Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

Perskaičiau visas Phillips knygas išleistas lietuviškai, man mažiausiai patiko Pabučiuok angelą ar panašiai g.gif Netikėtos Izabelės atostogos labai patiko, pasilikau net savo bibliotekoje wub.gif

Neseniai vieną buvau mačiusi sena.lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 22 birželio 2011 - 18:01
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 06 22, 19:01)
Perskaičiau visas Phillips knygas išleistas lietuviškai, man mažiausiai patiko Pabučiuok angelą ar panašiai  g.gif  Netikėtos Izabelės atostogos labai patiko, pasilikau net savo bibliotekoje wub.gif

Neseniai vieną buvau mačiusi sena.lt  g.gif

Aš taip pat turiu visas šios autorės knygas ir Pabučiuok angelą man pati pačiausia wub.gif wub.gif wub.gif tikiuosi kitas Phillips knygas vėl leis tokio pačio dizaino. Labai gražiai vienodos atrodo lentynoj ax.gif nemėgstu betvarkės biggrin.gif
Atsakyti

Neseniai vieną buvau mačiusi sena.lt g.gif
[/quote]
nebėra jau, nespėjau nusipirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 06 22, 20:49)
Tikiuosi kitas Phillips knygas  vėl leis tokio pačio dizaino. Labai gražiai vienodos atrodo lentynoj  ax.gif nemėgstu betvarkės  biggrin.gif

Sutinku mirksiukas.gif Geriau kai vienodo formato ir išvaizdos ir gražiau lentynoje atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 06 22, 14:33)
Man visos jos knygos patiko tik vienos neskaičiau "Netikėtos Izabelės atostogos" negaunu niekur. Gal kas turit parduoti? smile.gif

Leidykloje buvo dar vienas egzempliorius tikrai. Gal parasykit jiems ir uzklauskit. Jei uzsisakinejat kitas knygas is ju, gal ir sita pridetu g.gif o gal ir viena atsiustu. Pati pries pora menesiu pirkau is ju 4u.gif

O siaip as irgi Phillips fane biggrin.gif Turiu visas lietuviskai isleistas jos knygas ir keleta anglu kalba dar. O ta knyga "Gražus, turtingas ir nevedęs" yra is serijos Chicago Stars. Trecia ar ketvirta atrodo g.gif As dar viena is tos serijso anglu kalba skaiciau. Galetu likusias isleisti ir pas mus. Man tai labai labai patinka, kai buna susijusiu veikeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 22, 15:36)
Is visu sios autores knygu man tik paskutine "Auksine mergaite" nepatiko, visos kitos labai  thumbup.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2011 06 22, 18:39)
Ir aš šitą knygą pirmą perskaičiau iš Philips kolekcijos smile.gif Ir kitos knygos žiauriai patiko smile.gif Neskaičiau tik Izabelės atostogų ir auksinės mergaitės  blush2.gif

tai matyt reikes ir kitas girebti ax.gif bigsmile.gif jau ne pirmas blogas atsiliepimas apie "auksine mergaite" g.gif reikes paciai isitikti kas ir kaip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 22 birželio 2011 - 22:26
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 23:25)
tai matyt reikes ir kitas girebti  ax.gif  bigsmile.gif  jau ne pirmas blogas atsiliepimas apie "auksine mergaite" g.gif  reikes paciai isitikti kas ir kaip cool.gif

Na nera ji bloga, tik man nelipo. Esu skaicius visas kitas Philips knygas kurios isleistos lietuviu kalba, tai is visu ji pati prasciausia. Gal todel kad si knyga buvo viena is jos pirmuju parasyta 1987 m., nebuvo susiformaves rasymo stilius ir maniera. Kai skaiciau, tai tikrai neatrode kad skaityciau Philips knyga, kitos taip greitai ir lengvai susiskaite, o si sunkiai lindo
Atsakyti
Tiesa sakant Ausinė mergaitė ir man sunkiai skaitėsi. Kažkaip nebuvo kabliuko.
Atsakyti
Labas,
Aš įveikiau Roberts Airių svajų trilogiją, na sakyčiau visai neblogai, bet neįspūdinga g.gif Gal tiesiog negerai pasirinkau skaitymo laiką, tikriausiai kitu metu šios knygutės būtų palikę didesnį įspūdį rolleyes.gif
Po to "prarijau" Dž. Devero "Pakvietimą" bigsmile.gif Paaiškėjo, kad tai "Norų" tęsinys, t.y. rašoma apie pagrindinių herojų sūnų ax.gif

Ir pradėjau paskutinę neskaitytą Intrigos serijos knygutę "Misija: Šeima" thumbup.gif Iš anotacijos nesupratau, bet paaiškėjo kad apie knygos "Paslapčių namai" pagrindinio veikėjo brolį bigsmile.gif Kaip ir serialas gaunasi, tik kol kas nesuprantu kuri pirma turėtų būti g.gif man atrodo išleistos turėtų būti atvirkščiai rolleyes.gif Ir galvojant apie tai, tai gal yra ir dar dvi knygutės apie trečią brolį ir seserį, tik neišleistos g.gif unsure.gif
Atsakyti
o man Auksinė mergaitė gerai skaitėsi ir buvo įdomu. Gal dėl to, kad iškrito iš konteksto - visos kitos knygos buvo apie gražią meilę tongue.gif
Atsakyti
Vakar perskaiciau Jayne Ann Krentz "Tarp eilučių". tikejausi, kad bus idomesne. ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 23 birželio 2011 - 11:02
aš jau nebeturiu ką skaityt... verysad.gif
Atsakyti