Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

Bus nuo antradienio maximose 30 proc. knygoms ir kalendoriams.
Aš jei apsispręsiu, tai pirksiu iš ten, man labiau patinka, kai galiu knygą "pačiupinėjus" ją nusipirkti, o kiti pirkimo būdai išskirtiniais atvejais
Atsakyti
Man labai patiko Nuotakų kvarteto pirmos dvi knygos. Įdomu, kada sekančias dvi išleis.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 12 11, 20:53)
Man labai patiko Nuotakų kvarteto pirmos dvi knygos. Įdomu, kada sekančias dvi išleis.

as sestadieni nusipirkau. pradejau jau. specialiai is miegamojo nenesu, skaitau tik pries miega, kad ilgiau uztektu. tai vakar iki vidurnakcio kaifavau. sian vos akis pramerkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 12 12, 08:52)
as sestadieni nusipirkau. pradejau jau. specialiai is miegamojo nenesu, skaitau tik pries miega, kad ilgiau uztektu. tai vakar iki vidurnakcio kaifavau. sian vos akis pramerkiau  doh.gif

Gal esu visai ziopla doh.gif bet apie kokias cia butent 2 knygutes eina kalba ? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2011 12 12, 10:14)
Gal esu visai ziopla  doh.gif bet apie kokias cia butent 2 knygutes eina kalba ?  blush2.gif  mirksiukas.gif

Čia ne svajoniu romanų leistos Noros Roberts knygos. Man rodos Jotema jas leidžia. Bus išviso 4 nuotakų kvarteto knygos. Lietuviu kalba 2 jau išleistos:
1. Baltoji vizija
2. Rožių patalas.

Anglu kalba perksaičiau jau visas 4. Nu man laaabai patiko smile.gif Labai neblogi dialogai, tokie šmaikštūs ir šiaip personažai nieko. per visas 4 knygas toooks idiliškas vaizdelis sukuriamas, kad kartais galvoji, kad net gal per saldu, bet iš kitos pusės taip šilta ir jauku.
kai ketvirta skaičiau, tai jau taip lėtai skaičiau, būdavo kokį dialogą net kelis kartus skaitau, nes jau taip nenorėjau pabaigti. jaučiu netruks vėl skaitysiu visas iš naujo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deidra_6: 12 gruodžio 2011 - 09:31
QUOTE(Deidra_6 @ 2011 12 12, 10:24)
Čia ne svajoniu romanų leistos Noros Roberts knygos. Man rodos Jotema jas leidžia. Bus išviso 4 nuotakų kvarteto knygos. Lietuviu kalba 2 jau išleistos:
1. Baltoji vizija
2. Rožių patalas.

Anglu kalba perksaičiau jau visas 4. Nu man laaabai patiko smile.gif Labai neblogi dialogai, tokie šmaikštūs ir šiaip personažai nieko. per visas 4 knygas toooks idiliškas vaizdelis sukuriamas, kad kartais galvoji, kad net gal per saldu, bet iš kitos pusės taip šilta ir jauku.
kai ketvirta skaičiau, tai jau taip lėtai skaičiau, būdavo kokį dialogą net kelis kartus skaitau, nes jau taip nenorėjau pabaigti. jaučiu netruks vėl skaitysiu visas iš naujo  doh.gif

Susigundziau ir as blush2.gif is kur siuntetes ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 12 12, 12:45)
Susigundziau ir as blush2.gif  is kur siuntetes ? g.gif

Iš visagalio google, nors man paskui geriausia ieškoti per čia:
http://search_4share...searchMainField

Ne visi parsiųsti formatai būna gražūs (ta prasme be iškraipytų raidžių ar didelių tarpų tarp eilučių), bet yra ir gerų, tik reikai užtaikyt kurį siųstis smile.gif

Atsakyti
oi laukiu tos nuolaidos Maximoj, specialiai daugiau nieko nepirkau. dabar jau griebsiu ax.gif
tai sakot vertos dėmesio tos nuotakų knygos? Labai masina įsigyt, bet pavarčiau ir padėjau. Pinigų buvo gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 12 12, 14:31)
oi laukiu tos nuolaidos Maximoj, specialiai daugiau nieko nepirkau. dabar jau griebsiu  ax.gif
tai sakot vertos dėmesio tos nuotakų knygos? Labai masina įsigyt, bet pavarčiau ir padėjau. Pinigų buvo gaila  blush2.gif

Nu jos tokios Noros Roberts stiliaus, bet to nedetektyvinio smile.gif
ten 4 draugės turinčios vestuvių verslą. Labai žmonių santykiai tokie gražiai aprašyti, sakau gal net saldokai, bet šiltai ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti