Labas vakaras Grįžtu į šeimą
Papirkau vakar naują Maknot knygą, "Beveik rojus". Skaičius n kartų, bet miela bus turėt lietuvišką variantą. Ale per pirmus 30 puslapių jau dvi šiurkščios vertimo klaidos Elizabetos dėdulė pavadintas "skruču"-ar yra LT toks žodis? O Aleksandros Tausend vyro močiutė magiškai virto jo motina
Pasilieku prie savo nuomonės, kad lietuviai vertėjai ir redaktoriai yra beraščiai ir nieko čia nepadarysi.
O šiaip buvau atitrūkusi nuo meilės romanų, perskaičiau Mergos su drakono tatuiruote trilogijos dvi paskutines knygas, super.
QUOTE(Song @ 2011 06 24, 22:31)
Ale per pirmus 30 puslapių jau dvi šiurkščios vertimo klaidos
Aš neseniai skaičiau knygą, kur pagrindinis veikėjas visą laiką gėrė ekspreso kavą
QUOTE(Coxe @ 2011 06 24, 22:39)
Aš neseniai skaičiau knygą, kur pagrindinis veikėjas visą laiką gėrė ekspreso kavą
O ką jam daryt, jei espresso tuo metu nevirė
Pasilieku prie savo nuomonės, kad lietuviai vertėjai ir redaktoriai yra beraščiai ir nieko čia nepadarysi.
Pritariu. Draugė n-tąjį kartą skaito Hario Poterio knygas ir šį kartą, įdomumo dėlei, renka vertimo klaidas. Klaiku, kai vienoj knygos 20-50 akivaizdžiai matomų vertimo klaidų O ką gali žinoti, gal dar yra, tik ne taip aiškiai matosi...
O kaip knygutė iš svajonių romanų - 10 pasimatymų iki Taip? Gal kas skaitėt? Kokia nuomonė? Koks stilius maždaug? Truputį siužeto. Ar man patiktų?
Ir dar tuo pačiu noriu paklausti apie Pagaliau kartu - http://www.svajoniuk...ex.php?cid=3643 knygą. Gal kas skaitėt? Koks įspūdis, nuomonė? Nežinau, ar man patiks iš aistros serijos knygutė ši
Ir dar tuo pačiu noriu paklausti apie Pagaliau kartu - http://www.svajoniuk...ex.php?cid=3643 knygą. Gal kas skaitėt? Koks įspūdis, nuomonė? Nežinau, ar man patiks iš aistros serijos knygutė ši
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 25, 14:01)
Ar man patiktų?
Geras, teisingai užduotas klausimas
Pirma man nepatiko, antra visai smagiai susiskaitė.
Sveikos
na ka,neatsispyriau pagundai ir nusipirkau Beveik rojus.Per 2 dienas suvartojau-stora pakankamai Man kaip ir kitos McNaugt knygos(gal iskyrus Lemties pirsli) labai patiko.Gerai gal kad originalo neskaiciau,tai nelyginau,tik megavausi patiko,nuses bibliotekoj mano.
Prisisakiau is leidyklos knygu,kad i kelione isideti ir ..hm.. neisvaziavau.tai dabar skaitymo sociai
na ka,neatsispyriau pagundai ir nusipirkau Beveik rojus.Per 2 dienas suvartojau-stora pakankamai Man kaip ir kitos McNaugt knygos(gal iskyrus Lemties pirsli) labai patiko.Gerai gal kad originalo neskaiciau,tai nelyginau,tik megavausi patiko,nuses bibliotekoj mano.
Prisisakiau is leidyklos knygu,kad i kelione isideti ir ..hm.. neisvaziavau.tai dabar skaitymo sociai
QUOTE(uogelle @ 2011 06 22, 22:17)
Leidykloje buvo dar vienas egzempliorius tikrai. Gal parasykit jiems ir uzklauskit. Jei uzsisakinejat kitas knygas is ju, gal ir sita pridetu o gal ir viena atsiustu. Pati pries pora menesiu pirkau is ju
O siaip as irgi Phillips fane Turiu visas lietuviskai isleistas jos knygas ir keleta anglu kalba dar. O ta knyga "Gražus, turtingas ir nevedęs" yra is serijos Chicago Stars. Trecia ar ketvirta atrodo As dar viena is tos serijso anglu kalba skaiciau. Galetu likusias isleisti ir pas mus. Man tai labai labai patinka, kai buna susijusiu veikeju
O siaip as irgi Phillips fane Turiu visas lietuviskai isleistas jos knygas ir keleta anglu kalba dar. O ta knyga "Gražus, turtingas ir nevedęs" yra is serijos Chicago Stars. Trecia ar ketvirta atrodo As dar viena is tos serijso anglu kalba skaiciau. Galetu likusias isleisti ir pas mus. Man tai labai labai patinka, kai buna susijusiu veikeju
Parašiau į leidyklą tai jau nebeturi ir parašė, kad kažkur po pusės metų planuoja perleisti dar kartą "Netikėtos Izabelės atostogas"
O šiaip buvau atitrūkusi nuo meilės romanų, perskaičiau Mergos su drakono tatuiruote trilogijos dvi paskutines knygas, super.
Aš dabar kaip tik baiginėju šią trilogiją. Pradėjau skaityti nuo pirmos knygos. O šiandien ar ryt pabaisiu trečią. Patiko ir man.
Po to reiks grįžti prie meilės romanų. "Edeno vaikai", "Kerėtoja", "Kur išėjo meilė?" ir "Žavios melagystės" laukia manęs. Tad turėsiu ką veikti.
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 25, 15:01)
Skaičiau šitą, visai nebloga, tik keistai atrodo vaikinas permiegojo su mergina bet jos neatsimena, bet kai pamato pusnuogę atmintį kažkas ima kirbėti Kaip ir visoje aistros serijos knygose- aistros netrūksta, mano manymu
QUOTE(daivak30 @ 2011 06 26, 12:06)
Aš dabar kaip tik baiginėju šią trilogiją. Pradėjau skaityti nuo pirmos knygos. O šiandien ar ryt pabaisiu trečią. Patiko ir man.
Po to reiks grįžti prie meilės romanų. "Edeno vaikai", "Kerėtoja", "Kur išėjo meilė?" ir "Žavios melagystės" laukia manęs. Tad turėsiu ką veikti.
Pirmą skaičiau dar rugsėjo mėnesį, ir ji manęs neužkabino, todėl užmečiau šitą reikalą. Antra ir trečia gulėjo, laukė savo laiko. Sulaukė, man jos žymiai geresnės nei pirma.
Jungiuos į būrį. esu totaliai įkritus į 'muilo" skaitymą. bandė kažkada vyras atvest į protą ir sudomint 'normaliom"knygom, neišdegė. vistiek smegenys geriausiai ilsisi nuo lengvo vakaro skaitalo. tik mano bėda - skaitau greit. svajonių romaniukas vakarui, o savaitgaliai - pusdieniui. į knygą įkritus ir šeima normaliai nevalgius, ir miego trūkumas juodas. nu bet šitaip nuo mažumės, nesutramdau.
dabar skaitau Žavias melagystes ir jau laukiu naujų svajonių romanų anonso.
dabar skaitau Žavias melagystes ir jau laukiu naujų svajonių romanų anonso.