Įkraunama...
Įkraunama...

Defektuotų prekių parduotuvės

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 07, 18:13)
bet NAUGARDUKAS priima atgal nekokybiska preke, jej ji neveikia ax.gif

O kurioj vietoj ta parduotuve? ax.gif
Atsakyti
Teko pirkti defektuota buitine technika kelis kartus. Kaune Kovo 11-osios gatveje pirkta Bosch indaplove dirba jau daug metu, o pigesne nei Senukuose buvo daugiau nei 50 procentu. Ten pat pirktas AEG - ELECTROLUC saldytuvas (40 proc. pigiau) sekmingai veikia antrajame buste. Prieikus indaploves Palangoje radau BOSH indaplove Klaipedoje Liepu gatveje uz labai jau gera kaina. Plauna graziai ir labai tyliai.
Atsakyti
O kaip jums parduotuve Kaune Juzes pastate?Ten buitine technika prekiaiuja yra ir su defektais prekiu,na ibraukta kur nors ar ibrezta,gal kas ten pirkote kokie atsiliepimai?dekui.
Atsakyti
Labas, kreipiuosi i klaipedietes ir vakaru krasto gyventojas, esame pirke defektuota buitine iranga is alvydo is palangos, tik pameteme kontaktus, gal kuri turite netycia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2010 08 19, 22:33)
Teko pirkti defektuota buitine technika kelis kartus. Kaune Kovo 11-osios gatveje

mus is ten atbaide pirkti kai nugarinej dalyje pamatem aprudijusias dalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(riencikas @ 2010 04 05, 13:14)
Mes pirkome labai mazai naudota virykle, nors kad ji naudota tai matesi tik atidarius orkaite, kaitlente labai geros bukles buvo. Firmos Baukneht, vokiska, mokejom 1200 Lt. Kol kas laaabai patenkinta, orkaite su visokiais "navorotais". Pries pora savaiciu nusipirkom naudota saldikli Liebherr, nors modeliukas nelabai naujas, bet kadangi stoves nelabai matomoj vietoj, tai ir nesvarbu kaip atrodo. Ir tikrai tikiu kad veiks jis ilgai. Nes ten technika surinkta vokiskai rinkai, o ne tai, kaip pas mus tas kas parduotuvese atvaziave "treciom salim". Netgi kainos gali nesiskirti, bet nereiskia kad nupirkus parduotuvej nauja, jis bus geresnis arba nesuges po 3 metu. Dar planuose saldytuvo pirkimas i sodyba, tai pirksiui tik naudota, nes namuose stovi Ardo, kuriam beveik trys metai, o atrodo kaip senelis - ir isvaizda, ir veikimu.

jus tikriausiai treciosiose salyse nesat gyvenusi biggrin.gif visi tik rekia kad lietuvai viskas kaip treciosioms salims vezama, buitine technika, automobiliai... bet pagyvenkit toj treciojoj saly, tai pamatysit kokybe TIKRAI SKIRTA treciosioms salims. nevarykit dievo i medi. gyvenau tokioj saly, tad nemazai teko kokybes lygint. bukit ramus, tas kas atkeliauja i Lietuva yra dar labai kokybiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio Migla: 25 rugsėjo 2011 - 07:31
Mums labai patinka naudotos buitines technikosparduotuve. Naudota, bet isvalyta, sutvarkyta ir su garantija (kaip ir parduotuvej suteikiama 1metu) buitine technika Mieletekoj (Vilniuj prie Kalvariju turgaus, is Rinktines g. puses ant kampo). Ten ir skalbenke ir indaplove pirkom, LABAI labai patenkinta. Jokiu gedimu, kokybe 10000 kartu geresne nei nauju, nes ten nors firmos geros: Miele, Siemens, Boch, Liebher ir pan, o kaina zemesne nei parduotuveje. Pati isitikinau. Dabar svajoju apie dziovykle smile.gif Tevams pasiseke nauja konvekcine krosnele nusipirkti uz 60lt, parduotuvej panasiu kaina nuo 299lt.
Atsakyti
Pirkom ir mes vokišką šaldiklį su išoriniais defektais. Išrašė 6 mėn. garantiją ant vizitinės laugh.gif baigėsi garantija, ant šaldiklio pradėjo atsirasti vanduo ir taip sėkmingai po šia diena.
Nerizikuočiau daugiau schmoll.gif
Atsakyti
aš susipirkau viską šiauliuose biggrin.gif pramonės gatvėj, ten tokios bazės yra biggrin.gif

tai nusipirkau dvigubą bosh orkaitę (nurodyta kaina buvo 1300lt), sak4 buvo sudužę stiklai, tai užsakė naujus ir sudėjo... paskui indukcinę AEG kaitlentę (nudoryta kaina 1300lt) nežinau, visisškai nauja, supakuota dėžėj... tai nusiderėjau iki 2300lt, sakau duokit prie to paįio ir indaplovę kokią, kad būtų lygiai 3t.... nusi6ypsojo jis ir leido išsirinkt iš trijų... išsirinkau AEG, nurodyta kaina buvo 950lt.. biggrin.gif taigi.. sumokėjom 3t, ir nuo kainų pažiūrkit kiek nuderėjom, o paskui namie atrinkom pagal modelius tai papastoj padėj visa tai mum būtų kainavę 5900lt rolleyes.gif tai skirtumas truputį yra ax.gif

visa technika įmontuojama....

tiesa indaplovės ta panelė ybrėžta dviejuose vietose, ir tas matoma tikrai.. bet kadangi nesu jauti ir neisiu ir nežiūrinėsiu aš ten tai man totaliai dzin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 vasario 2012 - 13:50
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 01, 14:23)
aš susipirkau viską šiauliuose  biggrin.gif  pramonės gatvėj, ten tokios bazės yra  biggrin.gif

tai nusipirkau dvigubą bosh orkaitę (nurodyta kaina buvo 1300lt), sak4 buvo sudužę stiklai, tai užsakė naujus ir sudėjo... paskui indukcinę AEG kaitlentę (nudoryta kaina 1300lt) nežinau, visisškai nauja, supakuota dėžėj... tai nusiderėjau iki 2300lt, sakau duokit prie to paįio ir indaplovę kokią, kad būtų lygiai 3t.... nusi6ypsojo jis ir leido išsirinkt iš trijų... išsirinkau AEG, nurodyta kaina buvo 950lt.. biggrin.gif  taigi.. sumokėjom 3t, ir nuo kainų pažiūrkit kiek nuderėjom, o paskui namie atrinkom pagal modelius tai papastoj padėj visa tai mum būtų kainavę 5900lt  rolleyes.gif  tai skirtumas truputį yra  ax.gif

visa technika įmontuojama....

tiesa indaplovės ta panelė ybrėžta dviejuose vietose, ir tas matoma tikrai.. bet kadangi nesu jauti ir neisiu ir nežiūrinėsiu aš ten tai man totaliai dzin  biggrin.gif

Drasu pasakyciau, nes ta su isoriniai defektais iranga, buna dazniausiai sutrenkta, numesta...pasekmes buna aiskios, nes zinau zmoniu nusimananciu apie technika, tai pataria nepirkti tokios, jei jau buvo isdauzti stiklai g.gif kuriuos ne taip jau lengvai isdauzti, tai gerokai sutrenkta bus orkaite g.gif Nepykit tai tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2012 02 01, 15:08)
Drasu pasakyciau, nes ta su isoriniai defektais iranga, buna dazniausiai sutrenkta, numesta...pasekmes buna aiskios, nes zinau zmoniu nusimananciu apie technika, tai pataria nepirkti tokios, jei jau buvo isdauzti stiklai  g.gif kuriuos ne taip jau lengvai isdauzti, tai gerokai sutrenkta bus orkaite  g.gif Nepykit tai tik mano nuomone  ax.gif

MB su technika virs 10 metų pradirbęs, tai nznz nebuvo pries mano norams smile.gif

kolkas puikiai veikia biggrin.gif

principas orkaitės toks:

user posted image

tai čia su aštriu daiktu daužk ir basta tiem stiklam rolleyes.gif

aš pati ir senosios savo virykles stiklą buvau sudaužius.. taip kad ne stebukllas tą stiklą sudaužyt ax.gif

o iš esmės tai kiekvieno teisė rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 vasario 2012 - 15:30
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 01, 13:23)
aš susipirkau viską šiauliuose  biggrin.gif  pramonės gatvėj, ten tokios bazės yra  biggrin.gif

mes irgi iš ten pat ax.gif dar paieškojus telefoną ir vardą atrasčiau pardavėjo, šaldytuvą Liebherr, su ibrėžtu šonu, garantija metams, po metų pradėjo bėgt per tą šoną doh.gif orkaitę, kuriai po pusmečio pastebėjau jog temperatūra šokinėja belenkaip, indaplovę kuri paskutiniu metu nebenori džiovint indų... dujinę kaitlentę kuri žaibuot pradėjo..... kol kas apie gartraukį tik nieko blogo negaliu pasakyt,apart garsaus kriokimo, bet kas ten žino kaip bus toliau... o garantijos tai ne gamintojo, o vietinės... sutaupėm tipo per puse, bet po metų kone viską keist reikia.... taip kad čia tas sutaupymas tik pradžioje atrodė.... o iš viso išleidom 5600 Lt, ir išsišiepę dar visiems prireklamavom, daugiau niekada tokios nesąmonės nebedarysim!
Atsakyti