Bus nuo antradienio maximose 30 proc. knygoms ir kalendoriams.
Aš jei apsispręsiu, tai pirksiu iš ten, man labiau patinka, kai galiu knygą "pačiupinėjus" ją nusipirkti, o kiti pirkimo būdai išskirtiniais atvejais
Man labai patiko Nuotakų kvarteto pirmos dvi knygos. Įdomu, kada sekančias dvi išleis.
QUOTE(Song @ 2011 12 11, 20:53)
Man labai patiko Nuotakų kvarteto pirmos dvi knygos. Įdomu, kada sekančias dvi išleis.
as sestadieni nusipirkau. pradejau jau. specialiai is miegamojo nenesu, skaitau tik pries miega, kad ilgiau uztektu. tai vakar iki vidurnakcio kaifavau. sian vos akis pramerkiau
QUOTE(Tinka @ 2011 12 12, 08:52)
as sestadieni nusipirkau. pradejau jau. specialiai is miegamojo nenesu, skaitau tik pries miega, kad ilgiau uztektu. tai vakar iki vidurnakcio kaifavau. sian vos akis pramerkiau
Gal esu visai ziopla bet apie kokias cia butent 2 knygutes eina kalba ?
QUOTE(Karmenta @ 2011 12 12, 10:14)
Gal esu visai ziopla bet apie kokias cia butent 2 knygutes eina kalba ?
Čia ne svajoniu romanų leistos Noros Roberts knygos. Man rodos Jotema jas leidžia. Bus išviso 4 nuotakų kvarteto knygos. Lietuviu kalba 2 jau išleistos:
1. Baltoji vizija
2. Rožių patalas.
Anglu kalba perksaičiau jau visas 4. Nu man laaabai patiko Labai neblogi dialogai, tokie šmaikštūs ir šiaip personažai nieko. per visas 4 knygas toooks idiliškas vaizdelis sukuriamas, kad kartais galvoji, kad net gal per saldu, bet iš kitos pusės taip šilta ir jauku.
kai ketvirta skaičiau, tai jau taip lėtai skaičiau, būdavo kokį dialogą net kelis kartus skaitau, nes jau taip nenorėjau pabaigti. jaučiu netruks vėl skaitysiu visas iš naujo
QUOTE(Deidra_6 @ 2011 12 12, 10:24)
Čia ne svajoniu romanų leistos Noros Roberts knygos. Man rodos Jotema jas leidžia. Bus išviso 4 nuotakų kvarteto knygos. Lietuviu kalba 2 jau išleistos:
1. Baltoji vizija
2. Rožių patalas.
Anglu kalba perksaičiau jau visas 4. Nu man laaabai patiko Labai neblogi dialogai, tokie šmaikštūs ir šiaip personažai nieko. per visas 4 knygas toooks idiliškas vaizdelis sukuriamas, kad kartais galvoji, kad net gal per saldu, bet iš kitos pusės taip šilta ir jauku.
kai ketvirta skaičiau, tai jau taip lėtai skaičiau, būdavo kokį dialogą net kelis kartus skaitau, nes jau taip nenorėjau pabaigti. jaučiu netruks vėl skaitysiu visas iš naujo
1. Baltoji vizija
2. Rožių patalas.
Susigundziau ir as is kur siuntetes ?
QUOTE(Milledi* @ 2011 12 12, 12:45)
Susigundziau ir as is kur siuntetes ?
Iš visagalio google, nors man paskui geriausia ieškoti per čia:
http://search_4share...searchMainField
Ne visi parsiųsti formatai būna gražūs (ta prasme be iškraipytų raidžių ar didelių tarpų tarp eilučių), bet yra ir gerų, tik reikai užtaikyt kurį siųstis
oi laukiu tos nuolaidos Maximoj, specialiai daugiau nieko nepirkau. dabar jau griebsiu
tai sakot vertos dėmesio tos nuotakų knygos? Labai masina įsigyt, bet pavarčiau ir padėjau. Pinigų buvo gaila
tai sakot vertos dėmesio tos nuotakų knygos? Labai masina įsigyt, bet pavarčiau ir padėjau. Pinigų buvo gaila
QUOTE(Isila @ 2011 12 12, 14:31)
oi laukiu tos nuolaidos Maximoj, specialiai daugiau nieko nepirkau. dabar jau griebsiu
Nu jos tokios Noros Roberts stiliaus, bet to nedetektyvinio
ten 4 draugės turinčios vestuvių verslą. Labai žmonių santykiai tokie gražiai aprašyti, sakau gal net saldokai, bet šiltai