arba laukt kol sena.lt atsiras
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 20, 18:27)
Noriu paklausti dėl Debbie Macomber knygų. Geri siūlai ir Krautuvėlė Gėlių gatvėje yra susijusios. Čia kaip ir dvi dalys. O trečia knyga kaip turėtų vadintis? Ir ar išleista lietuviškai, ar dar ne? Nes girdėjau, kad turi būti trys knygos kaip iš tikrųjų?
Taip, šios dvi knygutės yra susijusios. Tai trilogijos "Gėlių gatvė" pirmosios dvi dalys. Trečiosios leidykla kol kas neišleido. Labai tikiuosi jos sulaukti, nes tai išties nuostabi knyga. Puiki ir naujoji tos pačios autorės knyga "Ketvirtadieniais aštuntą".
QUOTE(Daivida @ 2011 06 20, 19:03)
Taip, šios dvi knygutės yra susijusios. Tai trilogijos "Gėlių gatvė" pirmosios dvi dalys. Trečiosios leidykla kol kas neišleido. Labai tikiuosi jos sulaukti, nes tai išties nuostabi knyga. Puiki ir naujoji tos pačios autorės knyga "Ketvirtadieniais aštuntą".
ir kaip? pavarčiau, bet nepirkau. Kažko netraukė
QUOTE(Isila @ 2011 06 20, 22:22)
ir kaip? pavarčiau, bet nepirkau. Kažko netraukė
Man jos labai patiko: ir "Krautuvėlė Gėlių gatvėje", ir "Geri siūlai", ir "Ketvirtadieniais aštuntą"
Pirmą įsigijau "Krautuvėlė Gėlių gatvėje". Pavarčius ir mane kažko nesužavėjo, tačiau kartą lyg tai nusipirkau, kai ji nemokamai buvo pridėta prie kažkokios kitos knygos (jeigu gerai atsimenu, tai praeitais metais "Svajonių knygos" darė akciją) Kitaip sakant, nusipirkau kai buvo kažkokia akcija. Ir tikrai nenusivyliau. Vėliau nusipirkau ir kitas šios rašytojos knygas. Tiesa, iš visų rašytojos išleistų knygų, šios man labiausiai patiko.
aš tas apie Gėlių gatvę irgi gavau kaip dovanas pridėtas, tai ir perskaičiau. Varčiau varčiau tą "Ketvirtadieniais aštuntą", bet pagalvojau, kad bus identiška anoms...
perskaiciau Susan Elizabeth Phillips "Gražus, turtingas ir nevedęs" labai patiko
kazin, kitos sios autores knygos irgi tokios idomios?
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 14:26)
perskaiciau Susan Elizabeth Phillips "Gražus, turtingas ir nevedęs" labai patiko
Man visos jos knygos patiko tik vienos neskaičiau "Netikėtos Izabelės atostogos" negaunu niekur. Gal kas turit parduoti?
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 15:26)
Is visu sios autores knygu man tik paskutine "Auksine mergaite" nepatiko, visos kitos labai
Aš laukiu nesulaukiu kada pasirodys naujausi svajonių romanai galėtų ir greičiau......
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 15:26)
Ir aš šitą knygą pirmą perskaičiau iš Philips kolekcijos Ir kitos knygos žiauriai patiko Neskaičiau tik Izabelės atostogų ir auksinės mergaitės