Perskaičiau visas Phillips knygas išleistas lietuviškai, man mažiausiai patiko Pabučiuok angelą ar panašiai Netikėtos Izabelės atostogos labai patiko, pasilikau net savo bibliotekoje
Neseniai vieną buvau mačiusi sena.lt
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 06 22, 19:01)
Perskaičiau visas Phillips knygas išleistas lietuviškai, man mažiausiai patiko Pabučiuok angelą ar panašiai Netikėtos Izabelės atostogos labai patiko, pasilikau net savo bibliotekoje
Aš taip pat turiu visas šios autorės knygas ir Pabučiuok angelą man pati pačiausia tikiuosi kitas Phillips knygas vėl leis tokio pačio dizaino. Labai gražiai vienodos atrodo lentynoj nemėgstu betvarkės
QUOTE(alijap @ 2011 06 22, 20:49)
Tikiuosi kitas Phillips knygas vėl leis tokio pačio dizaino. Labai gražiai vienodos atrodo lentynoj nemėgstu betvarkės
Sutinku Geriau kai vienodo formato ir išvaizdos ir gražiau lentynoje atrodo
QUOTE(Dakie @ 2011 06 22, 14:33)
Man visos jos knygos patiko tik vienos neskaičiau "Netikėtos Izabelės atostogos" negaunu niekur. Gal kas turit parduoti?
Leidykloje buvo dar vienas egzempliorius tikrai. Gal parasykit jiems ir uzklauskit. Jei uzsisakinejat kitas knygas is ju, gal ir sita pridetu o gal ir viena atsiustu. Pati pries pora menesiu pirkau is ju
O siaip as irgi Phillips fane Turiu visas lietuviskai isleistas jos knygas ir keleta anglu kalba dar. O ta knyga "Gražus, turtingas ir nevedęs" yra is serijos Chicago Stars. Trecia ar ketvirta atrodo As dar viena is tos serijso anglu kalba skaiciau. Galetu likusias isleisti ir pas mus. Man tai labai labai patinka, kai buna susijusiu veikeju
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 22, 15:36)
Is visu sios autores knygu man tik paskutine "Auksine mergaite" nepatiko, visos kitos labai
QUOTE(Calaquendi @ 2011 06 22, 18:39)
Ir aš šitą knygą pirmą perskaičiau iš Philips kolekcijos Ir kitos knygos žiauriai patiko Neskaičiau tik Izabelės atostogų ir auksinės mergaitės
tai matyt reikes ir kitas girebti jau ne pirmas blogas atsiliepimas apie "auksine mergaite" reikes paciai isitikti kas ir kaip
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 23:25)
tai matyt reikes ir kitas girebti jau ne pirmas blogas atsiliepimas apie "auksine mergaite" reikes paciai isitikti kas ir kaip
Na nera ji bloga, tik man nelipo. Esu skaicius visas kitas Philips knygas kurios isleistos lietuviu kalba, tai is visu ji pati prasciausia. Gal todel kad si knyga buvo viena is jos pirmuju parasyta 1987 m., nebuvo susiformaves rasymo stilius ir maniera. Kai skaiciau, tai tikrai neatrode kad skaityciau Philips knyga, kitos taip greitai ir lengvai susiskaite, o si sunkiai lindo
Tiesa sakant Ausinė mergaitė ir man sunkiai skaitėsi. Kažkaip nebuvo kabliuko.
Labas,
Aš įveikiau Roberts Airių svajų trilogiją, na sakyčiau visai neblogai, bet neįspūdinga Gal tiesiog negerai pasirinkau skaitymo laiką, tikriausiai kitu metu šios knygutės būtų palikę didesnį įspūdį
Po to "prarijau" Dž. Devero "Pakvietimą" Paaiškėjo, kad tai "Norų" tęsinys, t.y. rašoma apie pagrindinių herojų sūnų
Ir pradėjau paskutinę neskaitytą Intrigos serijos knygutę "Misija: Šeima" Iš anotacijos nesupratau, bet paaiškėjo kad apie knygos "Paslapčių namai" pagrindinio veikėjo brolį Kaip ir serialas gaunasi, tik kol kas nesuprantu kuri pirma turėtų būti man atrodo išleistos turėtų būti atvirkščiai Ir galvojant apie tai, tai gal yra ir dar dvi knygutės apie trečią brolį ir seserį, tik neišleistos
Aš įveikiau Roberts Airių svajų trilogiją, na sakyčiau visai neblogai, bet neįspūdinga Gal tiesiog negerai pasirinkau skaitymo laiką, tikriausiai kitu metu šios knygutės būtų palikę didesnį įspūdį
Po to "prarijau" Dž. Devero "Pakvietimą" Paaiškėjo, kad tai "Norų" tęsinys, t.y. rašoma apie pagrindinių herojų sūnų
Ir pradėjau paskutinę neskaitytą Intrigos serijos knygutę "Misija: Šeima" Iš anotacijos nesupratau, bet paaiškėjo kad apie knygos "Paslapčių namai" pagrindinio veikėjo brolį Kaip ir serialas gaunasi, tik kol kas nesuprantu kuri pirma turėtų būti man atrodo išleistos turėtų būti atvirkščiai Ir galvojant apie tai, tai gal yra ir dar dvi knygutės apie trečią brolį ir seserį, tik neišleistos
o man Auksinė mergaitė gerai skaitėsi ir buvo įdomu. Gal dėl to, kad iškrito iš konteksto - visos kitos knygos buvo apie gražią meilę
Vakar perskaiciau Jayne Ann Krentz "Tarp eilučių". tikejausi, kad bus idomesne.
aš jau nebeturiu ką skaityt...