Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Mona187 @ 2011 06 15, 11:09)
Ieškau labai vienos knygos, kažin ar nežada perleisti Tyrų leidyklos seniau leistų (1997 m.) meilės romanų vienoje knygoje vadinasi Klementina ir Klementina - laukinių vakarų širdis. Autorė:P. Viljamson

Yra sena.lt, pasiziurek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 15, 10:30)
O ką galvojat apie naujas Romantikės kolekcijos knygas kaip A. Stuart "Našlė", L. Howard "Ponas Tobulybė"?

Neskaičiau dar... bet Hovard manau bus gera (mylima mano autorė wub.gif ) 4u.gif Stuart esu vieną knygą skaičiusi, bet įspūdžio nepaliko (daugiau detektyvinė linija. Meilės mano skaitytoje knygoje buvo tik trupinėlis).

Laukiam atsiliepimų iš skaičiusiųjų drinks_cheers.gif
Atsakyti
prarijau auksinę mergaitę. Patiko. Kitokia nei visos svajonių romanų knygelės.

Atsakyti
Bandau suvirškinti „Laimėtas loterijoje“. Sunkiai sekasi doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 06 15, 14:47)
Bandau suvirškinti „Laimėtas loterijoje“. Sunkiai sekasi  doh.gif  schmoll.gif

Cia ta, kur heroje laimi pasimatyma su milijonieriumi ir jo atsisako, o pastarasis atvyksta jos visaip itikineti vykti su juo, nes priesingu atveju zlugs jo reputacija?

As ja pradejau skaityti, bet irgi nepabaigiau, jau trecia karta numeciau i sali hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 15, 10:30)
O ką galvojat apie naujas Romantikės kolekcijos knygas kaip A. Stuart "Našlė", L. Howard "Ponas Tobulybė"?

Abi detėktyvinio stiliaus ir iš aprašymų atrodo gan apetitiškai, bet kad net nežinau, kažkaip mane nors tu ką ant istorinių patraukė. g.gif Gal jei pirksiu, tai kada nors vėliau, kai ant šiuolaikinių meilės romanų vėl patrauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 15, 15:47)
Cia ta, kur heroje laimi pasimatyma su milijonieriumi ir jo atsisako, o pastarasis atvyksta jos visaip itikineti vykti su juo, nes priesingu atveju zlugs jo reputacija?

As ja pradejau skaityti, bet irgi nepabaigiau, jau trecia karta numeciau i sali  hihihi.gif

aš pabaigiau vienu prisėdimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 15, 15:47)

As ja pradejau skaityti, bet irgi nepabaigiau, jau trecia karta numeciau i sali  hihihi.gif

Ta pati..

QUOTE(Isila @ 2011 06 15, 16:25)

O man kaip nejuda, taip nejuda.. Nežinau, gal jau atpratau nuo tokių trumpų romaniukų, kur viskas vienodai? lotuliukas.gif Ir taip aišku, kad galiausiai vienas kitą pamils ir susituoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 15, 16:25)

Aš taip pat biggrin.gif Kadaise kai tik pradėjo leisti nusipirkau ir likau labai patenkinta šia knyga skaičiau n - kartų. Tokia miela, romantiška knyga biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau skaityt vakar tą knygą. Maždaug nuo vidurio paliko įdomiau, tad ir užbaigiau per vakarą biggrin.gif
Atsakyti
jeigu kam norisi - visai išsiparduočiau už pasiūlytą kainą 9 knygutes smile.gif geriausia būtų vienam žmogui smile.gif

Apsauginis visai parai;
Asmeninės priežastys;
Vėl pamilti;
Išsvajotoji laimė;
Meilė Toskanoje;
Penkių žvaigždučių vyrukas;
Milijonieriaus aistra;
Kelionės pradžia.

Aš pati esu tokių knygų fanė. Bet jau perskaičiau ir naujų norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 14, 19:42)
a plonos a storos tas pats biggrin.gif storesnės ilgiau skaitosi hihihi.gif

nu jo,bet storos sunkios o as su rankiniu bagazu keliausiu,tik 6kg,tai rubam vietos nelks hihihi.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 06 15, 10:09)
Ieškau labai vienos knygos, kažin ar nežada perleisti Tyrų leidyklos seniau leistų (1997 m.) meilės romanų vienoje knygoje vadinasi Klementina ir Klementina - laukinių vakarų širdis. Autorė:P. Viljamson

o cia kas apie ka? bigsmile.gif

Buvau siandien Rimi,jau svajojau apie knygas-ir sh.Nu jau svajonu leidyklos tai vos kelios knygos.Jau kuris laikas pastebiu kad ten laba mazai uzveza
Atsakyti