prigludusi prie jos 4u.gif
Atsakyti
o kaip istveria phalaenopsio ziedas?man viena floriste sake,kad daba net ne ju metas,nors pas mane ant lango tik pradejo skleist ziedus...
Atsakyti
mmmune, o kaip paukstpienes patvarumas? galvoju puokste tik is ju darytis.. g.gif ar rugsejo pradzia tiktu tokiai puokstei?
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 22, 12:11)
o kaip istveria phalaenopsio ziedas?man viena floriste sake,kad daba net ne ju metas,nors pas mane ant lango tik pradejo skleist ziedus...

Na jos šiaip nuo liepos ir prasideda. Patvarumas jų neblogas, bet tas, kad jos trapios, ją reikia gerokai pasaugoti, kad neužkabinti, nes tuoj įpliš, neužlenkti ir t.t., nes visa padaryta žala pasimato labai.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Emi_ @ 2011 06 21, 22:24)
Sweikos smile.gif

O kokiu gal turit puoksteliu pavyzdziu is kaliju? mano vestuves liepos 16 diena, noriu savo puokstes i sbaltu kaliju be jokiu priedu, o pamergytem ir liudininkei taip pat butu grazu kalijos tik nerandu kokiu graziu nedideliu pavyzdziu .....

Įveskit įvisagalį google calla lily bouquet ir pakankamai rasite pavyzdžių manau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zigri @ 2011 06 22, 19:05)
mmmune, o kaip paukstpienes patvarumas? galvoju puokste tik is ju darytis..  g.gif ar rugsejo pradzia tiktu tokiai puokstei?

Jeigu kalbate apie ornithogalum arabicum tai patvarumas geras tikrai 4u.gif
Atsakyti
na ,vyras vakar uzsake geles,visdelto bus baltos rozes,nezinau kaip issilaikys,bet kur norejau tos orchidejos atkalbejo,nes sake ,kad irgi labai trapi ir taip pat nepernesa karsciu...na tai sakiau svarbiausiai ,kad atlaikytu visas oficelias dalis,po to jei matysiu,kad vaizdelis ne koks paliko isvis issiimsiu...Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti