Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

arba laukt kol sena.lt atsiras biggrin.gif
Atsakyti
Dabar bebaigiu skaityti 2009 m. RUDENS DUETĄ - J. James Keistas sandėris. Sh. Kendrick Nupirkta meilė.. Pirm,a istorija labiau patiko, mažiau gašlybių
Atsakyti
Noriu paklausti dėl Debbie Macomber knygų. Geri siūlai ir Krautuvėlė Gėlių gatvėje yra susijusios. Čia kaip ir dvi dalys. O trečia knyga kaip turėtų vadintis? Ir ar išleista lietuviškai, ar dar ne? Nes girdėjau, kad turi būti trys knygos g.gif unsure.gif kaip iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 20, 18:27)
Noriu paklausti dėl Debbie Macomber knygų. Geri siūlai ir Krautuvėlė Gėlių gatvėje yra susijusios. Čia kaip ir dvi dalys. O trečia knyga kaip turėtų vadintis? Ir ar išleista lietuviškai, ar dar ne? Nes girdėjau, kad turi būti trys knygos g.gif  unsure.gif kaip iš tikrųjų?

Taip, šios dvi knygutės yra susijusios. Tai trilogijos "Gėlių gatvė" pirmosios dvi dalys. Trečiosios leidykla kol kas neišleido. Labai tikiuosi jos sulaukti, nes tai išties nuostabi knyga. Puiki ir naujoji tos pačios autorės knyga "Ketvirtadieniais aštuntą".
Atsakyti
QUOTE(Daivida @ 2011 06 20, 19:03)
Taip, šios dvi knygutės yra susijusios. Tai trilogijos "Gėlių gatvė" pirmosios dvi dalys. Trečiosios leidykla kol kas neišleido. Labai tikiuosi jos sulaukti, nes tai išties nuostabi knyga. Puiki ir naujoji tos pačios autorės knyga "Ketvirtadieniais aštuntą".

ir kaip? pavarčiau, bet nepirkau. Kažko netraukė
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 20, 22:22)
ir kaip? pavarčiau, bet nepirkau. Kažko netraukė

Man jos labai patiko: ir "Krautuvėlė Gėlių gatvėje", ir "Geri siūlai", ir "Ketvirtadieniais aštuntą" thumbup.gif
Pirmą įsigijau "Krautuvėlė Gėlių gatvėje". Pavarčius ir mane kažko nesužavėjo, tačiau kartą lyg tai nusipirkau, kai ji nemokamai buvo pridėta prie kažkokios kitos knygos (jeigu gerai atsimenu, tai praeitais metais "Svajonių knygos" darė akciją) g.gif Kitaip sakant, nusipirkau kai buvo kažkokia akcija. Ir tikrai nenusivyliau. Vėliau nusipirkau ir kitas šios rašytojos knygas. Tiesa, iš visų rašytojos išleistų knygų, šios man labiausiai patiko.
Atsakyti
aš tas apie Gėlių gatvę irgi gavau kaip dovanas pridėtas, tai ir perskaičiau. Varčiau varčiau tą "Ketvirtadieniais aštuntą", bet pagalvojau, kad bus identiška anoms...
Atsakyti
perskaiciau Susan Elizabeth Phillips "Gražus, turtingas ir nevedęs" smile.gif labai patiko wub.gif
kazin, kitos sios autores knygos irgi tokios idomios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 14:26)
perskaiciau Susan Elizabeth Phillips "Gražus, turtingas ir nevedęs" smile.gif  labai patiko wub.gif

Man visos jos knygos patiko tik vienos neskaičiau "Netikėtos Izabelės atostogos" negaunu niekur. Gal kas turit parduoti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakie: 22 birželio 2011 - 14:33
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 15:26)
perskaiciau Susan Elizabeth Phillips "Gražus, turtingas ir nevedęs" smile.gif  labai patiko wub.gif

Is visu sios autores knygu man tik paskutine "Auksine mergaite" nepatiko, visos kitos labai thumbup.gif
Atsakyti
Aš laukiu nesulaukiu kada pasirodys naujausi svajonių romanai biggrin.gif galėtų ir greičiau......
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 22, 15:26)

Ir aš šitą knygą pirmą perskaičiau iš Philips kolekcijos smile.gif Ir kitos knygos žiauriai patiko smile.gif Neskaičiau tik Izabelės atostogų ir auksinės mergaitės blush2.gif
Atsakyti